Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2022 11 06, 14:38)
Sortu tai uztektu visai dienai, pagal sugeriamuma.

Negerai taip. Ten gi bakterijos veisias. Keičiam gi ne tik tada kai jau per kraštus, bet ir šiaip kad neužsistovėtų senas kraujas, atsiprašau už detales unsure.gif
Atsakyti

Jie visai dienai, bet aš iš namų dirbu tai kaižkaip jei reikėtų nebūtų problemos pasikeisti. Šiaip šlapumo/šaltumo nejaučiu - jausmas toks pats kaip su paketu, tik plonesnis sluoksnis ir daugiau judant nesusibruka. Mačiau, kad moterys sportuoja, net nike padarė sportines timpas su šituo sluoksniu. Asmeniškai manau, kad tikėtina, jog į šitą pusę ir judės higienos produktai, o šlykštumas su kultūrine determinacija labai susijęs - pasidarys norma, visos laimingos į triūsus kraujuosim :D

Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2022 11 06, 14:47)
<p>Jie visai dienai, bet aš iš namų dirbu tai kaižkaip jei reikėtų nebūtų problemos pasikeisti. Šiaip šlapumo/šaltumo nejaučiu - jausmas toks pats kaip su paketu, tik plonesnis sluoksnis ir daugiau judant nesusibruka. Mačiau, kad moterys sportuoja, net nike padarė sportines timpas su šituo sluoksniu. Asmeniškai manau, kad tikėtina, jog į šitą pusę ir judės higienos produktai, o šlykštumas su kultūrine determinacija labai susijęs - pasidarys norma, visos laimingos į triūsus kraujuosim biggrin.gif</p>

Man tai šlykštumas tik dėl problemų pasikeist, o į trūsus varyt nematau problemos, grįšim į vaikystę biggrin.gif
Atsakyti
Kur čia ir dabar nupirkt gerų ir šiltų sporto kojinių iki kelių. Gal iš merino vilnos. Dukroms reikia į slidinėjimo treniruotes, labai šąla kojos. Pažiūrėjau Decathlone, vaikiškos tik akrilinės, kažkaip su šiluma neasocijuojasi man unsure.gif

Ganimedą aš creminėj pirkau, pigiau nebent orouoste creminėj būtų. O šiaip daugumą kvapų irgi po 10-20 ml stikliniuose atomikuose nusiperku, nes dažnu atveju jie greit pabost.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 11 06, 16:06)
Kur čia ir dabar nupirkt gerų ir šiltų sporto kojinių iki kelių. Gal iš merino vilnos. Dukroms reikia į slidinėjimo treniruotes, labai šąla kojos. Pažiūrėjau Decathlone, vaikiškos tik akrilinės, kažkaip su šiluma neasocijuojasi man  unsure.gif

Ganimedą aš creminėj pirkau, pigiau nebent orouoste creminėj būtų. O šiaip daugumą kvapų irgi po 10-20 ml stikliniuose atomikuose nusiperku, nes dažnu atveju jie greit pabost.

ačiū visoms už pasidalinimą dėl kvepalų pirkimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 11 06, 15:06)
Kur čia ir dabar nupirkt gerų ir šiltų sporto kojinių iki kelių. Gal iš merino vilnos. Dukroms reikia į slidinėjimo treniruotes, labai šąla kojos. Pažiūrėjau Decathlone, vaikiškos tik akrilinės, kažkaip su šiluma neasocijuojasi man  unsure.gif

Amazon paieskoj veskit wool ski socks, ivairiausiu ismeta.
Atsakyti

Kur čia ir dabar nupirkt gerų ir šiltų sporto kojinių iki kelių. Gal iš merino vilnos. Dukroms reikia į slidinėjimo treniruotes, labai šąla kojos. Pažiūrėjau Decathlone, vaikiškos tik akrilinės, kažkaip su šiluma neasocijuojasi man unsure.gif

Termowave, audimas. Nereikia kazkokiu siltu ir storu nes prakaituos kojos, bet reikia specialiu slidinejimui. Jei neskubu geru kainu galima sierroj pasigaudyti tu specialiu slidinejimui.

Atsakyti
Pukines dailus modelis
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 11 06, 16:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="73010304" data-time="1667739981"><div><p>Kur čia ir dabar nupirkt gerų ir šiltų sporto kojinių iki kelių. Gal iš merino vilnos. Dukroms reikia į slidinėjimo treniruotes, labai šąla kojos. Pažiūrėjau Decathlone, vaikiškos tik akrilinės, kažkaip su šiluma neasocijuojasi man vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Termowave, audimas. Nereikia kazkokiu siltu ir storu nes prakaituos kojos, bet reikia specialiu slidinejimui. Jei neskubu geru kainu galima sierroj pasigaudyti tu specialiu slidinejimui.</p>

Reikia dabar, nes dabar treniruotės vyksta. Aš žinau, kad reikia spec., bet su mano spec joms šąla kojos. Maniškės sintetinės, todėl noriu merino vilnos pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2022 11 06, 16:18)
Amazon paieskoj veskit wool ski socks, ivairiausiu ismeta.

man vietoje reikia nupirkti, dabar treniruotės vyksta ir jau kojos šąla unsure.gif
pažiūrėjau audimą, neturi slidinėjimo kojinių, o termowave neturi vaikiškų, o moteriškos net man per didelės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 11 06, 17:21)
Reikia dabar, nes dabar treniruotės vyksta. Aš žinau, kad reikia spec., bet su mano spec joms šąla kojos. Maniškės sintetinės, todėl noriu merino vilnos pabandyt.

Cos yra dabar
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 11 06, 16:52)
man vietoje reikia nupirkti, dabar treniruotės vyksta ir jau kojos šąla  unsure.gif
pažiūrėjau audimą, neturi slidinėjimo kojinių, o termowave neturi vaikiškų, o moteriškos net man per didelės biggrin.gif

Hiatus pažiūrėkit
Atsakyti