Sveiki Ciurlioni, kokia galutine kaina gaunasi? Domina: https://www.puritan....c-500-mg-005000 Aciu
QUOTE(kriisti @ 2022 09 05, 14:43)
kiek as jai aiškinu, kad jie sunkūs daug kam nepatogūs....niekas neveikia reikia būtent juodų su baltų aukštų klasikinio modelio.....jei jau savo santaupas krapštys diagnozė aiški 
Mano 17-metė jau antrus metus šiuos juodus aukštus konversus drengia kasdien, net per karščius, jokių basankių neapausi jai
QUOTE(rasiuk @ 2022 09 05, 17:30)
Sveiki, 1 vnt. $3.72
QUOTE(kriisti @ 2022 09 05, 13:43)
jau viska pracekinau ir juos, kol komanda atostogavo, bet va tik danija aptikau padoresne kaina 
Papildyta:
oi manoji didžialastė pavadinčiau taip
nes 11 m. o jau 41 tik tik dydis
mano koja jau praugs........ kiek as jai aiškinu, kad jie sunkūs daug kam nepatogūs....niekas neveikia reikia būtent juodų su baltų aukštų klasikinio modelio.....jei jau savo santaupas krapštys diagnozė aiški 
Papildyta:
oho, kokio dydžio pėda.
Dėl patogumo, tai mes visi juos turim, išskyrus vyrą, nepasakyčiau, kad nepatogūs
QUOTE(regal @ 2022 09 05, 21:11)
oho, kokio dydžio pėda.
Dėl patogumo, tai mes visi juos turim, išskyrus vyrą, nepasakyčiau, kad nepatogūs
Taip ir ūgis 172
QUOTE(kriisti @ 2022 09 05, 14:43)
jau viska pracekinau ir juos, kol komanda atostogavo, bet va tik danija aptikau padoresne kaina 
Papildyta:
nes 11 m. o jau 41 tik tik dydis
mano koja jau praugs........ kiek as jai aiškinu, kad jie sunkūs daug kam nepatogūs....niekas neveikia reikia būtent juodų su baltų aukštų klasikinio modelio.....jei jau savo santaupas krapštys diagnozė aiški 
Papildyta:
Oho
QUOTE(Linutelia @ 2022 09 05, 18:50)
Turiu
QUOTE(Asstule @ 2022 09 05, 20:40)
o ūgis/svoris?
QUOTE(Asstule @ 2022 09 05, 20:51)
Tai turbūt ta koja daugiau nelabai ir augs, jei jau mns prasidėję.
Aš 2 originalius beveik naujus conversus humanoje pagavau dukrai, neislipa visa psvasari, vasara..😣
Maniške 173 ugio,50 sveria, o koja 39 tai taip bijau, kad neaugtu.
As vinted ieskociau, tik reikia ziureti etiketes vidines, kad originalas butu.
Ai, rasant prisiminiau, kad batu kalne tuos klasikinius bordavus converse buvau radus, bet reikia kuostis, kad atrasti:)
Maniške 173 ugio,50 sveria, o koja 39 tai taip bijau, kad neaugtu.
As vinted ieskociau, tik reikia ziureti etiketes vidines, kad originalas butu.
Ai, rasant prisiminiau, kad batu kalne tuos klasikinius bordavus converse buvau radus, bet reikia kuostis, kad atrasti:)