Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
JCREW FACTORY papildoma 68% nuolaida Clearance
Atsakyti
Canada Goose Mystique gera kaina

Dar viena spalva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 26 kovo 2023 - 09:17
QUOTE(ralija @ 2023 03 25, 11:20)
Sveikutes,
pavasaris pas mus su gripu prasidejo... man tai dar nieko... o sunui nuo treciadienio tempa 39 su virsum... numusu su vaistais... net is ryto auksta... siandiena ryte lyg nera, miega kaip uzmustas...

kokiais vaistasi ar arbatomis skatinti atsikosejima, kad greiciau valytusi ? brontex gydytoja pasiule...
toks sunkus kosulys, is krutines...
geriame ir arbatas, ir siaip silta vandeni...

pasisaugokite  4u.gif

Užuojauta, sveikite 4u.gif
Aš ir išskridau čiut gyva, o kai lėktuvas nusileido ir oamačiau saulę, iš karto pasveikau biggrin.gif
Atsakyti
ciocės, eikit į nike, su kodu spring prisidėjus į kašiką, kai kuriems kedams ir drapokams nuolaidą padaro smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2023 03 25, 11:20)
Sveikutes,
pavasaris pas mus su gripu prasidejo... man tai dar nieko... o sunui nuo treciadienio tempa 39 su virsum... numusu su vaistais... net is ryto auksta... siandiena ryte lyg nera, miega kaip uzmustas...

kokiais vaistasi ar arbatomis skatinti atsikosejima, kad greiciau valytusi ? brontex gydytoja pasiule...
toks sunkus kosulys, is krutines...
geriame ir arbatas, ir siaip silta vandeni...

pasisaugokite  4u.gif

Vaikui tamiflu greit sutvarkė temperatūrą, kelios dienos ir sveikas, nes taip pat kilo iki 40 4u.gif
Man kosuliui brontex tabletės padėjo. Pirmas kelias dienas tris kartus per dieną reikia gerti, paskui du kartus.
Sveikatos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 03 26, 11:56)
ciocės, eikit į nike, su kodu spring prisidėjus į kašiką, kai kuriems kedams ir drapokams nuolaidą padaro smile.gif

Gal turit Nike Court Vision Low batus, kaip su ju dydziais. Ir ar nike atitinka dydzius, perku 8.5. Jie kartais ne i mažesnę pusę🤔
Atsakyti
OLD NAVY papildoma 40% nuolaida krepsy
Atsakyti
QUOTE(edre @ 2023 03 26, 11:28)
Gal turit  Nike Court Vision Low batus, kaip su ju dydziais. Ir ar nike atitinka dydzius, perku 8.5. Jie kartais ne i mažesnę pusę🤔

moteriški neretai būna į mažesnę pusę, sakyčiau apie 0,5 dydžio
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 03 26, 13:48)
moteriški neretai būna į mažesnę pusę, sakyčiau apie 0,5 dydžio

4u.gif
Atsakyti
Ar galima tikėtis,kad vėl prekė atsiras shoppremiumoutlets.com jei dabar sold out? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteliukste @ 2023 03 26, 12:15)
Ar galima tikėtis,kad vėl prekė atsiras shoppremiumoutlets.com jei dabar sold out? ax.gif

Taip, pildo jie
Atsakyti