Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ralija @ 2023 03 26, 17:25)
rekomenduokite gera beauty blender  4u.gif
rapoja, Tu lyg kažkada kažkokį rinkinį buvai įmetusi  smile.gif  4u.gif

Pirkom is cia uz 25 $, labai geros , nes kitos kur turejau plaunant greit plysdavo. 4u.gif

https://www.skinstor...o/12562093.html
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2023 03 26, 18:41)
Pirkom is cia uz 25 $, labai geros , nes kitos kur turejau plaunant greit plysdavo. 4u.gif

https://www.skinstor...o/12562093.html

4u.gif
Atsakyti
Pamenu tikrai daznas klausimas, bet neisidemejau atsakymo, nes dar nereikejo, dabar aktualu.
Kokias kuprines perkate pirmokams? Pirmus metus planuojame vezioti, tad tiketina mazai ja pati nesios, bet jei uzteks ilgesniam laikui, tai reiketu, kad butu patogi ir talpi ir antriems metams.

Vyresnele pries 15 metu su Herlitz i mokykla ejo, bet jos tuscios sunkios, nezinau ar noriu kazko tokio dabar unsure.gif Aisku laike gerai, 2 metus maniske atvaiksciojo ir dar kitai mergaitei atidavem.

Aciu kas atsakys 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2023 03 26, 17:37)
Nepavyko man išskalbt pūkinio TH palto 🙈
Skalbiau ant 30C, 1000 apsukų, naudojau spec plovimo priemonę pūkams. Po to džiovyklėje ant švelnaus džiovinimo. Nepavyko. Sušoko gubuliukas  cray.gif

skalbiu ir džiovinu normaliu režimu 40 laips. pilnas džiovinimas. Rankomis bandykite išsklaidyti, papurtyti. Lauke padžiovint. Na arba čia nebuvo pūkinė ...
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2023 03 26, 20:58)
Pamenu tikrai daznas klausimas, bet neisidemejau atsakymo, nes dar nereikejo, dabar aktualu.
Kokias kuprines perkate pirmokams? Pirmus metus planuojame vezioti, tad tiketina mazai ja pati nesios, bet jei uzteks ilgesniam laikui, tai reiketu, kad butu patogi ir talpi ir antriems metams.

Vyresnele pries 15 metu su Herlitz i mokykla ejo, bet jos tuscios sunkios, nezinau ar noriu kazko tokio dabar unsure.gif  Aisku laike gerai, 2 metus maniske atvaiksciojo ir dar kitai mergaitei atidavem.

Aciu kas atsakys 4u.gif

Maniškė su tokia. https://www.samsonit...23779-1149.html
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2023 03 26, 21:04)
skalbiu ir džiovinu normaliu režimu 40 laips. pilnas džiovinimas. Rankomis bandykite išsklaidyti, papurtyti. Lauke padžiovint. Na arba čia nebuvo pūkinė ...

Bet ir sintetika neturėtų sukristi, nurašau nekokybiškam gaminiui.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 03 26, 15:49)
Tai gal dar ištaisoma?Aš striukių plovimu/džiovinimu nlb užsiimu,bet kodėl ant švelnaus?Džiovinčiau dar ir dar kartą jei reik,bet normaliu režimu  rolleyes.gif Na ateis profės papasakos kaip reik iš tikrųjų  biggrin.gif
Kažkiek minimaliai papurtyti-paskirstyti reik,bet minimaliai turėtų užtekt po džiovinimo  ax.gif

aš kamuoliukų pridedu džiovinant pūkinius rūbus, visada išsidžiovina puikiai.
Atsakyti
Gal reikia, naujų Nike air max 5,5 USA mot.dydis 50 Eur
Oficialiame Nike.com puslapyje nebėra tos spalvos

https://thesolesuppl...awn-green-pink/

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 26 kovo 2023 - 20:21
QUOTE(rapoja @ 2023 03 26, 15:56)
Man būtų net gaila lb kratyt,tampyt,purtyt gerą striukę  rolleyes.gif  biggrin.gif Kelis kartus plaut ar džiovint irgi kažkaip  dry.gif Po tokių akcijų gali iš apynaujės ne kažin kokio stovio patapt...Ai man kažkaip tinka/patinka valyklos  smile.gif Žinoma,čia jau kiekvienos pasirinkimas  biggrin.gif

o aš nusivyliau valyklos darbu, beje jie taip pat skalbia, ne valo, nebent ekstra pasakysi, kad valytų. Man po jų valymo (po to išaisškėjo skalbimo) paltas pradėjo leisti pūkus.
Papildyta:
QUOTE(lola.lola @ 2023 03 26, 16:20)
Kaip suprantu 90 proc pūkų. Bandysiu dar kartą pakartoti procesą be skalbiklio.

o kokia jūsų džiovyklė? Gal yra pūkiniams rūbams programa?
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.costco.com
www.fossil.com
www.nike.com - 25%
www.toryburch.com - 30%
www.jcrewfactory.com - 60%+20%
www.shop.samsonite.com - 10%
www.stevemadden.com
www.us.boohoo.com
www.yoox.com - 20%
www.jomashop.com
www.walmart.com
www.sierra.com
www.bluefly.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.tanforless.com
www.yslbeauty.com
www.peterthomasroth.com
www.bathandbodyworks.com
www.naturessheabutter.com - 40%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.fragranceshop.com - 35%
www.us.pureclinica.com
www.vitacost.com - 12%
www.walgreens.com-20%
www.gnld.com
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2023 03 26, 17:37)
Nepavyko man išskalbt pūkinio TH palto 🙈
Skalbiau ant 30C, 1000 apsukų, naudojau spec plovimo priemonę pūkams. Po to džiovyklėje ant švelnaus džiovinimo. Nepavyko. Sušoko gubuliukas  cray.gif

Kaip tik reikia džiovinti ant normalios programos, jie tiesiog neišdžiūvo ir sušoko. Pas mane yra pūkinių daiktų programa plius dedu 2-3 lauko teniso kamuoliukus. Išdžiovina puikiai, rūbai būna išsipūtę. Skalbiant negalima pilti minkštiklio, džiovinimo programa rašo 3 val, bet niekada nedžiovina tiek ilgai. 4u.gif 4u.gif Bandyčiau dar kartą dėti ant normalios programos ir dėti kamuoliukus, nes kamuoliukai išdaužo pūkus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurita99as: 26 kovo 2023 - 22:30
QUOTE(rapoja @ 2023 03 24, 21:45)
Pasigirkit/pasidalinkit kokius naujus kedus įsitaisėt šiltajam sezonui  wub.gif  ?Arba žadate/norite pirkti  smile.gif ?

Ir man aktualu, nesu didžiulė gerbėja sportbačių, bet ką turiu, tai tokie masyvesni, prie palto, striukės, džinsų, todėl noriu lengvų, vasarai prie suknikių, o neužkliūna už akies nieks... unsure.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2023 03 26, 17:49)
Net juokas ima iš vaizdo lotuliukas.gif huh.gif

vartotojo įkelta nuotrauka huh.gif

Man kaldra taip sušoko guzais biggrin.gif Nors ne pūkinė ir neskalbiau, tiesiog naudojimo eigoj pastebėjau keisdama patalynę, kad kažkokia keista palikus, pakeliu prieš langą, o ten gabalais visa sušokus biggrin.gif O kaldra pirkta Dormeo, turėtų tipo kokybiška būt unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atsakyti