Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2022 11 06, 15:44)
Negerai taip. Ten gi bakterijos veisias. Keičiam gi ne tik tada kai jau per kraštus, bet ir šiaip kad neužsistovėtų senas kraujas, atsiprašau už detales  unsure.gif

Čia kaip sauskelnės vaikams 1992, jei parašyta, kad tinka 3-4 kg, tai vaikas sulinkusipm kojom velka tą svorį...(ne iš savo patirties, bet mačius)
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2022 11 06, 17:15)
Čia kaip sauskelnės vaikams 1992, jei parašyta, kad tinka 3-4 kg, tai vaikas sulinkusipm kojom velka tą svorį...(ne iš savo patirties, bet mačius)

man rods prie tų trūsų turi būt griežta instrukcija, nes tikrai gali atsirast kas tiesiogiai supras tą '' visai dienai'' , paskui iššutusiu klynu reikš pretenzijas gamintojui unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2022 11 06, 18:29)
man rods prie tų trūsų turi būt griežta instrukcija, nes tikrai gali atsirast kas tiesiogiai supras tą '' visai dienai'' , paskui iššutusiu klynu reikš pretenzijas gamintojui unsure.gif

Merginos, ačiū, kad dalinates tokiais dalykais. Atvirai pasakius, pirmą kartą tokias kelnaites matau. Džiaugiuosi, kad man jų nebereikia, bet dukra auga, tad turėsiu galvoj....
Atsakyti
Turime laisvus vyriskus Nike sandalus, 10US dydis - $23
vartotojo įkelta nuotrauka

Turime laisvą moterišką GAP 100% Recycled Polyester Relaxed Heavyweight Cropped Puffer Jacket, dydis S Tall, spalva Surplus Green - $57.49

Turime laisvą moterišką GAP Sherpa Coat, L dydis - $20.79

Turime laisvus Holden Sadie Bibs, L dydis, balta spalva - $125

Holden Skinny Alpine Pants, M dydis - $135

Holden All Mountain Pants, juoda spalva, M dydis - $133

Turime laisvus moteriškus Columbia
Atsakyti
Šiaip tai ačiū visada visoms už bet kokius pasidalinimus 4u.gif O patinka,tinka ar atvirkščiai-atsirinksim ok.gif ,nebūtina tiek komentuoti,paskui nefaina kažkuo ir dalintis ...
Atsakyti
Manau tos kelnaitės yra gerai naudoti su paketu, kai pvz. lėktuve ar kažkokiose paskaitose sėdi nuo pratekėjimo. Vienų be paketo nenaudočiau
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2022 11 06, 17:52)
man vietoje reikia nupirkti, dabar treniruotės vyksta ir jau kojos šąla  unsure.gif
pažiūrėjau audimą, neturi slidinėjimo kojinių, o termowave neturi vaikiškų, o moteriškos net man per didelės biggrin.gif

Čia yra tokios su merino vilna.
https://www.4season....ool-junior.html

Ir čia yra Reima kojinių su merino vilna. Fizinė parduotuvė yra Karoliniškėse.
https://penkisezonai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzhe: 06 lapkričio 2022 - 18:07
QUOTE(Lux @ 2022 11 06, 18:56)
Manau tos kelnaitės yra gerai naudoti su paketu, kai pvz. lėktuve ar kažkokiose paskaitose sėdi nuo pratekėjimo. Vienų be paketo nenaudočiau

drinks_cheers.gif aš ir pasiėmiau, kad turėčiau su paketu dar papildomai apsaugą pirmom itin gausiom dienom/naktim. ax.gif
Šiaip yra Vilniaus outlete su papildoma juostele stora pirkti kelnaičių toms vaisingoms dienoms, kai daugiau išskyrų ir kas nenešioja kasdieninių paketų. Tik nepamenu apatinių parduotuvės pavadinimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2022 11 06, 17:55)
Šiaip tai ačiū visada visoms už bet kokius pasidalinimus  4u.gif O patinka,tinka ar atvirkščiai-atsirinksim ok.gif ,nebūtina tiek komentuoti,paskui nefaina kažkuo ir dalintis  ...

Nebūtina taip asmeniškai susitapatint su rekomenduojamais daiktais, kuo daugiau apkomentuosim iš visų pusių- tuo lengviau bus apsispręst dvejojančioms.
Atsakyti
Klasikinis sijonas su vilna $24.38
Atsakyti
O gal dailių odinių tapkaičių kas matė gera kaina? Laukan, ne po namus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2022 11 06, 18:03)

Buvau gyvai Oze, tai turėjo tik trumpas.

QUOTE(boruzhe @ 2022 11 06, 19:03)
Čia yra tokios su merino vilna.
https://www.4season....ool-junior.html

Ir čia yra Reima kojinių su merino vilna. Fizinė parduotuvė yra Karoliniškėse.
https://penkisezonai...

Ačiū 4u.gif
Atsakyti