QUOTE(saulesvaikas10 @ 2022 11 29, 08:18)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="regal" data-cid="73018664" data-time="1669662755"><div><p>nesupratau, ką norėjot pasakyt: brangu LT ar pigu lyginant su Prancūzija?</p></div></blockquote><p>Pigu
nezinau po kokius restikus jus vaikstot LT bet tarkim nesenai buvau gastranomikos savaitej, 50 eur degustacine 5 patieku vakariene. Paryziuj uz 50 eur nelabai geroj vietoj pavalgysi
makaronu porcija nuo 20 eu vaziuoja. </p>
Buvau the meat. Praėjusią savaitę. Suvalgėm dviese po kepsnį ir butelis prosecco. 150. Nžn nžn, kur čia ta piguva. Trise pavalgėm pietus bučeryje - 100 be gėrimų. Ant Gardos ežero kranto su baltom staltiesėm ir krištolo taurėm trims 75 per akis. Aš valgydavau tik jūros gėrybes, mano vaikas tik jautienos kepsnius. Prosecco butelis restorane - 14 Net vienam brangiausių Tirolio kurortų ir jame esančių tikrai neprasto lygio restoranų vakarienė trims kainavo 70. Gėrėm Hugo po 5.





