cia ta odine? ojetau mano couch vyriska per 3 ar jau 4 metus kaip nauja. nugara ir petnesos is vidaus irgi minkstos. jos kaip tos gelezines kurpes is pasakos, gali beleka daryt, nesidevi, jau lyg ir naujos noretusi, bet sazine neleidzia i naujas net ziuret
cia ta odine? ojetau mano couch vyriska per 3 ar jau 4 metus kaip nauja. nugara ir petnesos is vidaus irgi minkstos. jos kaip tos gelezines kurpes is pasakos, gali beleka daryt, nesidevi, jau lyg ir naujos noretusi, bet sazine neleidzia i naujas net ziuret
Na žiūrėsim kaip maniškė nešiosis bet pagal vaizdą galiu pasakyt, kad labai kažką sunkaus nešiodavo ir ant vieno peties. tikriausiai paltas bus koks šiurkštus, nes nu nesuvokiu kaip šitais susidėvėjo
Na žiūrėsim kaip maniškė nešiosis bet pagal vaizdą galiu pasakyt, kad labai kažką sunkaus nešiodavo ir ant vieno peties. tikriausiai paltas bus koks šiurkštus, nes nu nesuvokiu kaip šitais susidėvėjo
Draugė šeimos gyd tampo coach vyrišką juodą kuprinę turbūt treti metai, tiek visko darbinio prigrūsta, kad neatkeliama nuo žemės, bet niekas niekur neišsitampė nei trupučio.
Na nežinau, yra ten ir labai gerų kuprinių, Carier GSD kurpinė po metų vaiko nešiojimo - visiškai kaip nauja. O mėtoma ir vėtoma visaip ir visur mokykloj ant grindų, nes ne visuose kabinetuose yra kabliukai ant stalų. Turbūt kaip su visais brendais, tiesiog pasitaiko. Vyras ką tik parodė, kaip baisiai suplyšo jo prieš 3 mėnesius Ecco čia pirkti. Vos ne pusė bato atsilupo. O gi Ecco.
<p>Mano lenovo kompas netilpo i samsonite kuprine</p><p>na tikiuosi viskas bus gerai su ta kuprine lengva patogi talpi </p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="73050563" data-time="1677829418"><div><p>ar telpa į ją kompas, pvz Dell ?</p></div></blockquote><p></p>
Taigi prie kiekvienos aprašymo yra parašyta, kiek colių kompas telpa
O dziovykle turi programa pukiniam rubam? Kad ir miele, gerai neisdziovins, jei nebus programos butent pukiniams rubams.
Skalbiklis man patiko sitas: skalbiklis