Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spurga_m @ 2023 03 03, 14:51)
Mano lenovo kompas netilpo i samsonite kuprine</p><p>na tikiuosi viskas bus gerai su ta kuprine lengva patogi talpi 

mano Lenovas puikiai telpa biggrin.gif

aš gan ilgai ją jau nešioju, tai net patikrinau rankenas, kaip naujos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2023 03 03, 16:54)
mano Lenovas puikiai telpa biggrin.gif

aš gan ilgai ją jau nešioju, tai net patikrinau rankenas, kaip naujos  unsure.gif

Maniškis 14" laisvai telpa. Taigi parašyta prie kiekvienos samsonite kuprinės kokiam kompui tinka.
Atsakyti
O kokias kuprines trečiokėm perkat? bigsmile.gif
Atsakyti
Turime laisvus:

Moteriškas J.Crew Classic lady day coat in Italian double-cloth wool with Thinsulate, dydis 10US (atitinka M), spalva Black - $74.99
vartotojo įkelta nuotrauka

Moteriškas J.Crew New lady day topcoat in Italian double-cloth wool, dydis 12US (atitinka L), spalva Icy Pink, sudėtyje 75% vilnos - $96.99

J.Crew Tall Willa full-length flare pant in Italian city wool, dydis 6 Tall, spalva Dark Seascape - $34.40

J.Crew Full-length Kate straight-leg pant in stretch velvet, dydis 8US, spalva Black - $28.50
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 03 03, 15:48)
Draugė šeimos gyd tampo coach vyrišką juodą kuprinę turbūt treti metai, tiek visko darbinio prigrūsta, kad neatkeliama nuo žemės, bet niekas niekur neišsitampė nei trupučio.

vat todėl pas mane ji “rūko” spintoj, nes net tuščia sunki unsure.gif o tokia gerulė wub.gif

ant Samsonite kuprinių sūnus užaugo, bet pirkdavau akre Kelionių operoj berods, tai vieną esu nešus gražint del rankenų siūles, tai patys taisė

Dar neatsiėmiau tos raudonos Samsonite kelionems, o jau noriu JMD užrodytos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sollo: 03 kovo 2023 - 16:49
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 03 03, 17:33)
O kokias kuprines trečiokėm perkat? bigsmile.gif

O taviske jau trecioke?
Atsakyti
Renkasi naujas RL su 30% nuolaida

HARNEY 50 maiseliu arbatos su 25% nuolaida
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 03 03, 17:57)
O taviske jau trecioke?

Ne, bet bus, todėl ir domina, ką gero trečiokei ax.gif
Atsakyti
Moteriska pukine The North Face parka
Atsakyti
AE papildoma 30% nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 03 03, 17:37)
Ne, bet bus, todėl ir domina, ką gero trečiokei ax.gif

aš savo trečiokei po antros klasės pirkau Landsend tokią:
https://www.landsend...pp/5828818.html

labai lengvai, bet kokybė šiaip sau, apsitrynė jau. Aišku maniškė ir nesaugo, mėto ją bele kur. Bet šiaip patogi, talpi (knygų nesinešioja, bet reikalų daug ten prisikrauna), šone kišenė gertuvei. Manau dar ir ketvirtoje atnešios.
Atsakyti
Rašetė garsiai šaukti kaip bus nuolaidos biggrin.gif biggrin.gif

https://aromata.lt/l...jcaAqwnEALw_wcB
Atsakyti