Gal esate atradusios kuo valyti UGGsus nuo druskų?
QUOTE(JMD @ 2023 01 12, 08:37)
as dar labai daug ko norejau, bet mes startuodavom 12 dienos ir grizdavom 12 nakties negyvi
pasilikom paskutine diena pliazui - kitaip sakant duokle vaikui
bet siaip viskas viskas labai labai patiko. Ir zinau, kad tikrai grisiu 
Fainiai
Kalbant apie keliones, merginos, kokios pagalvėles (sprandui) turit?
Man tooks kosmosas buvo matyti sugebančius miegot padėjus galvą ant atlenkiamo staliuko
QUOTE(lola.lola @ 2023 01 12, 10:24)
Gal esate atradusios kuo valyti UGGsus nuo druskų?
Pas mus šiemet kažkokios druskos, kur lieka juodos žymės ant batų. Niekaip neišvaliau. Skalbt pabijojau. Galvoju gal nupurkšt kokiu dažikliu.
QUOTE(lauryna50 @ 2023 01 12, 11:37)
Fainiai
Kaip jums skrydis?
Man tooks kosmosas buvo matyti sugebančius miegot padėjus galvą ant atlenkiamo staliuko
neįsivaizduoju, kaip taip reik sugebėti. Ir apskritai, galima komiksų knygelę sukurt apie miego pozas lėktuve... 
mano drauge mane prigasdino, kad jos kazkokia kita drauge skrido, para skrydis velavo, atgal vel kazkiek valandu, pas mus viskas buvo ypac tiksliai. sunkiausias skrydis buvo i prieki, nes nakti. Kazkaip nei siaip nei taip. Miegot visai negalejau, nes mano mazis neturejo kur susidet koju, malesi vis. o kai skridom atgal, tai nusipirkom vietas kur dviese sedejom, tai susikryziavom ir luzom. Atsibudom jau buvom ipuseje, paskui dobble kalem, ir ziurim, kad jau leidziames
beje nuskridus mus pasitiko +28. tai isgerem turbut 18 kibiru vandens ir istinom
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2023 01 12, 11:04)
Aš gruodžio 15 pirkimo kaip tik gavau sąskaitą su šia siunta. Bet niekaip nesuprantu ką pirkau
ir svarbiausia meilo net nerandu, kadangi neperku, valdausi, tai matyt staigiai ištryniau laišką nusiuntus užsakymą, kad nesiskaitytų
Tai dabar kaip kalėdų laukiu, nes net neįsivaizduoju ką gausiu
Tai dabar kaip kalėdų laukiu, nes net neįsivaizduoju ką gausiu
o tai neparasyta kokia opreke ir kokia parda?
QUOTE(lauryna50 @ 2023 01 12, 11:37)
Fainiai
Kaip jums skrydis?
neįsivaizduoju, kaip taip reik sugebėti. Ir apskritai, galima komiksų knygelę sukurt apie miego pozas lėktuve... 
ilgiems skrydžiams tai matyt kitas levelis. O va rynair ir wizair (na tas dar kiek geriau) tai tikrai galima sukurt
QUOTE(lauryna50 @ 2023 01 12, 10:37)
Fainiai
Kaip jums skrydis?
Pagalvėlė SAMSONITE su memory foam patogi
QUOTE(JMD @ 2023 01 12, 10:51)
Parašyta, bet nuo to nelengviau:D džinus iš jcrew lyg pamenu, kad pirkau baltus pigius. Bet marškinėliai ir dar dveji - nu niekaip
Iš Rygos skridot? Mes dabar iš Varšuvos varom į Dubajų, naktį ten būsim orouoste ir tada tolyn dar skrysim. Reikia gal irgi pagalvėles nusipirkt. Aš išvis negaliu lėktuvuose miegot
QUOTE(lidusia @ 2023 01 12, 12:00)
Pagalvėlė SAMSONITE su memory foam patogi
o man visos tos pagalves yra nepatogumo virsune
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2023 01 12, 12:07)
Parašyta, bet nuo to nelengviau:D džinus iš jcrew lyg pamenu, kad pirkau baltus pigius. Bet marškinėliai ir dar dveji - nu niekaip
Iš Rygos skridot? Mes dabar iš Varšuvos varom į Dubajų, naktį ten būsim orouoste ir tada tolyn dar skrysim. Reikia gal irgi pagalvėles nusipirkt. Aš išvis negaliu lėktuvuose miegot
jo, mes is rygos. beje, vienas patarimas skrendantiems per ryga. jei turit jungiama skrydi is dubajaus i vilniu per ryga, nepirkit dubajaus oro uoste gerimu. jums ju neleis pasiimti. nesvarbu, kad turit kvitus ir pirkta duty free. tai pats debiliskiausias oro uostas ever. dubajuj mes turejom 1,5 l vandens buteli ir mums leido ji tureti. tiesiog atsigerem is jo prie patikros. mes turejom 2 buteliukus vandens pirktus dutike ir sulciu buteliuka. viska liepe ismest. daunai. is lektuvo islipus i kita lektuva gerimo nenusinesi.
QUOTE(JMD @ 2023 01 12, 11:11)
o man visos tos pagalves yra nepatogumo virsune
nekenciu 
Papildyta:
jo, mes is rygos. beje, vienas patarimas skrendantiems per ryga. jei turit jungiama skrydi is dubajaus i vilniu per ryga, nepirkit dubajaus oro uoste gerimu. jums ju neleis pasiimti. nesvarbu, kad turit kvitus ir pirkta duty free. tai pats debiliskiausias oro uostas ever. dubajuj mes turejom 1,5 l vandens buteli ir mums leido ji tureti. tiesiog atsigerem is jo prie patikros. mes turejom 2 buteliukus vandens pirktus dutike ir sulciu buteliuka. viska liepe ismest. daunai. is lektuvo islipus i kita lektuva gerimo nenusinesi.
Papildyta:
Taip, latviai nuvyle. Perki brangius bilietus ir net stiklines vandens nepasiulo ilgame skrydyje, skrudzai...Taip išeina, vynus irgi reiktų mest lauk
Mums irgi pirmyn buvo lb sunku. Atgal -ištisai miegojom...
Vėl ilgas skrydis nusimato, pagalvojau, pabandyt laimę su pagalve
QUOTE(lauryna50 @ 2023 01 12, 13:03)
Taip, latviai nuvyle. Perki brangius bilietus ir net stiklines vandens nepasiulo ilgame skrydyje, skrudzai...Taip išeina, vynus irgi reiktų mest lauk
Mums irgi pirmyn buvo lb sunku. Atgal -ištisai miegojom...
Vėl ilgas skrydis nusimato, pagalvojau, pabandyt laimę su pagalve
butent, jei nusiperki brangu gerima, tau ji tektu ismest, nes skysciu limitas ju oro uoste 100 ml
Ar TH yra kokia nuolaida?