Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 11 29, 08:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="regal" data-cid="73018664" data-time="1669662755"><div><p>nesupratau, ką norėjot pasakyt: brangu LT ar pigu lyginant su Prancūzija?</p></div></blockquote><p>Pigu smile.gif nezinau po kokius restikus jus vaikstot LT bet tarkim nesenai buvau gastranomikos savaitej, 50 eur degustacine 5 patieku vakariene. Paryziuj uz 50 eur nelabai geroj vietoj pavalgysi smile.gif makaronu porcija nuo 20 eu vaziuoja. </p>

Buvau the meat. Praėjusią savaitę. Suvalgėm dviese po kepsnį ir butelis prosecco. 150€. Nžn nžn, kur čia ta piguva. Trise pavalgėm pietus bučeryje - 100€ be gėrimų. Ant Gardos ežero kranto su baltom staltiesėm ir krištolo taurėm trims 75€ per akis. Aš valgydavau tik jūros gėrybes, mano vaikas tik jautienos kepsnius. Prosecco butelis restorane - 14€ Net vienam brangiausių Tirolio kurortų ir jame esančių tikrai neprasto lygio restoranų vakarienė trims kainavo 70€. Gėrėm Hugo po 5€.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 29 lapkričio 2022 - 09:27

Buvau the meat. Praėjusią savaitę. Suvalgėm dviese po kepsnį ir butelis prosecco. 150€. Nžn nžn, kur čia ta piguva. Trise pavalgėm pietus bučeryje - 100€ be gėrimų. Ant Gardos ežero kranto su baltom staltiesėm ir krištolo taurėm trims 75€ per akis. Aš valgydavau tik jūros gėrybes, mano vaikas tik jautienos kepsnius. Prosecco butelis restorane - 14€ Net vienam brangiausių Tirolio kurortų ir jame esančių tikrai neprasto lygio restoranų vakarienė trims kainavo 70€. Gėrėm Hugo po 5€.
Tai ziurint su kuo lygini😀 gal Italijoj ir pigiau, nezinau, senokai buvau bet tarkim Paryziuj be 50 eur zmogui nepapietausi ir ne top klases vietos o vietines reiksmes restoraneliai. Salotos nuo 20 eur, kepsniu as nevalgau. Svogunu sriuba nuo 10 eur, snaksai nuo 10-15 eur. Taure putojancio geresnio irgi nuo 10 eur, vietinis pilstomas vynas pigesnis. O LT as papietauju uz 4 eur savo darbo restike 😀 jei su sriuba-5takas😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 29 lapkričio 2022 - 09:42
reikia kompanijos Puritan's Pride Inositol 1000 mg,gautysi po $4.78
https://www.puritan....-1000-mg-031596

prie PURECLINA reikia prisijungianciu,truksta dvieju buteliuku
Triple Strength Collagen and Hyaluronic Acid - 1500mg x 180 tablets (1200mg collagen, 300mg HA in one tablet)-$21.32

https://us.pureclini...=19242007658596

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 11 29, 10:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73018727" data-time="1669706791"><div><p>Buvau the meat. Praėjusią savaitę. Suvalgėm dviese po kepsnį ir butelis prosecco. 150€. Nžn nžn, kur čia ta piguva. Trise pavalgėm pietus bučeryje - 100€ be gėrimų. Ant Gardos ežero kranto su baltom staltiesėm ir krištolo taurėm trims 75€ per akis. Aš valgydavau tik jūros gėrybes, mano vaikas tik jautienos kepsnius. Prosecco butelis restorane - 14€ Net vienam brangiausių Tirolio kurortų ir jame esančių tikrai neprasto lygio restoranų vakarienė trims kainavo 70€. Gėrėm Hugo po 5€.</p></div></blockquote><p>Tai ziurint su kuo lygini😀 gal Italijoj ir pigiau, nezinau, senokai buvau bet tarkim Paryziuj be 50 eur zmogui nepapietausi ir ne top klases vietos o vietines reiksmes restoraneliai. Salotos nuo 20 eur, kepsniu as nevalgau. Svogunu sriuba nuo 10 eur, snaksai nuo 10-15 eur. Taure putojancio geresnio irgi nuo 10 eur, vietinis pilstomas vynas pigesnis. O LT as papietauju uz 4 eur savo darbo restike 😀</p>

Praeitą savaitę keliavome Sri Lankoje-viskas labai pigu. Šią savaitę esame Maldyvuose-paprastoje vietinių saloje patiekalai 10-20 dol. Lietuvoje labai labai viskas brangu
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2022 11 28, 14:34)
Ačiū. O kaip Rebecca Minkoff rankines? Dabar visai neblogu kainu yra, duoda
nuo tam tikros sumos -40 off: https://www.rebeccam...=39766204940382

Prieš tris metus pirkau tokio modelio tik iš tamsiai mėlynos zomšos. Forma šiek tiek pakrito, bet vaizdo stipriai negadina.
Atsakyti

Praeitą savaitę keliavome Sri Lankoje-viskas labai pigu. Šią savaitę esame Maldyvuose-paprastoje vietinių saloje patiekalai 10-20 dol. Lietuvoje labai labai viskas brangu

bet kas keisciausia kad ir kaip visiem pas mus brangu, restorane be rezervacijos penktadienio vakara vietos negausi :) o prie tu paciu aperoliu uz 10 eur klubuose stovi eiles.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 11 29, 09:57)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gervuoge" data-cid="73018733" data-time="1669707767"><div><p>Praeitą savaitę keliavome Sri Lankoje-viskas labai pigu. Šią savaitę esame Maldyvuose-paprastoje vietinių saloje patiekalai 10-20 dol. Lietuvoje labai labai viskas brangu</p></div></blockquote><p>bet kas keisciausia kad ir kaip visiem pas mus brangu, restorane be rezervacijos penktadienio vakara vietos negausi smile.gif o prie tu paciu aperoliu uz 10 eur klubuose stovi eiles.</p>

tai cia didmiesciuose, jauni dirbantys zmones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 29 lapkričio 2022 - 09:58
RL -40%
https://www.ralphlau...ale?webcat=sale

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 11 29, 09:40)
O LT as papietauju uz 4 eur savo darbo restike 😀 jei su sriuba-5takas😀

Čia gal neeiliniai sugebėjimai, bet net Lenkijoje sugebam užtaikyt tokį niekuo neypatingą restoranėlį, kur šeimynai tenka paklot daugiau nei už pavalgymą Vilniuje lotuliukas.gif

Austrijoj Vienoje kavos Latte be 6eur nenusipirksi, Vilniuj dar tikrai randu pigiau biggrin.gif

O Šri Lankoj pigu? Na, padaugini skrydžius iš 6 ir tikrai nepigu pasidarys

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 11 29, 06:58)
O tai pirkt lėktuve nėra? Aš meniu kaip sykis peržiūrėjau, ką čia pasiėmus naktipiečiams  biggrin.gif velnias, prailgs jaučiu man tos 7 valandos  unsure.gif Reikėjo verslo klasę imt 😁😁😁

Žinok, pirmą k gyvenime su pavydu žiūrėjau į verslo klasės vietas... biggrin.gif
Yra pirkt, tik man matematika neleidžia tų kosminių kainų suprast:ax:
Visad įsimetam savo čipsiukų, šokoladukų ar pan. O vandenį prieš skrydį iš dutyfree.
Grįžtant vanduo pas jų duty pigus. 1,5L už 3dirham pirkau.

Televizoriukai lubose, rodo maršrutą. Man atrodo, jei norėsit ką pažiūrėt, pasirūpinkit patys.
Tai šį kart liūdėjau, kad nepasiėmiau ausų kištukų ir akių uždangl... Atskridę visą d guminiai vaikščiojom. Ko gero, ir miego piliulę įkalčiau 2k skrisdama pirmyn.
Megstukų ir švarkelių vakarais neprireikė. Neprisikraukit, jei kur dykumoj nenakvosit )))

Prigąsdinsiu, o žiūrėk, skrydį turėsit - Best Ever biggrin.gif 4u.gif

Atsakyti

Sveiki, gal turite kodą išankstinei prekybai bilietų į koncertą Imagine Dragons? 

Atsakyti

Sveiki, gal turite kodą išankstinei prekybai bilietų į koncertą Imagine Dragons? 

Atsakyti