po covid plaukai kuokštais krenta ka patartumete naudoti?
bergdorfgoodman užsakymus trinam,nebėra nuolaidos
?
QUOTE(spurga_m @ 2022 09 27, 08:11)
<p>po covid plaukai kuokštais krenta ka patartumete naudoti?</p>
Man labai padejo Alpecin sampunas su kofeinu. Buvau gerokai praplikus
Labas rytas, noriu jūsų paklausti. Iš kur perkate treningines kelnias liesiems jaunuoliams? Sūnaus ūgis 188 cm, svoris 65 kg. Kiek pirkau iš Jcrew Classic small, tai per trumpos, o Tall medium bijau, kad gali būti per didelės.
GAP M d, pas dalintoją Kaune, matmenų neklauskit
gal kuri norit, 40 eur
gal kuri norit, 40 eur
Merginos, jus cia daug zinote ir pagelbejat
mazdaug pries 2,5 sav akys labai nedaug traiskanojo, buvo patinusios ir buvo raudonos(ta batltoji akies obuolio dalis), pas gydytoja uzsirasyt be sansu, vaistinej pasiule TOBRIN, lasinau saziningai 7 dienas. pagerejo, bet sian prabudau, vel raudonos, patynusios ir raudonos.
poliklinikoj vel be sansu, ieskau kur privaciai, bet gal kas kokiu patarimu, gal kitus lasiukus pabandyt? akys niekad nebuvo jautrios pas mane..
QUOTE(hollie @ 2022 09 27, 09:58)
<p>Merginos, jus cia daug zinote ir pagelbejat
</p><p>mazdaug pries 2,5 sav akys labai nedaug traiskanojo, buvo patinusios ir buvo raudonos(ta batltoji akies obuolio dalis), pas gydytoja uzsirasyt be sansu, vaistinej pasiule TOBRIN, lasinau saziningai 7 dienas. pagerejo, bet sian prabudau, vel raudonos, patynusios ir raudonos.</p><p>poliklinikoj vel be sansu, ieskau kur privaciai, bet gal kas kokiu patarimu, gal kitus lasiukus pabandyt? akys niekad nebuvo jautrios pas mane.. </p>
Kai pablogėja - eikite į priimamąjį - priims
Papildyta:
QUOTE(ciobreliss @ 2022 09 27, 09:58)
galima linką?
Vaikiski Dr. Martens auliniai
Vaziuokite i priimamaji, vyrui buvo svetimkunis ikrites, prieme per 10min, apziurejo, istrauke, isvale, israse vaistu, dar liepe sekancia diena atvaziuoti pas okulista pasitikrinimui, atvaziavus iskart prieme.
QUOTE(hollie @ 2022 09 27, 09:58)
<p>Merginos, jus cia daug zinote ir pagelbejat
</p><p>mazdaug pries 2,5 sav akys labai nedaug traiskanojo, buvo patinusios ir buvo raudonos(ta batltoji akies obuolio dalis), pas gydytoja uzsirasyt be sansu, vaistinej pasiule TOBRIN, lasinau saziningai 7 dienas. pagerejo, bet sian prabudau, vel raudonos, patynusios ir raudonos.</p><p>poliklinikoj vel be sansu, ieskau kur privaciai, bet gal kas kokiu patarimu, gal kitus lasiukus pabandyt? akys niekad nebuvo jautrios pas mane.. </p>
Vaziuokite i priimamaji, vyrui buvo svetimkunis ikrites, prieme per 10min, apziurejo, istrauke, isvale, israse vaistu, dar liepe sekancia diena atvaziuoti pas okulista pasitikrinimui, atvaziavus iskart prieme.
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 09 27, 11:08)
Neaktyvi nuoroda, meta į bendrą