Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Rita003 @ 2022 08 04, 16:25)
Supratau, o merginos Save24.lt galima pasitikėti? Originalūs kvepalai? Ar kaip pigu.lt apeiti reiktų?

Aš tokias apeinu.
Atsakyti

Supratau, o merginos Save24.lt galima pasitikėti? Originalūs kvepalai? Ar kaip pigu.lt apeiti reiktų?

Neperku tokiose

Atsakyti

Panos, reikia jūsų pagalbos. Kokiu būdu greitai pervesti pinigus į Ukrainą konkrečiam asmeniui? 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2022 08 04, 19:26)
<p>Panos, reikia jūsų pagalbos. Kokiu būdu greitai pervesti pinigus į Ukrainą konkrečiam asmeniui? </p>

western union
Atsakyti

western union

Nerandu įkainio, bet lyg labai brangi paslauga ir daug nuskaito  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2022 08 04, 20:33)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LaimingaMergina" data-cid="72981689" data-time="1659632146"><div><p>western union</p></div></blockquote><p>Nerandu įkainio, bet lyg labai brangi paslauga ir daug nuskaito  hmm.gif </p>

paypal
Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2022 08 04, 19:26)
<p>Panos, reikia jūsų pagalbos. Kokiu būdu greitai pervesti pinigus į Ukrainą konkrečiam asmeniui? </p>

Paysend?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2022 07 20, 20:45)
Liuks, lauksiu žiniu🙂

Gavau kelnes, man 10 dydis pats tas, 8 būtų per daug aptemptos ax.gif

Ačiū už siuntą viskas tiko 4u.gif lauksim rudens ir pirkimų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , kol liūdim neturėdami galimybės ką nors gero nusipirkti, kviečiu paklausyti mano Gabijos antros dainos, kuri išėjo tik šiandien. Tikiuosi, neįkyriu jums, bet labai miela, kai pasidžiaugiat kartu wub.gif Gabijaze - Poem
Atsakyti

Panos, reikia jūsų pagalbos. Kokiu būdu greitai pervesti pinigus į Ukrainą konkrečiam asmeniui? 

bet lyg ir Lietuvos bankai netaiko mokescio. Tiksliau taiko bet grazina.

Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2022 08 05, 10:58)
Sveikutės  4u.gif , kol liūdim neturėdami galimybės ką nors gero nusipirkti, kviečiu paklausyti mano Gabijos antros dainos, kuri išėjo tik šiandien. Tikiuosi, neįkyriu jums, bet labai miela, kai pasidžiaugiat kartu  wub.gif Gabijaze - Poem

Labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2022 08 05, 10:58)
Sveikutės  4u.gif , kol liūdim neturėdami galimybės ką nors gero nusipirkti, kviečiu paklausyti mano Gabijos antros dainos, kuri išėjo tik šiandien. Tikiuosi, neįkyriu jums, bet labai miela, kai pasidžiaugiat kartu  wub.gif Gabijaze - Poem

Ačiū 🌹 😍
Atsakyti