Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2022 09 05, 21:55)
Tai turbūt ta koja daugiau nelabai ir augs, jei jau mns prasidėję.

Būtų gerai, kad nebeaugtų biggrin.gif Ir tai man keista, kai mano pačios 36 ax.gif

Batų kalne tikrai galima gėrių rasti, tik reikia pasikuisti. Vasaros pradžioje prigriebiau 2 poras Bensimon kedukų sau po 6Eur biggrin.gif Ne ką prastesni nei turimi Converse ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asstule: 05 rugsėjo 2022 - 21:00
aš tai ten nieko nerandu verysad.gif
Atsakyti
Ten reikia praleisti bent valanda, kol praeini viska, tada ir randi, esu ir ecco radus, crocs papigiai nemazai buna…

I batu tema, dukrai pirkau ir mazi jcrew nordic aulinukau usa8, bet man jie mazinti siek tiek gal..nauji visai,gal kas norite?
40 su siuntimu
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.zulily.com
www.uniqlo.com
www.dillards.com
www.landsend.com
www.nordstromrack.com
www.victoriassecret.com
www.anntaylor.com - 70%
www.guessfactory.com - 10%
www.jcrewfactory.com - 70% ir 25%
www.saksoff5th.com - 20%
www.aeropostale.com
www.loft.com - 60%
www.puma.com-30%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.bath&bodyworks.com-20%
www.fragrancenet.com - 40%
www.timelessha.com - 30%
www.franceluxe.com
www.puritan.com-30%

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2022 09 05, 21:16)
Taip ir ūgis 172 blink.gif daktarė sakė kalcį kai saldaines valgyt 4u.gif

Kokioj formoj? Priešingu atveju tik akminus auginsit, o ne kaulus
Atsakyti
Labas rytas, kaip manot, ar čia jau gera kaina, ar galima pigiau rasti? 🤔 O gal kažką panašaus kitur esat užmačiusios? https://shop.samsoni...m-backpack/null
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 09 05, 21:55)
Tai turbūt ta koja daugiau nelabai ir augs, jei jau mns prasidėję.

tai man dabar reikia laukt dukrai mns, nes sako tada ir į ūgį jau tiek nebešauna, nes dabar tai 172 ir 53 kg, nu bet bėda jetai jetai 27 cm. blink.gif
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2022 09 06, 08:16)
Kokioj formoj? Priešingu atveju tik akminus auginsit, o ne kaulus

kokioje norime, tai aš aišku tabletėm duodu, o koks yra geras prašom pasakyt 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Asstule @ 2022 09 05, 21:57)
Būtų gerai, kad nebeaugtų  biggrin.gif Ir tai man keista, kai mano pačios 36  ax.gif

Batų kalne tikrai galima gėrių rasti, tik reikia pasikuisti. Vasaros pradžioje prigriebiau 2 poras Bensimon kedukų sau po 6Eur  biggrin.gif Ne ką prastesni nei turimi Converse  ax.gif

aplankiau ir Batų kalną, bent Šilainiuose didelių dydžių nieko nėra liudesys......
Papildyta:
QUOTE(Jolancike @ 2022 09 05, 17:50)
Mano 17-metė jau antrus metus šiuos juodus aukštus konversus drengia kasdien, net per karščius, jokių basankių neapausi jai  biggrin.gif Pasideda tik prasidėjus lietui ir šalčiams. Sakė žiauriai patogūs  hihihi.gif

O kaip išlaikot balta padą ir nosytę? nes Vinted žiūrėjau dėvėti tai baisūs.....ir dar 30-50 eur nori...nauji mūsų dydžio 80 nu tai bisk ne kažką ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gėlužė @ 2022 09 05, 21:55)
Aš 2 originalius beveik naujus conversus humanoje pagavau dukrai, neislipa visa psvasari, vasara..😣
Maniške 173 ugio,50 sveria, o koja 39 tai taip bijau, kad neaugtu.

As vinted ieskociau, tik reikia ziureti etiketes vidines, kad originalas butu.
Ai, rasant prisiminiau, kad batu kalne tuos klasikinius bordavus converse buvau radus, bet reikia kuostis, kad atrasti:)

žiūrėjau ir ten, kai reikia konkretaus modelio ir dydžio nėra ko rinktis verysad.gif Jau aš turbūt visas išžiūrėjau ir kaip visada, kai reikia juk nebūna, o kai turės tada bus pasiūlymų krūvos.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2022 09 06, 07:50)
tai man dabar reikia laukt dukrai mns, nes sako tada ir į ūgį jau tiek nebešauna, nes dabar tai 172 ir 53 kg, nu bet bėda jetai jetai 27 cm. blink.gif
Papildyta:
kokioje norime, tai aš aišku tabletėm duodu, o koks yra geras prašom pasakyt  4u.gif
Papildyta:

aplankiau ir Batų kalną, bent Šilainiuose didelių dydžių nieko nėra liudesys......
Papildyta:

O kaip išlaikot balta padą ir nosytę? nes Vinted žiūrėjau dėvėti tai baisūs.....ir dar 30-50 eur nori...nauji mūsų dydžio 80 nu tai bisk ne kažką ax.gif
Papildyta:

žiūrėjau ir ten, kai reikia konkretaus modelio ir dydžio nėra ko rinktis verysad.gif Jau aš turbūt visas išžiūrėjau ir kaip visada, kai reikia juk nebūna, o kai turės tada bus pasiūlymų krūvos.... 4u.gif

Buvau imetus skyscio is amazon nuoroda, nuvalo padus, klijus nio etikeciu ir panasiai. Dabar po ranka neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 09 06, 08:56)
Buvau imetus skyscio is amazon nuoroda, nuvalo padus, klijus nio etikeciu ir panasiai. Dabar po ranka neturiu.

bandysiu atkast 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(angelface @ 2022 09 06, 08:40)
Labas rytas, kaip manot, ar čia jau gera kaina, ar galima pigiau rasti? 🤔 O gal kažką panašaus kitur esat užmačiusios? https://shop.samsoni...m-backpack/null

man neatidaro
Atsakyti
Gal atsirastu norinciu prisijungti prie Talbots shipui dalintis? Yra neblogu kainu dabar 70proc nuolaida. Merino megztiniu po 24dol., I puslapi reikia eiti per tuneli,
Atsakyti
prisijunkite prie BATH&BODY WORKS,-20% papildoma nuolaida,uz keliu valandu turi baigtis
https://www.bathandb...mp;gclsrc=aw.ds

JCREW FACTORY nedaug truksta iki dvigubos nuolaidos,70%+25%
https://factory.jcre...magenav_1_sale_

Puritan Hyaluronic Acid Beauty Cream reikia poros,gautusi po $5.26
https://www.puritan....ty-cream-015479

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 06 rugsėjo 2022 - 08:35