Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

panos, kur pigiau nusipirkti Ganymede? ar be šancų
FB kažkaip pasitaikė tik tokie variantai, kad likučius brangiau pardavinėjo nei nueičiau į creme ir nusipirkčiau 4u.gif

gal iš čia esančių kartais laikote nenaudodamos smile.gif 4u.gif
Atsakyti

FB kažkaip pasitaikė tik tokie variantai, kad likučius brangiau pardavinėjo nei nueičiau į creme ir nusipirkčiau 4u.gif

gal iš čia esančių kartais laikote nenaudodamos smile.gif4u.gif

Aš niekur neradau pigiau, o norėjau greitai turėti. Man jie rudens kvapas  :wub: Padaviau lapelį vyrui ir parsiuntė internetu iš creminės.  Kainos net neprisimenu, džiaugiuosi ir purškiu debesį. Tik jie man tuoj nusibos, tokie momentiniai pasirodė. Bandykit gal nusipirkti per facebook kvapomanus 5 arba 10 ml. Gal jums pakaks norui patenkinti. Aš kartais taip bandau kvapus prisijaukinti

Atsakyti
JCREW FACTORY tik siandien papildoma 70% nuolaida clearance
Atsakyti

JCREW FACTORY tik siandien papildoma 70% nuolaida clearance

Ar factory tokia pat kokybė kaip jcrew? 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2022 11 06, 10:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ralija" data-cid="73010211" data-time="1667718378"><div><p>panos, kur pigiau nusipirkti Ganymede? ar be šancų
FB kažkaip pasitaikė tik tokie variantai, kad likučius brangiau pardavinėjo nei nueičiau į creme ir nusipirkčiau vartotojo įkelta nuotrauka

gal iš čia esančių kartais laikote nenaudodamos vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš niekur neradau pigiau, o norėjau greitai turėti. Man jie rudens kvapas  wub.gif Padaviau lapelį vyrui ir parsiuntė internetu iš creminės.  Kainos net neprisimenu, džiaugiuosi ir purškiu debesį. Tik jie man tuoj nusibos, tokie momentiniai pasirodė. Bandykit gal nusipirkti per facebook kvapomanus 5 arba 10 ml. Gal jums pakaks norui patenkinti. Aš kartais taip bandau kvapus prisijaukinti</p>

Ačiū. jau bandžiau- labai patiko tai ir norėčiau butelaičio... kai nusibos, duokite man žinoti biggrin.gif mane užkabino jie 4u.gif
Papildyta:
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ralija" data-cid="73010211" data-time="1667718378"><div><p>panos, kur pigiau nusipirkti Ganymede? ar

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ralija: 06 lapkričio 2022 - 09:58
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="ralija" data-cid="73010211" data-time="1667718378"><div><p>panos, kur pigiau nusipirkti Ganymede? ar be šancų
FB kažkaip pasitaikė tik tokie variantai, kad likučius brangiau pardavinėjo nei nueičiau į creme ir nusipirkčiau vartotojo įkelta nuotrauka

gal iš čia esančių kartais laikote nenaudodamos vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš niekur neradau pigiau, o norėjau greitai turėti. Man jie rudens kvapas  wub.gif Padaviau lapelį vyrui ir parsiuntė internetu iš creminės.  Kainos net neprisimenu, džiaugiuosi ir purškiu debesį. Tik jie man tuoj nusibos, tokie momentiniai pasirodė. Bandykit gal nusipirkti per facebook kvapomanus 5 arba 10 ml. Gal jums pakaks norui patenkinti. Aš kartais taip bandau kvapus prisijaukinti</p>

Man jie irgi toks rudens kvapas, jau antrą sezoną purškiuosi, buvo vienu metu, kai padauginau lyg ir ezino, unsure.gif Dabar vėl mylimi wub.gif

Ralija aš likutį iš facebook pirkau, na man labai ilgai naudojasi. Brangiau ir man gavosi nei pirkčiau Creminėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 06 lapkričio 2022 - 10:00
Merginos, ieskau juodu klasikiniu odiniu bateliu ant plono kulniuko. Gal kas turite, nenesiojate ir noretumet parduoti? 8,5 usa, 39 eu dydzio. Reikia Kalediniam ivaizdziui, nespesiu parsisiusti net radusi kur. Turimi bateliai arba ne juodi arba kulnas storas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2022 11 06, 09:06)
FB kažkaip pasitaikė tik tokie variantai, kad likučius brangiau pardavinėjo nei nueičiau į creme ir nusipirkčiau  4u.gif

gal iš čia esančių kartais laikote nenaudodamos  smile.gif  4u.gif

aš irgi imčiau kvapomanuose gražiam stikliniam atomike 20-30ml sezonui. Dabar labai noriu oud for happiness, tai taip ir darau, nes buteliui kažkodėl gaila biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2022 11 06, 09:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="linamog" data-cid="73010215" data-time="1667720280"><div><p><span>JCREW FACTORY tik siandien papildoma 70% nuolaida clearance</span></p></div></blockquote><p>Ar factory tokia pat kokybė kaip jcrew? </p>

Sudetys audinių paprastesnės, bet nešiojasi gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 06 lapkričio 2022 - 10:13
QUOTE(Gafsa @ 2022 11 06, 11:09)
Sudetys audinių paprastesnės, bet nešiojasi gerai.

Deja, bet ir J. Crew labai suprastėjęs, ir sudėčių gerų ženkliai sumažėję unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2022 11 06, 10:13)
Deja, bet ir J. Crew labai suprastėjęs, ir sudėčių gerų ženkliai sumažėję unsure.gif

gali būt, matyt optimizavosi biggrin.gif draugė sakė, kad Paryžiuj jau senokai pardavėjos po blatu patardavo ko nebeimt biggrin.gif
Papildyta:
nu bet kokie faini tie columbia batai, po budėjimo kaip ant sparnų parspyruokliavau biggrin.gif
Atsakyti

Aš modelių neprisitaikau. Kažkaip visi vienodi arba labai jaunatviški

Atsakyti

Panos, labai gera akcija VS menstruacinių kelnaičių rinkiniui: 

https://www.victoria...nual-collection

Nusipirkau vienas pabandyti - negaliu atsidžiaugti. 

Atsakyti