Gal kuri turit 39 d ir nenešiojat? Turiu 40 didoki
QUOTE(linamog @ 2022 09 27, 10:17)
Vaikiski Dr. Martens auliniai
Vaziuokite i priimamaji, vyrui buvo svetimkunis ikrites, prieme per 10min, apziurejo, istrauke, isvale, israse vaistu, dar liepe sekancia diena atvaziuoti pas okulista pasitikrinimui, atvaziavus iskart prieme.
Vaziuokite i priimamaji, vyrui buvo svetimkunis ikrites, prieme per 10min, apziurejo, istrauke, isvale, israse vaistu, dar liepe sekancia diena atvaziuoti pas okulista pasitikrinimui, atvaziavus iskart prieme.
Aš su tokia pačia bėda priimamajame praleidau nemeluosiu daugiau nei 5 val ir tai buvo paskutinė atostogu diena, tai taip abidna buvo. Pries tai praskambinau visas Kauno privacias klinikas- niekur negalejo priimti skubiai .
2 metai, gražuolė j.crew palaidinė, 8 Eur
Aš su tokia pačia bėda priimamajame praleidau nemeluosiu daugiau nei 5 val… ir tai buvo paskutinė atostogu diena, tai taip abidna buvo. Pries tai praskambinau visas Kauno privacias klinikas- niekur negalejo priimti skubiai….
as irgi buvau issidurusi aki, niekur neprieme skubiai, tai vaziavau i Lazdynus Vilniuje, prieme beveik iskart kiek atsimenu.
Zodziu cia kaip pasiseks ![]()
QUOTE(linamog @ 2022 09 27, 10:36)
Gal kas žinot kaip su Columbia batu dydžiais? Pėda mano 25 cm, pagal ju lentelę rašo 8.5, bet europinis parašytas 39.5
bandysiu vakarop vaziuot i Lazdynus, tikiuosi priims. dabar kol kas isilasinau laseliu, tai pagerejo, nepriims tokios ))
QUOTE(Žydrutė @ 2022 09 27, 10:58)
Labas rytas, noriu jūsų paklausti. Iš kur perkate treningines kelnias liesiems jaunuoliams? Sūnaus ūgis 188 cm, svoris 65 kg. Kiek pirkau iš Jcrew Classic small, tai per trumpos, o Tall medium bijau, kad gali būti per didelės.
Prašau patarimo
Kokius turite/galite rekomenduoti plaukų tiesintuvus
?
QUOTE(Žydrutė @ 2022 09 27, 11:53)
32 degrees bandykite. S dydžio galiu pamatuoti vidines siūlės ilgį, bet turimų nebėra pardavime.