Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

YOOX iki 10% papildomos nuolaidos truksta $20,prisijunkit 4u.gif
https://www.yoox.com...e...{'smrtfnd':[%27smjstdscnt%27]}
Atsakyti
QUOTE(Šiurkštuolė @ 2022 12 07, 12:41)
Didelis AČIŪ mergaitėms 

QUOTE(juratela @ 2022 12 07, 13:29)
Ačiū už siuntinį, greitą išsiuntimą ir skanėstus  4u.gif  wub.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2022 12 07, 13:43)
Dėkoju ir aš už prekes ir skanėstus wub.gif

QUOTE(Kripu @ 2022 12 07, 14:32)
Ačiū už siuntinuką ir saldžias dovanėles!

QUOTE(sollo @ 2022 12 07, 16:15)

Dėkoju ir aš už visakeriopą pagalbą komandai 

QUOTE(juratela @ 2022 12 07, 16:37)
Ačiū komandai už siurprizus  4u.gif  wub.gif 

QUOTE(lola.lola @ 2022 12 08, 00:43)
Jau kaip Ačiū komandai už prekes 4u.gif  ir už saldžius siurpryzelius

QUOTE(LaimingaMergina @ 2022 12 08, 11:04)

Ačiū už siuntinį. Ir už saldumynus 🥰

Labai aciu ir jums wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Siandien pirksiu www.sephora.com su 20% nuolaida, dar galite jungtis 4u.gif
Atsakyti
prisijunkit prie FRAGRANCENET,-40% papildoma nuolaida
https://www.fragranc...iques/clearance

Atsakyti
QUOTE(Cypass @ 2022 12 08, 18:39)
Mano sūnus nešioja Martensus, Pagal mane jie didinti kažkiek.Šiaip visus batus nešioja 11Us, Martensus irgi 11 turi, tai didoki, vidpadį šiltą isidėjo, nes smukčiojo ir trynė pradžioje.

4u.gif

maniškis nike nešioja 47, tai vat ir galvoju, ar Martensų irgi reik 47, ar užtektų 46.
Pagal dydžių lentelę tai tą patį rašo, nors šiaip aplamai Nike mažinti būna
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.costco.com~30%
www.dillards.com
www.jimmyjazz.com
www.harney.com - 30%
www.nordstromrack.com
www.oldnavy.com ~ 40%
www.32degrees.com
www.urbanoutfitters.com
www.victoriassecret.com-$25 nuo $75
www.jcrew.com - 70%
www.floretflowers.com
www.snipesusa.com
www.yoox.com -10%

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.sephora.com-20%
www.bathandbodyworks.com
www.fragrancenet.com - 40%
www.us.pureclinica.com - 10%
www.franceluxe.com
www.luckyscent.com
www.kiehls.com
www.drugstore.com
www.puritan.com - 25%
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 08 gruodžio 2022 - 22:34
QUOTE(JMD @ 2022 12 08, 15:26)
Kitchenaidas. Neužmušamas. Pas jį pričendalų gyvas velnias.

pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2022 12 08, 18:49)
Jeigu nuspręsit pirkti KitchenAid, imkit maksimalią garantiją su keitimu, nes jie neremontuojami  4u.gif

atsiprašau, bet kas jums sakė, kad jie neremontuojami., jei jau sugestų, nors aš negirdėjus, kad kam būtų sugedę per keletą metų biggrin.gif Beje, prie kitchenaido buvo kortelė ir ją užpildžius papildomai pratęsiama garantija lyg dar 5 metams ar daugiau. Senai buvo, tai jau neprisimenu tiksliai keliems
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2022 12 08, 18:36)
Atėjau patarimo 4u.gif
Renkantis poilsiui savaitgalį Druskininkuose, kokie viešbučiai su SPA patiko?

Labai išgyrė SPA Vilnius Druskininkai

Gal buvot ir rekomenduosit ką kito?
Ačiū

Labai daug visko esame išbandę, Spa Vilnius lieka net nelyginamas. Maisto kokybė, poilsio minkštumo pojūtis, pagal tavo poreikį pritaikomos pagalvės, prof. Procedūros - nesijauti kaip ligonineje. Net baseino vanduo itin minkštas 😊
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gervuoge: 08 gruodžio 2022 - 23:45
Perleidziu Franco sarto aulinukus usa9,5, tiks 41 dydziui.
70 euru
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2022 12 09, 00:16)
atsiprašau, bet kas jums sakė, kad jie neremontuojami., jei jau sugestų, nors aš negirdėjus, kad kam būtų sugedę per keletą metų biggrin.gif Beje, prie kitchenaido buvo kortelė ir ją užpildžius papildomai pratęsiama garantija lyg dar 5  metams ar daugiau. Senai buvo, tai jau neprisimenu tiksliai keliems

Kenwood chef ar Major kombainai profesionalūs, ir naudojuosi juo ne 2, 5 ar 7 metus, bet 12 metų ir esu labai patenkinta, todėl ir rekomenduoju kitiems. Kiekvienas juk pagal savo patirtį mirksiukas.gif
O kad KitchenAid neremontuojami sakė meistras, kuris taiso buitinę techniką. Tikėkimės jis klydo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2022 12 08, 10:03)
Spygliau,tu čia apie neumel ar visus uggus ir apie visus impregnantus  unsure.gif ? Gal didmiesčiuose druskų daugiau,todėl taip  blink.gif  Šiais metais ir druskos bjauresnės,daug kas dėl šunų letenėlių lb skundžiasi,anksčiau taip nebūdavo...

QUOTE(Argija @ 2022 12 08, 11:04)
Taip, bjauresnės, saviškei tepam su aliejiniu tepalu tokiu, jei kas kažką geresnio atradę nuo druskų, pareklamuokite  ax.gif

Žiauri druska dabar. Mano sunes labai greit pajaučia. Iš pradžių nesuprasdavau kas darosi, po to daejo, kad druska graužia.

QUOTE(juratela @ 2022 12 09, 02:39)
Kenwood chef ar Major kombainai profesionalūs, ir naudojuosi juo ne 2, 5 ar 7 metus, bet 12 metų ir esu labai patenkinta, todėl ir rekomenduoju kitiems. Kiekvienas juk pagal savo patirtį  mirksiukas.gif
O kad KitchenAid neremontuojami sakė meistras, kuris taiso buitinę techniką. Tikėkimės jis klydo  4u.gif

Gal turėjo omeny, kad net nereikia remontuoti nes negenda 😁 o jei rimtai, nelygink ot daiktų pikrtu prieš 12 m ir dabar. Ta pati kenwooda mama turėjo, gal dar ilgiau laikė, nupirkom lb panašu naują, metų nereikėjo, nupirkom antra vėl tas pats 😡
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 12 08, 19:50)
Grand spa Lietuva
Amberton spa

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(LaimingaMergina @ 2022 12 08, 20:04)
Amberton’as. Bet spa procedūras rezervuokis iš anksto, nes paskui gali nebelikt laisvų vietų. Baseinas mažesnis nei Spa Vilnius

Spa Vilnius procedūrų didesnis pasirinkimas. Kambariai atnaujinti 1 aukšte superiniai. Restoranas 4/10. Bet aš išranki maistui.
Papildyta:
Ačiū už siuntinį. Ir už saldumynus 🥰

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gervuoge @ 2022 12 09, 01:44)
Labai daug visko esame išbandę, Spa Vilnius lieka net nelyginamas. Maisto kokybė, poilsio minkštumo pojūtis, pagal tavo poreikį pritaikomos pagalvės, prof. Procedūros - nesijauti kaip ligonineje.  Net baseino vanduo itin minkštas 😊

4u.gif
Ačiū visoms
Manau rinksiuod SPA Vilnius
Atsakyti