Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Renadai @ 2022 08 06, 21:40)
wub.gif labai ačiū  wub.gif Rodau jai visus pagyrimus, nes vietoj to, kad didžiuotųsi savimi, liūdi ir galvoja, kad kažką daro ne taip  unsure.gif

Pagirk ir nuo manęs mirksiukas.gif Šaunuolė,labai gražiai good.gif !Tetulėms patiko,lauksim dar ,tegul tik daro daro daro bigsmile.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2022 08 06, 22:54)
Pagirk ir nuo manęs  mirksiukas.gif Šaunuolė,labai gražiai good.gif !Tetulėms patiko,lauksim dar ,tegul tik daro daro daro bigsmile.gif  wub.gif  biggrin.gif

Ačiū !! wub.gif jau įrašius ir vieną lietuvišką dainą, labai nekantrauju kada galėsiu vėl visiems girtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2022 08 07, 08:58)
Ačiū !! wub.gif  jau įrašius ir vieną lietuvišką dainą, labai nekantrauju kada galėsiu vėl visiems girtis  biggrin.gif

Respects ❤️👍 Nerealus tas jausmas kai Tavo vaikas turi tikslą ir siekia jo, šaunuolė wub.gif

O dabar to nenoriu, to nenoriu… Man, kad ir bonkas rinktų kasdien, bet su tiksu, su ugnele, svarbu su entuziazmu.

Tos kelnes nerealios, imkit kam tinka 8 dydis iš Gėlužės, dar spesit panešiot 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2022 08 07, 10:08)
Respects ❤️👍 Nerealus tas jausmas kai Tavo vaikas turi tikslą ir siekia jo, šaunuolė  wub.gif

O dabar to nenoriu, to nenoriu… Man, kad ir bonkas rinktų kasdien, bet su tiksu, su ugnele, svarbu su entuziazmu.

Tos kelnes nerealios, imkit kam tinka 8 dydis iš Gėlužės, dar spesit panešiot  4u.gif

Nu pasirodykit kas su tom kelnėm 😉nesvarbu kokiu rakursu😃
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2022 08 07, 11:15)

😄
aš dar negavau savo 4 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2022 08 07, 09:15)

Imesk i az elpasto adr.
Atsakyti
Liepos 29 d. sąskaitos baigtos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2022 08 06, 21:39)
Fainos fainos kelnes ale niekas neperka is manes 8☺️
Pirkau is sollo uz ta pacia kaina perleidziu arba keiciu i 10.

QUOTE(sollo @ 2022 08 07, 10:08)
Tos kelnes nerealios, imkit kam tinka 8 dydis iš Gėlužės, dar spesit panešiot  4u.gif

QUOTE(zibuteg @ 2022 08 07, 10:15)

Kiek cm per klubus 8 dydžio šitų kelnių? gundausi, bet norėčiau pamatyt ant žmogaus. Jos boyfriend modelio?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2022 08 07, 13:37)
Kiek cm per klubus 8 dydžio šitų kelnių? gundausi, bet norėčiau pamatyt ant žmogaus. Jos boyfriend modelio?

Klubai kažkur ~54 cm., bet dar jie tokie tempiasi 3% elastano.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2022 08 07, 11:37)

Jos tiesios placios trumpintos.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2022 08 06, 18:30)
Fainos tos kelnės,bet man lyg didintos jos atrodo  ax.gif
Pirkčiau 2 dydį.Kai matavausi dukra užmatė ir užsireikė  smile.gif

Man tai nepasirodė didntos arba aš padidėjau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2022 08 07, 12:37)

ryt pabandysiu nusifotografuoti su 10 dydžiu ax.gif
Atsakyti
Parduodu naujas usa10 jcrew tapkes.
25 eur.su siuntimu
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gėlužė: 08 rugpjūčio 2022 - 09:31