Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Merginos jus viską žinot, gal kas mate būtent tokio modelio megstinį (su aukštu kaklu, iš nugaros kiek ilgestis) ?

7d65b5426ed6ad983a419815beb32764.jpg

Atsakyti

Sveiki, gal turite kodą išankstinei prekybai bilietų į koncertą Imagine Dragons? 

Atsakyti

Sveiki, gal turite kodą išankstinei prekybai bilietų į koncertą Imagine Dragons?

Atsakyti

Atsakyti

Čia gal neeiliniai sugebėjimai, bet net Lenkijoje sugebam užtaikyt tokį niekuo neypatingą restoranėlį, kur šeimynai tenka paklot daugiau nei už pavalgymą Vilniuje lotuliukas.gif

Austrijoj Vienoje kavos Latte be 6eur nenusipirksi, Vilniuj dar tikrai randu pigiau biggrin.gif

O Šri Lankoj pigu? Na, padaugini skrydžius iš 6 ir tikrai nepigu pasidarys

zinokit gal tikrai bet cia jau senai pastebejau kad kiti kazkaip keliauja i kalnus ir sako va isleidau 600 eur, as niekada nesu isleidus maziau nei 1000 eur :D  :D  :D​  nu jei tai ne Ukraina.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 29 lapkričio 2022 - 10:36
QUOTE(open @ 2022 11 29, 11:31)
<p>Sveiki, gal turite kodą išankstinei prekybai bilietų į koncertą Imagine Dragons? </p>

Mercury

Aš jau apsiforminau ax.gif
Atsakyti

Žinok, pirmą k gyvenime su pavydu žiūrėjau į verslo klasės vietas... biggrin.gif
Yra pirkt, tik man matematika neleidžia tų kosminių kainų suprast:ax:
Visad įsimetam savo čipsiukų, šokoladukų ar pan. O vandenį prieš skrydį iš dutyfree.
Grįžtant vanduo pas jų duty pigus. 1,5L už 3dirham pirkau.

Televizoriukai lubose, rodo maršrutą. Man atrodo, jei norėsit ką pažiūrėt, pasirūpinkit patys.
Tai šį kart liūdėjau, kad nepasiėmiau ausų kištukų ir akių uždangl... Atskridę visą d guminiai vaikščiojom. Ko gero, ir miego piliulę įkalčiau 2k skrisdama pirmyn.
Megstukų ir švarkelių vakarais neprireikė. Neprisikraukit, jei kur dykumoj nenakvosit )))

Prigąsdinsiu, o žiūrėk, skrydį turėsit - Best Ever biggrin.gif4u.gif

pirma karta skridau su airbaltics, tai ziauriai prasti atsiliepimai. Visu pirma tai abu skrydziai velavo, suvalge musu visa ekstra diena paryziuj. Dave 6 eur kupona oro uoste kur vien taure vyno 13 kainuoja :) rasiau del kompensacijos tai viena emaila atraso karta i 2 savaites. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 29 lapkričio 2022 - 10:41
Ar dar bus skaičiukų?
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2022 11 29, 11:15)
Žinok, pirmą k gyvenime su pavydu žiūrėjau į verslo klasės vietas...  biggrin.gif
Yra pirkt, tik man matematika neleidžia tų kosminių kainų suprast:ax:
Visad įsimetam savo čipsiukų, šokoladukų ar pan. O vandenį prieš skrydį iš dutyfree.
Grįžtant vanduo pas jų duty pigus. 1,5L už 3dirham pirkau.

Televizoriukai lubose, rodo maršrutą. Man atrodo, jei norėsit ką pažiūrėt, pasirūpinkit patys.
Tai šį kart liūdėjau, kad nepasiėmiau ausų kištukų ir akių uždangl... Atskridę visą d guminiai vaikščiojom. Ko gero, ir miego piliulę įkalčiau 2k skrisdama pirmyn.
Megstukų ir švarkelių vakarais neprireikė. Neprisikraukit, jei kur dykumoj nenakvosit )))

Prigąsdinsiu, o žiūrėk, skrydį turėsit - Best Ever  biggrin.gif  4u.gif

Niusss ačiū už info 4u.gif mes skrendam sausio 2, sakau gal naujametinis šampanas dar veiks kaip migdomieji biggrin.gif įsimesim planšę su kokiais.nors filmais ar žaidimais. Skrydis naktinis, gal kai visi aplink parps, mano "mažylis" irgi miegos. Paskutinį tokį ilgą skrydį turėjau į Maroką. Bet tada lėktuvas buvo tuščias, tai miegojom per tris sėdynes visi išsitempę. Grįžom kai žmonės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 11 29, 13:36)
Skrydis naktinis, gal kai visi aplink parps, mano "mažylis" irgi miegos.

Nebeliko skrydžio baimės? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 11 29, 13:29)
Ar dar bus skaičiukų?

Skaičių dar bus, konkrečiai jūsų ar bus - nežinau 🙂 vakare tik baigsim siųsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 11 29, 13:53)
Nebeliko skrydžio baimės? bigsmile.gif

Vat ir pažiūrėsim. Sakė noriu skrist biggrin.gif tiesa, norėjo į USA. Bet ten reikia minimum 3 savaičių. Sakiau paaugs, nuvešim. Gal dar kokias NBA varžybas paderinsim.
Atsakyti