Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal kas turi M-L dydžio pardavimui moterišką chalatą (šiltą)? Ypač tiktų koks CK ax.gif
Atsakyti

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.fossil.com
www.ashford.com
www.amazon.com
www.landsend.com
www.jomashop.com
www.coachoutlet.com-20%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.uspoloassn.com
www.costco.com~20%
www.shop.samsonite.com - 10%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 25%
www.jcrewfactory.com - 60%
www.bananarepublicfactory.com
www.armaniechange.com
www.nordstromrack.com
www.victoryseeds.com
www.sierra.com
www.asos.com
www.us.puma.com
www.uniqlo.com
www.yoox.com
www.andrewmarc.com - 40%
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.bathandbodyworks.com
www.vitacost.com - 12%
www.puritan.com - 22%
www.yslbeauty.com
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2023 01 25, 21:51)
Pernai labai fainai rekomendavot, ką pažiūrėti Varšuvoje. Gal dabar galit papasakoti apie Krokuvą? Apie Vaveli ir Veličkos druskos kasykla žinau  4u.gif  o kas dar įdomu, kad ir vaikams +- patiktų?

Nežinau ar vaikam labai patiktų, bet Aušvicą aplankyti kartą gyvenime reikia.

Vaikam tikrai patiks paplaukiot laivu. Ypač vakare, pajodinėt karietom baltom wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 25 sausio 2023 - 22:39
QUOTE(dager @ 2023 01 24, 20:28)
gal bosch konkretesni modeli turite?  4u.gif
Papildyta:

Spygliau, gal gavai jau Jcrew zebra? gavau tik skaicius, idomu kaip realiai bus  wub.gif ?
ar dar bus skaiciu?

Musu tokia vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 25 sausio 2023 - 22:45
QUOTE(REGIS @ 2023 01 25, 20:34)
Kaip šitų paltų kokybė, ar dydžiai atitinka ?
https://www.jcrew.co...oductCode=BM952

Turiu, bet pirkus prieš kokius 4 metus, spalva jau tokių ir nebėra, truputį rankovės pasibubuliuoja, bet nunešu į valyklą ir vėl kaip naujas. Dydį mano akim žiūrint atitinka. Šiaip man dar vis labai mielas paltas. Bet per 4 metus gal ir kokybė pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 01 25, 20:52)
Ir kas tokia viena protinga man tą poshmark užrodė? aaa???  mad.gif

Assss. Ir dar grudau jus ten, kol isvis pigu buvo, spurdejot, nenorejot.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 01 25, 19:50)
Mano Bosch prie dideliu apsuku irgi vaziuoja 😀</p>

Mano niekur nevažinėja, stovi vietoje, o ir sunkiai pajudinama. Beje, bute Bosch skalbimo mašina Made in Germany vis dar stovi ir veikia , kuriai apie 20 metų.
Kadangi buvo klausimas dėl skalbimo mašinų, atsakiau, kuriomis patenkintos forumietės. O kas ką jau perka ir kam kas patinka, čia jau kiekvieno asmeninis reikalas. Kaip ir dėl rūbų, juk ir RL gaminama nemažai kas Kinijoje kaip ir koks target ar dar kokia papigiai firma, bet kažkodėl perkam mieliau RL nei target 4u.gif
Atsakyti

Žiūrint kokia klasė? Juk Bosch visokių variantų irgi yra ax.gif
O gal "štyrius" pamiršote ištraukti, tokius kur įkišti į mašiną kad būgnas nesilinguotų būna ax.gif

Aj pamelavau, skalbykle aeg pas mane, indaplove bosch. Pirkau ka ipirkau tais laikais ir konsultante prentoj sudeliojo uz turima biudzeta geriausius variantas. Nieko nesiskundziu nes viskas veikia 7 metus kaip bitutes. Ta pati virtuves iranga elektrolux kur visi zegnojasi kad prasta :) net nezinau kur tie mano daiktai rinkti😀 

ir siaip man ja pajunginejo santechnikas tai gal zinojo ka istraukt :) 

Atsakyti

Mano niekur nevažinėja, stovi vietoje, o ir sunkiai pajudinama. Beje, bute Bosch skalbimo mašina Made in Germany vis dar stovi ir veikia , kuriai apie 20 metų. Kadangi buvo klausimas dėl skalbimo mašinų, atsakiau, kuriomis patenkintos forumietės. O kas ką jau perka ir kam kas patinka, čia jau kiekvieno asmeninis reikalas. 
Pasikartosiu kad niekas dabar negamina tokiu daiktu kaip pries 20 metu :) siuo metu salis nebent yra marketingas nes naudojamos tos pacios kiniskos detales ir pan. Kiekvieno reikalas kur ir ka pirkt tik nustebau kad dar kazkam tai svarbu :) tie patys apple gamina kinijoje ir indijoje bet klausimu apie kokybe nemanau kad kazkam kyla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 25 sausio 2023 - 23:26
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 01 26, 00:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="juratela" data-cid="73038508" data-time="1674675790"><div><p>Žiūrint kokia klasė? Juk Bosch visokių variantų irgi yra vartotojo įkelta nuotrauka
O gal "štyrius" pamiršote ištraukti, tokius kur įkišti į mašiną kad būgnas nesilinguotų būna vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aj pamelavau, skalbykle aeg pas mane, indaplove bosch. Pirkau ka ipirkau tais laikais ir konsultante prentoj sudeliojo uz turima biudzeta geriausius variantas. Nieko nesiskundziu nes viskas veikia 7 metus kaip bitutes. Ta pati virtuves iranga elektrolux kur visi zegnojasi kad prasta smile.gif net nezinau kur tie mano daiktai rinkti😀 </p><p>ir siaip man ja pajunginejo santechnikas tai gal zinojo ka istraukt smile.gif </p>

Na, orkaitę savo pasiėmiau iš buto į namą, nes mūsų buvo šiek tiek paturbinta, nei kad buvusių šeimininkų. Vyras tiesiog sukeitė tiek kaitlentę, tiek orkaitę. Tikrai patenkinta, nors ir nėra jokių pirolizių, Elektrolux ar tai AEG g.gif
Na, bet irgi senukė, Orkaitė dar naudojam, o kaitlentę pakeitėm indukcine. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 01 25, 22:19)
Pasikartosiu kad niekas dabar negamina tokiu daiktu kaip pries 20 metu smile.gif siuo metu salis nebent yra marketingas nes naudojamos tos pacios kiniskos detales ir pan. Kiekvieno reikalas kur ir ka pirkt tik nustebau kad dar kazkam tai svarbu smile.gif tie patys apple gamina kinijoje ir indijoje bet klausimu apie kokybe nemanau kad kazkam kyla.

aš tau pasakysiu dar po 10, ar gaminami tokie daiktai ar ne smile.gif, Beje, net ir JMD pasidalintame straipsnyje apie Bosch skalbimo mašinas rašoma " In Deutschland gesammelte Boshi löschen im Durchschnitt 5-7 Jahre länger aus als ihre ausländischen Amtskollegen." (Vokietijoje rinktos Boschi vidutiniškai veikia 5-7 metais ilgiau nei jų užsienietiški kolegos) .
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 01 25, 23:37)
Nežinau ar vaikam labai patiktų, bet Aušvicą aplankyti kartą gyvenime reikia.

Vaikam tikrai patiks paplaukiot laivu. Ypač vakare, pajodinėt karietom baltom  wub.gif

Nežinau, kelis kart pro Aušvicą važiavom, kadangi su maže, tai nėjom. Pati nebuvus ir ne mano nervams ten eit..

QUOTE(linamog @ 2023 01 26, 00:00)
Assss. Ir dar grudau jus ten, kol isvis pigu buvo, spurdejot, nenorejot.

Ar tikrai? Pirmą likusį poshmark užsakymą turiu pašte nuo 2018 m., daugiau laiškai ištrinti.
Atsakyti