Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JustArm @ 2023 01 25, 19:32)
Sausio 13 d. sąskaitos baigtos  4u.gif

Apmokėjau! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 01 25, 20:46)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="73038419" data-time="<a href="> kazka imponuoja zodis @vokietija@, kaip tam salione kur sakiau, jog VW @amerikoniskas@</blockquote> Nu gal kazkada ir skyresi kokybe, dabar principe nei vienas gamintojas negamina daiktu kurie tarnautu 20 metu nesvarbu kur nes tiesiog neapsimoka 😀 masinos irgi dauguma surenkama vos ne tam paciam fabrike. Nebent kaip ir sakai marketingas kuris dar kazkam veikia. 

Na, jeigu nereikštų nieko gamintojas, tai ir niekas neieškotų ir brangių nepirktų mašinų, jeigu jos nepasiteisintų.
Nusipirkite pvz. Beko, tai beskalbiant rasite išėjusią iš vietos, nes neturi stabilumo, per lengva ir išsukinėjant išvažiuoja (ir tėvai turėjo ir vadybininkė tą patį pasakojo), o ir sugenda gana greit. Beto, žiūrint ko kam reikia ax.gif
Papildyta:
QUOTE(JustArm @ 2023 01 25, 20:32)

Jėėė, kaip laukiu prekyčių wub.gif Yoox parkeliauja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2023 01 25, 20:25)

Jėėė, kaip laukiu prekyčių  wub.gif  Yoox parkeliauja  bigsmile.gif

prašom deklaruoti
Atsakyti
Apmokėjau ir aš, tik kažkaip kudai prekių 😁 bet kašmyro tank pilko lb laukiau, BBD room spray ateis, polo džinsai (pažiūrėsim ar su Gafsa pataikėm man dydį), factory Gafsos užrodytas topas juodai auksinis ir dzempas vyrui crew. Žodžiu žiūriu, kad su Gafsa susidėjus vis apsiperku 🤣
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2023 01 25, 21:36)
prašom deklaruoti

O, Muitinė 🤣🤣🤣🤣🤣
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 01 25, 21:36)
prašom deklaruoti

Prisiduodu muitinei biggrin.gif
Pirkau, kai 79-89% buvo + 10% mergaičių wub.gif
Nieko labai daug. Dar šešėlių paletę ax.gif
https://mobile.yoox....#...Q&sizeId=-1

https://mobile.yoox....#...R&sizeId=-1

https://mobile.yoox....#...A&sizeId=-1

Ir krikšto sūnui sandalus ax.gif
https://mobile.yoox....#...F&sizeId=-1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 25 sausio 2023 - 20:48

Na, jeigu nereikštų nieko gamintojas, tai ir niekas neieškotų ir brangių nepirktų mašinų, jeigu jos nepasiteisintų.
Nusipirkite pvz. Beko, tai beskalbiant rasite išėjusią iš vietos, nes neturi stabilumo, per lengva ir išsukinėjant išvažiuoja (ir tėvai turėjo ir vadybininkė tą patį pasakojo), o ir sugenda gana greit. Beto, žiūrint ko kam reikia ax.gif
Papildyta:

Jėėė, kaip laukiu prekyčių wub.gifYoox parkeliauja bigsmile.gif

Mano Bosch prie dideliu apsuku irgi vaziuoja 😀

Atsakyti
Pernai labai fainai rekomendavot, ką pažiūrėti Varšuvoje. Gal dabar galit papasakoti apie Krokuvą? Apie Vaveli ir Veličkos druskos kasykla žinau 4u.gif o kas dar įdomu, kad ir vaikams +- patiktų?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 01 25, 20:41)
Apmokėjau ir aš, tik kažkaip kudai prekių 😁 bet kašmyro tank pilko lb laukiau, BBD room spray ateis, polo džinsai (pažiūrėsim ar su Gafsa pataikėm man dydį), factory Gafsos užrodytas topas juodai auksinis ir dzempas vyrui crew. Žodžiu žiūriu, kad su Gafsa susidėjus vis apsiperku  🤣
Papildyta:

O, Muitinė 🤣🤣🤣🤣🤣

Klausyk blink.gif aš per tave labiau prasiperku blink.gif su tais savo švarkiukais šūdžiukais mane į bankrotą nuvarysi unsure.gif

Ir kas tokia viena protinga man tą poshmark užrodė? aaa??? mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 25 sausio 2023 - 20:54
QUOTE(Gafsa @ 2023 01 25, 21:52)
Klausyk  blink.gif aš per tave labiau prasiperku  blink.gif su tais savo švarkiukais šūdžiukais mane į bankrotą nuvarysi  unsure.gif

Ir kas tokia viena protinga man tą poshmark užrodė? aaa???  mad.gif

🤣🤣🤣🤣 Tu poshmark kaip aukso kasyklą atradus džiaukis, nes kitur tuoj nebebus ką pirkt 😁

Ommmm 😄
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 01 25, 21:02)
🤣🤣🤣🤣 Tu poshmark kaip aukso kasyklą atradus džiaukis, nes kitur tuoj nebebus ką pirkt 😁

Ommmm 😄

Spygliau, pademonstruok zebrą, kai bus įkvėpimo... wub.gif 4u.gif
Neužsisakiau, dabar gal gailiuos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2023 01 25, 19:32)

susimokejau 4u.gif jau kaip laukiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 01 25, 21:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="juratela" data-cid="73038484" data-time="1674671144"><div><p>Na, jeigu nereikštų nieko gamintojas, tai ir niekas neieškotų ir brangių nepirktų mašinų, jeigu jos nepasiteisintų.
Nusipirkite pvz. Beko, tai beskalbiant rasite išėjusią iš vietos, nes neturi stabilumo, per lengva ir išsukinėjant išvažiuoja (ir tėvai turėjo ir vadybininkė tą patį pasakojo), o ir sugenda gana greit. Beto, žiūrint ko kam reikia vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:

Jėėė, kaip laukiu prekyčių vartotojo įkelta nuotraukaYoox parkeliauja vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mano Bosch prie dideliu apsuku irgi vaziuoja 😀</p>

Žiūrint kokia klasė? Juk Bosch visokių variantų irgi yra ax.gif
O gal "štyrius" pamiršote ištraukti, tokius kur įkišti į mašiną kad būgnas nesilinguotų būna ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 25 sausio 2023 - 21:46