QUOTE(Alexia @ 2023 01 27, 00:02)
O ten vilos su kondicienieriais, nes nerašo niekur ?
Tik nežinau kaip bus su Italija, nes mažąją dukrą pradėjo pykint kelionėse. Labai blogai buvo rudenį Ispanijoje
Labai laukiu dalinimo Vilniaus, gal savaitgalį jau ? Savo sunkvežimio prekių, pokalėdinio užsipirkimo

Jaučiu tiek dar nebuvau gavus vienu kartu
Sodinkit į priekį, neduokit žiūrėt į telefoną ir ir visą laiką maitinkit. Mano vaiks išaugo. O buvo žiauriai žiauriai blogai. Net į varžybas su chebra negalėdavo važiuot.
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2023 01 26, 23:33)
šitas ir Kaune yra
Papildyta:
tai reikia meetą daryt. Atsimenu buvo laikai, kai susitikdavom forumietės kokioj kavinėj gyvai pasibendraut
Papildyta:
aš nemėgstu namuose maisto gamintis atostogų metu, nebent pusryčius, bet mums ir nereikia 3 kartų, pakanka pusryčių ir vakarienės, o dieną tik ką nors lengvai užkąsti
Mano sportininks nepatemptų dviejų maitinimų,verktų ir nepaeitų iš bado
Mytą daryti reikia
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2023 01 27, 07:03)
Mes Kroatiją užsisakėm isvažiuodami namo po atostogų. Realiai prieš metus.
Šiemet, pavasarį į USA varysim, labai laukiu 😊
Mes visada taip darom. Kartais į restoraną nueinam, bet patiems pasigamint iš šviežių produktų kokiu LT negausi man kaifas 🥰
Labai noriu į USA ir aš. Kai jau visai subręsim, pasikreipsim dėl rekomendacijų.
Kroatiją ir mes bukindavom išvažiuodami. Bet pernai buvo toks neapsisprendimas, kad tai padariau 2 sav prieš atvarant
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 01 26, 23:22)
Taip geriau skamba: prisipirkt visokių skanumynų, skanaus maisto ir vakarot
Kai į Kroatiją varydavom su draugės šeuma, tai midijų patys prisigaudydavom

nu koks kaifas būdavo, negaliu

užsidėdavom tas kaukes, vaikai dar padėdavo, nes jiem žaidimas čia, prisinardydavom, nusikrapštydavom nuo tų plūdurų jas ir vakare mes jas sukirsdavom kokiam vyno padaže