Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kur jūs valot odinius drabužius ? Šiandien nunešiau kelnes į Joglę 49 eur. blink.gifNaujas galima nusipirkt .

Kažkada vežiau į Kauną į Delicato. Buvo pigiau nei Joglėje. Išvalė puikiai, nors garantijų nebuvo davę. O Joglė tikri plėšikai pasidarė. Net su nuolaidų kortele brangiau nei kitur be nuolaidų.

Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2023 01 22, 17:16)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="73037521" data-time="1674393665">
<div>
<p>Kur jūs valot odinius drabužius ? Šiandien nunešiau kelnes į Joglę 49 eur. vartotojo įkelta nuotraukaNaujas galima nusipirkt .</p>
</div>
</blockquote>
<p>Kažkada vežiau į Kauną į Delicato. Buvo pigiau nei Joglėje. Išvalė puikiai, nors garantijų nebuvo davę. O Joglė tikri plėšikai pasidarė. Net su nuolaidų kortele brangiau nei kitur be nuolaidų.</p>

Jogles ir kaina kosmosas ir kokybė sou-sou...
Atsakyti
man patinka Švara Slucko g.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 01 22, 18:25)

Man irgi
Papildyta:
QUOTE(elkin @ 2023 01 22, 18:24)

Tie tai iš viso apnaglėję
Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2023 01 22, 18:24)

Sugadino švarką nepataisomai. Jokios atsakomybės, pretenzijos kaip į kosmosą ėjo... Perzegnojus aš juos.
Atsakyti
prie COSTCO gal kas noretumet prisijungti? ,vienos prekes iki pirkimo tik truksta ax.gif

BATH&BODY WORKS renkame iki free shipo
https://www.bathandb....com/g/all-sale

NATURES SHEA BUTTER
-40% papildoma nuolaida

https://www.naturess...com/default.asp

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 22 sausio 2023 - 20:25

[quote=spygliz,2023 01 22, 08:11]
Labas rytas.
Šitas antras nešiojamiausias mano švarkas.
https://poshmark.com...fbf1a272398f95f

Kaip aš jums pavydžiu ( geraja prasme) , man labai patinka švarkai , bet kai esi mažo ūgio ( 164cm) ir ne visai kūda tai bijau atrodyti kaip pilypas iš bulvių lauko☺️

As esu dar zemesne, svarkai tikrai puikiai tinka.

Atsakyti

Aš 163cm, dažniausiai perku Regular dydžius. J.crew pelenų rožės veliūro švarką ir aš turiu wub.gifPirkau petite, nes regular nepagavau, tai striukos rankovės, ale vistiek gaila parduoti ax.gif

As 159, pirkau sita svarka regular. Puikiai :)

Atsakyti

Yra labai gera valykla gerom kainom, bent jau buvo, ateities g Vilniuje. Ten kur norfa, salimais pastate kur kepykla. Atsiskaitymas grynais.

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 01 22, 21:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="juratela" data-cid="73037509" data-time="1674391995"><div><p>Aš 163cm, dažniausiai perku Regular dydžius. J.crew pelenų rožės veliūro švarką ir aš turiu vartotojo įkelta nuotraukaPirkau petite, nes regular nepagavau, tai striukos rankovės, ale vistiek gaila parduoti vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>As 159, pirkau sita svarka regular. Puikiai smile.gif</p>

Man nepavyko pagauti regular, būčiau jį pirkus, todėl pirkau petite ir vistiek liuks atrodė ax.gif Tik dabar išaugau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2023 01 22, 18:25)

Bet atsiliepimai nekokie unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 22 sausio 2023 - 20:43
QUOTE(juratela @ 2023 01 22, 20:44)

Bet atsiliepimai nekokie  unsure.gif

Tai ką dabar daryt? biggrin.gif gal man ir draugėms tyčia gerai valo biggrin.gif
Neturiu mados atsiliepimus rašyt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 01 22, 21:53)
Tai ką dabar daryt?  biggrin.gif gal man ir draugėms tyčia gerai valo  biggrin.gif
Neturiu mados atsiliepimus rašyt  wub.gif

Vežk į Kauną prie Juzės, bus proga susimatyt 🤣
Atsakyti