Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(doruta @ 2023 01 12, 12:47)
Ar TH yra kokia nuolaida?

50% nukrenta krepselyje

COSTCO truksta viennos prekes ir perku,prisijunkit 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2023 01 12, 11:37)
Kalbant apie keliones, merginos, kokios pagalvėles (sprandui) turit?

Nebandžiau samsonite pagalvės, bet vasarą su vaikų šokių kolektyvu keliavom autobusu į Kroatiją ir nusipirkau sau ir vaikams iš Pepko pagalvėles. Patiko jos man - lengvos, formuojasi jei reikia daugiau pakist po petim pvz.ir patiko, kad yra užsegimas knopkinis po kaklu. Atradau, kad visa nieko buvo snausti pagalvę apsukus aukštyn kojom, ty užsegimas nugaros pusėje, o pagalvė po smakru ir ant pečių. Pasiteisinęs pirkinys sakyčiau.
Atsakyti

Taaaaip! Ir mane tai pritrenkė biggrin.gifIr dar toookiais tempais viskas buvo sukurta...
Anglai visiškai nieko nestatė (nei kelių, mklų ir tt), kol buvo jų kolonija.
Aš labai norėjau su oro balionu virš dykumos paskraidyti, pasilikom kitam kartui, jei grįšim...

O jūsų nuomone, kuriam rajone patogiausia gyventi? Planuojam pagrindinius objektus aplankyti. Apsidžiaugiau, kad yra hop-on.

Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2023 01 12, 15:36)
Nebandžiau samsonite pagalvės, bet vasarą su vaikų šokių kolektyvu keliavom autobusu į Kroatiją ir nusipirkau sau ir vaikams iš Pepko pagalvėles. Patiko jos man - lengvos, formuojasi jei reikia daugiau pakist po petim pvz.ir patiko, kad yra užsegimas knopkinis po kaklu. Atradau, kad visa nieko buvo snausti pagalvę apsukus aukštyn kojom, ty užsegimas nugaros pusėje, o pagalvė po smakru ir ant pečių. Pasiteisinęs pirkinys sakyčiau.

tai taip ir turi but, pagalve turi but po smakru
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2023 01 12, 15:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lauryna50" data-cid="73033756" data-time="1673505071"><div><p>Taaaaip! Ir mane tai pritrenkė vartotojo įkelta nuotraukaIr dar toookiais tempais viskas buvo sukurta...
Anglai visiškai nieko nestatė (nei kelių, mklų ir tt), kol buvo jų kolonija.
Aš labai norėjau su oro balionu virš dykumos paskraidyti, pasilikom kitam kartui, jei grįšim...</p></div></blockquote><p>O jūsų nuomone, kuriam rajone patogiausia gyventi? Planuojam pagrindinius objektus aplankyti. Apsidžiaugiau, kad yra hop-on.</p>

jei norit viska lankyt, geriau gyvent Creek'e. Jei norit zavetis dangoraiziais - Marinoj.
Atsakyti

Parašyta, bet nuo to nelengviau:D džinus iš jcrew lyg pamenu, kad pirkau baltus pigius. Bet marškinėliai ir dar dveji - nu niekaip biggrin.gif

Iš Rygos skridot? Mes dabar iš Varšuvos varom į Dubajų, naktį ten būsim orouoste ir tada tolyn dar skrysim. Reikia gal irgi pagalvėles nusipirkt. Aš išvis negaliu lėktuvuose miegot unsure.gif

Man labai smalsu, kuriam rajone gyventi planuotat? Mes blaškomės tarp marinos ir palmės  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2023 01 12, 15:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Carlin" data-cid="73033800" data-time="1673514442"><div><p>Parašyta, bet nuo to nelengviau:D džinus iš jcrew lyg pamenu, kad pirkau baltus pigius. Bet marškinėliai ir dar dveji - nu niekaip vartotojo įkelta nuotrauka

Iš Rygos skridot? Mes dabar iš Varšuvos varom į Dubajų, naktį ten būsim orouoste ir tada tolyn dar skrysim. Reikia gal irgi pagalvėles nusipirkt. Aš išvis negaliu lėktuvuose miegot vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Man labai smalsu, kuriam rajone gyventi planuotat? Mes blaškomės tarp marinos ir palmės  hmm.gif </p>

tik ne palmej. sudetingas isvaziavimas, amzini kamsciai ir tt. nuo marinos iki burj khalifos 30 km.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 12 sausio 2023 - 14:49
QUOTE(Lux @ 2023 01 12, 14:04)
Patarkite kur ieškoti klasikinio juodo švarko už normalią kainą, kad eurais gautųsi iki šimto 4u.gif

Ann Taylor arba Yoox
Atsakyti
Sveiki, gal Yoox yra kokia papildoma nuolaida? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 01 12, 15:03)
ziauriai geras  wub.gif

Kaip tik šiandien su juo. Alfie mėlyno 8 arba 8 Tall žiauriai reikia. Siūlykit.
Atsakyti

jei norit viska lankyt, geriau gyvent Creek'e. Jei norit zavetis dangoraiziais - Marinoj.

o creek rajonas kur dubai creek tower? Mum nesiūlo nei vieno viešbučio šiame rajone

Atsakyti

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.zulily.com
www.ashford.com
www.costco.com~20%
www.landsend.com
www.uspoloassn.com
www.shop.samsonite.com - 10%
www.guessfactory.com - 20%
www.jcrewfactory.com - 70%
www.anntaylor.com - 50%
www.nordstromrack.com
www.victoriassecret.com
www.colehaan.com
www.zara.com
www.dillards.com
www.floretflowers.com
www.amazon.com
www.tommyhilfiger.com - 50%
www.uniqlo.com
www.6pm.com
www.yoox.com
www.dkny.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.us.pureclinica.com - 10%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.tanforless.com
www.puritan.com -18%
www.walgreens.com
www.vitacost.com - 12%

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 01 12, 15:22)
ir i prieki persedant rygoj ir atgal, buvo pasu patikra. tik skirtumas, kad atgal i vilniu dar ir visus gerimus ateme. priedurniai. sakiau nebeskrisiu daugiau per juos.

Jeigu kažką perkate duty free ir reikės persėsti, reikia prašyti, kad dėtų į užplombuotą maišą, tada niekas nelieps jums tų gėrimų išmesti. mirksiukas.gif
Atsakyti