Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Labas rytas, kokius anti-aging kremus naudojate? norėčiau drėkinančio
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2022 12 09, 00:16)
atsiprašau, bet kas jums sakė, kad jie neremontuojami., jei jau sugestų, nors aš negirdėjus, kad kam būtų sugedę per keletą metų biggrin.gif Beje, prie kitchenaido buvo kortelė ir ją užpildžius papildomai pratęsiama garantija lyg dar 5  metams ar daugiau. Senai buvo, tai jau neprisimenu tiksliai keliems

mano neremontavo, neatitarnavo net metų
Atsakyti
panos,
ar vertas dėmesio kveplas Crystal Saffron Matiere Premiere? 4u.gif
nieko apie šį brendą nežinau... eisiu šiandiena patestuoti.
Atsakyti
Labas rytas!
ateinu be kavos smile.gif neleidzia paveikslelio ikelti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2022 12 09, 10:04)
panos,
ar vertas dėmesio kveplas Crystal Saffron Matiere Premiere?  4u.gif
nieko apie šį brendą nežinau... eisiu šiandiena patestuoti.

VISOS ALPSTA, EISIU IR AS SAVAITGALI UOSTYT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2022 12 09, 00:16)
atsiprašau, bet kas jums sakė, kad jie neremontuojami., jei jau sugestų, nors aš negirdėjus, kad kam būtų sugedę per keletą metų biggrin.gif Beje, prie kitchenaido buvo kortelė ir ją užpildžius papildomai pratęsiama garantija lyg dar 5  metams ar daugiau. Senai buvo, tai jau neprisimenu tiksliai keliems

Neremontuojami, nes jų nereikia remontuoti smile.gif Pritariu visoms, kas rekomenduoja Kitchenaid. Vieni iš geriausių pirkinių ever (turiu didelį kombainą ,didelį stand mikserį ir dar mažą rankinį mikserį)
Atsakyti
QUOTE(rasamal @ 2022 12 08, 18:36)
Atėjau patarimo 4u.gif
Renkantis poilsiui savaitgalį Druskininkuose, kokie viešbučiai su SPA patiko?

Labai išgyrė SPA Vilnius Druskininkai

Gal buvot ir rekomenduosit ką kito?
Ačiū

Puikus pasirinkimas, kasmet ten važiuojam 🙂
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2022 12 09, 10:21)
VISOS ALPSTA, EISIU IR AS SAVAITGALI UOSTYT  biggrin.gif

va va biggrin.gif ir man baisiai įdomu pasidarė... prisiskaičiau atsiliepimųųų
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2022 12 09, 10:23)
Neremontuojami, nes jų nereikia remontuoti smile.gif Pritariu visoms, kas rekomenduoja Kitchenaid. Vieni iš geriausių pirkinių ever (turiu didelį kombainą ,didelį stand mikserį ir dar mažą rankinį mikserį)

O tie Kitchenaid kombainai ar gerai pjausto daržovės? Turiu kenwood, tai visad yra nesupjaustų gabalų (pačiam gale praslysta)
Atsakyti
Čia renkasi viską žinančios damos, gal kuri parekomenduotų kvepalus iki 100 eur jaunam vaikinui? Kokius mėgsta nežino biggrin.gif
Atsakyti
Žiema ištiko netikėtai unsure.gif Gal kas turite aktualius paaugliams trumpus žieminius batus, kad tiktų prie visokių plačių džinsų? Australia Luxe, UGG - nežinau kas dar ką nešioja. Dukra be batų, vos ne su conversais vaikšto rolleyes.gif Labiausiai AL short modelis domina. Dydis 36/37.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2022 12 09, 09:56)
mano neremontavo, neatitarnavo net metų

Apie kurį Jūs?
Atsakyti