Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2023 02 16, 12:05)
Damos,įmeskit kuri žinot nuorodą violetinio kriu švarko  4u.gif Gavau kelnes,gal dabar švarko visai reiktų hmm.gif  biggrin.gif

Kurio violetinio? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2023 02 16, 12:35)
Kurio violetinio? ax.gif

Prie šitų VIVID PLUM sp. kelnių ,kad tiktų biggrin.gif
https://www.jcrew.co...amp;fit=Classic
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 02 16, 12:40)
Prie šitų VIVID PLUM sp. kelnių ,kad tiktų  biggrin.gif

Sitas turbut bus
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 02 16, 12:40)
Prie šitų VIVID PLUM sp. kelnių ,kad tiktų  biggrin.gif

Aš mačiau tik veliūro violetinį švarką, kurio nepagavau, kaip ir šių violetinių kelnių, deja. 😔
Atsakyti
MK geros kainos
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 02 16, 07:27)
Tall skiriasi ne tai kad ilgiu. Jų pasiuvimas kitas. Keliai pvz kitur ir pan. Kai būna trumpesnės kelnes ir imi Tall tai dar nieko, bet jei pilno ilgio, tai ne Tall nesiojanciai gali keistokai atrodyt. O iš pačio dydžio abejoju ar skiriasi, nes jei nebūna Tall perku ta pati dydį kaip įprasta.
Juratela skaitau ir galvoju, kad rašai 6 dydžio kelnes laisvesnės, jų tas modelis, pagal mane ir neturi būti aptemptas pažiūrėk ar ne mažas mastai pasilikt...

Tall yra šiek tiek siauresnės nei regular
Atsakyti
YOOX nedaug truksta iki free ship
Atsakyti
Gal kuri nešiojanti Tall gavo veliurines kate kelnes classic ilgio. Ar labai trumpos?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 02 16, 13:32)
Gal kuri nešiojanti Tall gavo veliurines kate kelnes classic ilgio. Ar labai trumpos?

tall geriausios, tip top biggrin.gif bent jau trumpesnes atrodytu labai be rysio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 16 vasario 2023 - 13:51
QUOTE(JMD @ 2023 02 16, 14:39)
tall geriausios, tip top biggrin.gif

Jei Tall tip Top, nerizikuosiunsu su classic.

Pagaukit man kas juodas kate veliurines Tall 8 😊
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 02 16, 13:51)
Jei Tall tip Top, nerizikuosiunsu su classic.

Pagaukit man kas juodas kate veliurines Tall 8 😊

TEN DAR toks dalykas yra, kad apacioj palenkta yra nemazai, jei bandysi atlenkt, to palenkimo saskaita, bus ziauriai ne i tema, nes nu kazkaip visai nesiziuri. reik kad apacioj butu sunkios ir kristu. zodziu, butinai tall. man pasideda ant batu, bet neluzta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 16 vasario 2023 - 14:30
QUOTE(spygliz @ 2023 02 16, 07:27)
Tall skiriasi ne tai kad ilgiu. Jų pasiuvimas kitas. Keliai pvz kitur ir pan. Kai būna trumpesnės kelnes ir imi Tall tai dar nieko, bet jei pilno ilgio, tai ne Tall nesiojanciai gali keistokai atrodyt. O iš pačio dydžio abejoju ar skiriasi, nes jei nebūna Tall perku ta pati dydį kaip įprasta.
Juratela skaitau ir galvoju, kad rašai 6 dydžio kelnes laisvesnės, jų tas modelis, pagal mane ir neturi būti aptemptas pažiūrėk ar ne mažas mastai pasilikt...

Ne ne, 4 dydžio neaptemptos, gražiai krenta, kitaip žinoma net negalvočiau pasilikti 4u.gif 6 dydžio laisvokos, tik žiemai su apatinėmis kelnėmis, nes kitaip perlaisvos 🤣🤣🤣

Vidinė siūlė veliūro kelnių kaip ir rašo puslapyje apie 76.70cm
Turiu rožines 8 Regular. Važiuok Vilniun - pasimatuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 16 vasario 2023 - 14:43