Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2022 07 18, 09:08)
Man labai tinka Phyt’s Capill T zonai. O pries senejima seruma mozoju. Bet ta kapiliarini tai labai rekomend pabandyt, moment nuramina.

Iš kur perkat Phyt’s kremus? 🌹
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2022 07 18, 08:50)
Merginos, kokius kremus ir serumus naudojate veidui linkusiam į raudonį? Gal ką gero esate atradusios?  Amžius 46, norisi kad ir ingredientų prieš senėjimą  būtų...  ax.gif

Azelaino rūgštis! Labai gerai nuramina ir apmažina raudonį.

Sesderma turi kremą su azelaino rūgštimi. Typology azelaino serumas superinis ir Naturium serumas ir emulsija su azelaino rūgštim puikūs.

Iš procedūrų labai gerai su gintaro rūgštim.
Atsakyti

Phyts kosmetika prekiauja sita kosmetologe, dar ir parinks  :4u: 

https://jusukosmetologe.lt/

Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2022 07 18, 09:05)
Iš kur perkat Phyt’s kremus? 🌹

Pas kosmetologe, bet man rodos yra ir internetu.
Atsakyti

Pasigavau kita J.Crew dzinsu dydi, tai siulau pardavimui 29d. Panevezys. Kaina 40 eur

https://www.jcrew.co...oole-wash/BD384

Atsakyti
QUOTE(minha @ 2022 07 18, 08:46)
Labas, gal kuri parduodate thermacell? Ar zinote kur isigyti gerw kaina cia ir dabar smile.gif

siunčiau draugei iš amazon.de. Siuntimas 10 eur, turėčiau šiandien ar ryt gaut.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 07 18, 08:08)
Man labai tinka Phyt’s Capill T zonai. O pries senejima seruma mozoju. Bet ta kapiliarini tai labai rekomend pabandyt, moment nuramina.

QUOTE(LaimingaMergina @ 2022 07 18, 09:11)
Azelaino rūgštis! Labai gerai nuramina ir apmažina raudonį.

Sesderma turi kremą su azelaino rūgštimi. Typology azelaino serumas superinis ir Naturium serumas ir emulsija su azelaino rūgštim puikūs.

Iš procedūrų labai gerai su gintaro rūgštim.

Nuostabios jūs moterys wub.gif Ačiū labai 4u.gif 4u.gif Viską susirašiau, bandysiu paeiliui biggrin.gif
Atsakyti
Siūlau per mergaites užsakytus:
https://www.ralphlau...122.html?pdpR=y
9,5,dydžio, spalva - army
Kaina 60€ su siuntimu 4u.gif
I az 4u.gif
Atsakyti
Gal kam paprastos tasytes iš Jcrew factory? Canvas tote bag, nenesioju, nuo pavasario spintoje liūdi. Išėjo 30 €.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(inga1234 @ 2022 07 17, 19:15)
Merginos, gal kas pirko tas odines kelnes, kur spygliz uzrode. Ir nori keistis as paskaiciau, kad reikia didesniu (bus graziau) ir pasiemiau XL, o man reikia L

Arba parduodu XL

https://www.gilt.com...mp;fromPlp=true

P.S. jeigu kas nenori keistis, bet parduoda L dydi irgi rasykite. Aciu!

Kokiems klubams tiktų XL. Vis gundžiausi, bet taip ir neužsisakiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2022 07 18, 19:09)
Kokiems klubams tiktų XL.  Vis gundžiausi, bet taip ir neužsisakiau ax.gif

Net nezinau, as kaip PVZ RL dzinsus, odines kelnes turiu 6, 8 dydzius, situ man reiketu L, o gal net ir M (nes L ziuriu jau nera, bet labai ju noriu) nors i spygliz ziuriu nuotrauka, jos L dydis, bet ji tokia liekna, gal ir man L reiketu.

Paciu kelniu klubai 57 cm, bet jos tikrai labai-labai minkstos, kokybe superine ☺️
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2022 06 03, 10:42)
Labas rytas. Ačiū komandai Čiurlioni, JustArm, Rudaplauke, Linamog 🥰😍🤩😘už siuntą, nu taip džiugina 😍🥰🤩😘 vyrui veja tiko idealiai, o mano vykiskiausias pirkinys odines kelnes, Argija ir Gafsa kietai čia uzrodet 😍 ir už visa kita ačiū 😘🥰😍🤩

Sveiki, gal galesite savo L dydzio situ kelniu klubus pamatuoti kiek cm ir parasyti. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2022 07 18, 17:09)
Kokiems klubams tiktų XL.  Vis gundžiausi, bet taip ir neužsisakiau ax.gif

Mums reikia L. L tinka us 8-10 nešiojančioms.
Papildyta:
QUOTE(inga1234 @ 2022 07 18, 18:11)
Net nezinau, as kaip PVZ RL dzinsus, odines kelnes turiu 6, 8 dydzius, situ man reiketu L, o gal net ir M (nes L ziuriu jau nera, bet labai ju noriu) nors i spygliz ziuriu nuotrauka, jos L dydis, bet ji tokia liekna, gal ir man L reiketu.

Paciu kelniu klubai 57 cm, bet jos tikrai labai-labai minkstos, kokybe superine ☺️
Papildyta:
Sveiki, gal galesite savo L dydzio situ kelniu klubus pamatuoti kiek cm ir parasyti. Aciu  4u.gif

L klubai 54
Atsakyti