Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(lola.lola @ 2023 03 26, 16:37)
Nepavyko man išskalbt pūkinio TH palto 🙈
Skalbiau ant 30C, 1000 apsukų, naudojau spec plovimo priemonę pūkams. Po to džiovyklėje ant švelnaus džiovinimo. Nepavyko. Sušoko gubuliukas  cray.gif

Tai gal dar ištaisoma?Aš striukių plovimu/džiovinimu nlb užsiimu,bet kodėl ant švelnaus?Džiovinčiau dar ir dar kartą jei reik,bet normaliu režimu rolleyes.gif Na ateis profės papasakos kaip reik iš tikrųjų biggrin.gif
Kažkiek minimaliai papurtyti-paskirstyti reik,bet minimaliai turėtų užtekt po džiovinimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2023 03 26, 17:37)
Skalbiau ant 30C, 1000 apsukų, naudojau spec plovimo priemonę pūkams. Po to džiovyklėje ant švelnaus džiovinimo. Nepavyko. Sušoko gubuliukas  cray.gif

Šiandien lygiai tokiomis pačiomis nuotaikomis gyvenu. Vėl bandžiau skalbt, džiovinti. Jau lyg be šansų. Pas mane pavasarinė šviesi striukė, tai net persimato viskas verysad.gif

Net juokas ima iš vaizdo lotuliukas.gif huh.gif

vartotojo įkelta nuotrauka huh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 26 kovo 2023 - 16:54
Va kas gavosi. Sušoko kamuoliukais viduj.
vartotojo įkelta nuotrauka vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Darom išvadas - jokių šviesių, nešiojam tamsias ir neskalbiam biggrin.gif
Atsakyti
Man būtų net gaila lb kratyt,tampyt,purtyt gerą striukę rolleyes.gif biggrin.gif Kelis kartus plaut ar džiovint irgi kažkaip dry.gif Po tokių akcijų gali iš apynaujės ne kažin kokio stovio patapt...Ai man kažkaip tinka/patinka valyklos smile.gif Žinoma,čia jau kiekvienos pasirinkimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2023 03 26, 16:54)
Va kas gavosi. Sušoko kamuoliukais viduj.
vartotojo įkelta nuotrauka  vartotojo įkelta nuotrauka

Kokie apvalūs biggrin.gif gal ji ne 100% pūkinė? Šiaip papurtyk, išnešk laukan kur bišk drėgna, tuos kamuoliukus paplėšyk. Jie pasipūs tada.
Papildyta:
QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 03 26, 16:49)
Šiandien lygiai tokiomis pačiomis nuotaikomis gyvenu. Vėl bandžiau skalbt, džiovinti. Jau lyg be šansų. Pas mane pavasarinė šviesi striukė, tai net persimato viskas verysad.gif

Net juokas ima iš vaizdo lotuliukas.gif huh.gif

vartotojo įkelta nuotrauka huh.gif

Jei ji ne pūkinė, tai visko gali būti. Ne visom sintetikom patink skalbenkės. Nes gali būt, kad ta sintetika nuo karščio susilydo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 26 kovo 2023 - 17:02
QUOTE(lola.lola @ 2023 03 26, 16:37)

Jei tikrai pūkinė- perplauk iš naujo be skalbiklių ir džiovink normaliai, sintetikos režimu, kad išsikratytų viskas, ilgai ilgai reik džiovint.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 03 26, 18:01)
Kokie apvalūs  biggrin.gif gal ji ne 100% pūkinė? Šiaip papurtyk, išnešk laukan kur bišk drėgna, tuos kamuoliukus paplėšyk. Jie pasipūs tada.

Kaip suprantu 90 proc pūkų. Bandysiu dar kartą pakartoti procesą be skalbiklio.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2023 03 26, 17:20)
Kaip suprantu 90 proc pūkų. Bandysiu dar kartą pakartoti procesą be skalbiklio.

Bet džiovint reik tikrai labai ilgai, nejuokauju. Keletą valandų.
Atsakyti
Kodel nieks nenorit siu kelnyciu, kokios jos fainos, tvirtas audinys, elastingos, nu tikrai labai fainos. wub.gif

Jcrew tasiukas, odinis. Jo kaina pradine -148$ , parduodu uz -29e. . Spalva - sviesi vasarai macadamia.
https://www.jcrew.co...olor_name=black

Jcrew kelnytes, labai fainos, ne skystos , tamprios , regular 2 dydis , spalva -General Surplus kaina -19e.

https://www.jcrew.co...me=dried-violet

Atsakyti
rekomenduokite gera beauty blender 4u.gif
rapoja, Tu lyg kažkada kažkokį rinkinį buvai įmetusi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2023 03 26, 17:37)

Jei naudojote skalbikli kuriame yra minkštiklis pataisyt situacijos, greičiausiai, nebepavyks.
Atsakyti