Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Cypass @ 2023 02 16, 18:56)
As gavau tall tai man per ilgos, reiks trumpinti. nėra vaizdo. Pvz tas languotas kur ir švarkus turim  tall tai gražiai krenta. O šitos stovi tokios kietos. kaip JMD įvardijo lūžta man negražiai. Na aš nesu labai ilgakojė, bet ir netrumpos biggrin.gif  ūgis 175cm.
Pamatavau vidinė siūlė 84,5 cm  ax.gif

Šiaip ten dar užlenkta apie 5 cm, tai 4cm galima drąsiai atlenkti, tai gal ir regular tiktų jums ax.gif

Kablus užsidėk biggrin.gif
Atsakyti
Niekas nerasojo. Labai patogūs jie man, tie guminiai ugg. Prie nuosaikaus šalčio jie, arba kai sniegas šlapias. Dabar jau nebesiaunu, tikrai prakaituotų koja.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2023 02 15, 23:57)
Ačiū komandai už siuntinuką, viskas labai tenkina 4u.gif

QUOTE(Cirkas @ 2023 02 16, 01:53)
Ačiū už siuntinuką,

aciu jums 4u.gif

QUOTE(linamog @ 2023 02 16, 02:01)
Labas rytas, su mūsų šalies švente 

lithuania.gif lithuania.gif

Turime laisva Tommy Hilfiger megztini, Heathered Denim Blue spalva, Medium dydis, 45 eurai (jau Lietuvoje).
Atsakyti

Turime laisvus Guess Ferina Combat Lug Sole Lace up boots, Brown Multi spalva, 8.5 dydis, 62 eurai (jau Lietuvoje)
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2023 02 16, 17:32)
Nu žiūrėsim, aš laukiu irgi jų , gal dar bus šalčių pranešiojimui.
😏 O dydis atitinka?

As su 37 i didesne puse pirkau 7. Smagiai laisvi, tikrai ne per daug
Papildyta:
QUOTE(tikinga @ 2023 02 16, 18:27)
Kažkur skaičiau atsiliepimą, kad tie uggai rasoja (nes nu jei sandariai pagaminti, viduje šilčiau, tai natūralu, kad rasoja). O prie minuso tas rasojimas užšąla.

Nu man tikrai ir rasoja ir uzsala. Kojos prakaitavimo problemos neturiu, situose tikrai dregnos. Stengiuosi eiti be kojines tada geriau

QUOTE(Alexia @ 2023 02 16, 19:32)
Niekas nerasojo. Labai patogūs jie man, tie guminiai ugg. Prie nuosaikaus šalčio jie, arba kai sniegas šlapias. Dabar jau nebesiaunu, tikrai prakaituotų koja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 16 vasario 2023 - 20:08
https://www.jcrew.com/us/p/BD513
Atsakyti
Gal vasario 10 d. jau šviečiasi dėžutė? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 02 16, 22:00)

Negavau nei vienos sąskaitos.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 02 16, 21:00)

Prieš ~ valandą sąskaita įkrito smile.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 02 16, 23:00)

Dirbam, rūšiuojam, pirmadienį išsiųsiu į didžiuosius miestus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2023 02 16, 18:27)
Kažkur skaičiau atsiliepimą, kad tie uggai rasoja (nes nu jei sandariai pagaminti, viduje šilčiau, tai natūralu, kad rasoja). O prie minuso tas rasojimas užšąla.

turiu jau antrus metus šiuos batus. Idealūs, kai būna daug purvino sniego pliurzės. Minusas, kad labai rasoja, jei pabūni šiltoje patalpoje. Tas rasojimas tikrai matosi. Nors šiaip pėdų prakaitavimo problemos neturiu. Realiai čia gi guminiai batai. Nueini iki darbo ir reikia persiauti. O kad užšąltų, nėr taip buvę, net nežinau, ką čia reiktų daryt: smarkiai suprakaituot ir paskui stovėt prie didelio minuso vienoj vietoj ir ilgai?
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2023 02 16, 22:32)
Dirbam, rūšiuojam, pirmadienį išsiųsiu į didžiuosius miestus  4u.gif

Ačiū bigsmile.gif Gimtadieniui turėsiu liureksą biggrin.gif Jei nebus maža unsure.gif
Atsakyti