Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2022 07 20, 14:44)
Aš blogai fotkinu 🤣

Blogumas tik tame, kad visi rubai jums puikiai tinka wub.gif ir mes patikim, kad ir mes taip gerai atrodysim biggrin.gif . Pasirodykit, noriu susigundyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2022 07 20, 15:43)
Aš negaliu atsidžiaugti tomis sėklomis  wub.gif 

Koks grazus šiltnamis wub.gif , matau ir lemputės, žiemą gal polisio zoną darote?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2022 07 20, 13:09)
Gavau šiu kelniu 8 ir mažokos vistik man:(((
Gal kuri turite 10 ir parduodat arba keisti noretumet?

Aš 10 dydį užsisakiau, bet dar negavau, jei bus didokos galėsiu keistis ax.gif
Papildyta:
QUOTE(kaciora @ 2022 07 20, 16:43)
Aš negaliu atsidžiaugti tomis sėklomis  wub.gif  vartotojo įkelta nuotrauka[/url]

Šiltnamis labai gražus bigsmile.gif

Man įdomu,o tie pomidorai ne hibridai, veisliniai? Jei veisliniai susigundyčiau ir aš kitiems metams ax.gif
Atsakyti
nerealus šiltnamis, parodinis wub.gif
Atsakyti
Pavyzdinis šiltnamis wub.gif Iš kur įsigijote? Patenkinti? Čia stiklas pas jus?
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2022 07 20, 20:48)
Aš 10 dydį užsisakiau, bet dar negavau, jei bus didokos galėsiu keistis ax.gif
Papildyta:

Liuks, lauksiu žiniu🙂
Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2022 07 20, 19:48)

Man įdomu,o tie pomidorai ne hibridai, veisliniai? Jei veisliniai susigundyčiau ir aš kitiems metams ax.gif

Nehibridai.
Atsakyti
Labai ačiū už siuntinį, yoox nenuvylė, o bananaRF tympos maloniai nustebino, atrodo kokybiškos bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2022 07 20, 18:39)
Koks grazus šiltnamis wub.gif , matau ir lemputės, žiemą gal polisio zoną darote?

Ačiū, lemputės šviečia nuo saulės baterijų, daugiau dėl grožio ir jaukumo, šilntamiui pirmi metai, tai dar nežiemojom smile.gif

QUOTE(Cypass @ 2022 07 20, 18:48)

Šiltnamis labai gražus bigsmile.gif

QUOTE(Gafsa @ 2022 07 20, 19:02)
nerealus šiltnamis, parodinis  wub.gif

QUOTE(madmuazele @ 2022 07 20, 19:44)
Pavyzdinis šiltnamis wub.gif  Iš kur įsigijote? Patenkinti? Čia stiklas pas jus?

Ačiū merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif taip, grūdintas stiklas, pirkau iš Garndenio, dydis 3,10mx6,70m surinkom jį patys, dviese su vyru. Kol kas labai juo džiaugiuosi, dėl to ir sodinti norėjau ne bet ką, o kažkokių įdomesnių veislių, todėl ir užjudinau tą sėklų pirkimo reikalą iš Rareseeds biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas kors nori keistis savo ruzavus Umbrage Chrisian Dior akinius nuo saulės mano melynus. Mano purlpe, keičiu į pink
https://www.johnlewi...e-leaf/p3143917
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2022 07 20, 17:43)
AŠ savo rojuj  biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

O iš JAV siunčia sėklas? Esu klaususi, tai sako, kad negalimas sėklų siuntimas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gtn @ 2022 07 21, 13:33)
O iš JAV siunčia sėklas? Esu klaususi, tai sako, kad negalimas sėklų siuntimas  rolleyes.gif

Perkame. 4u.gif

Man pirmi metai pasizaidimo balkone su sodinimu, tai tiesiog spirgu toki derliu matydama. wub.gif
Atsakyti