Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Gal kas pasakys, ar visi concersai siauroki? Is seniau kiek pamenu, visi placiai pedai siauri buvo. 4u.gif
Atsakyti
HM yra nuolaida ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 04 01, 14:14)
<p>Gal teko kam alergijas gydytis ta specifine imuno terapija? Idomu patirtys. </p>

Gydausi nuo gruodžio, kasryt susipurškiu po liežuviu, kol kas nieko negaliu pasakyti, šienligė jau “labadiena”. Man asmeniškai daugiau nepatogumų atsirado, nes po jo dar turiu daryti tarpą, reikia tiroksina išgerti, o po jo vėl valandėlės tarpas iki pusryčių. Bet labai tikiuosi, kad po metų kitų padės, nes jau nebeįmanoma patapo, iškrenti iš gyvenimo kasmet 3-4 mėnesiam.
Atsakyti

Gydausi nuo gruodžio, kasryt susipurškiu po liežuviu, kol kas nieko negaliu pasakyti, šienligė jau “labadiena”. Man asmeniškai daugiau nepatogumų atsirado, nes po jo dar turiu daryti tarpą, reikia tiroksina išgerti, o po jo vėl valandėlės tarpas iki pusryčių. Bet labai tikiuosi, kad po metų kitų padės, nes jau nebeįmanoma patapo, iškrenti iš gyvenimo kasmet 3-4 mėnesiam.

Mano situacija manau blogesne nes as alergiska dulkiu erkem. Tai su alergija gyvenu 365 dienas per metus. Jei anksciau dar buvo kontroliuojama, siuo metu geriu vaistus kasdien, plius jau man issivyste astma. Vakar dare alerginius tyrimus. Vaistu buvau negerus para ir vis tiek nustate pacia sunkiausia faze kas reiskia jog jau ir vaistai man nebeveikia. Bet man tu purskiamu nerekomendavo del refliukso. Tai siek tiek neramu pasiryzti 3-5 metus kas menesi vazinet leistis vaistus, bet nebematau jau kitos iseities :( 

Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 04 01, 17:55)
HM yra nuolaida ? 4u.gif

Matau 20% ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 04 01, 17:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Baltupyte" data-cid="73061219" data-time="1680362533"><div><p>Gydausi nuo gruodžio, kasryt susipurškiu po liežuviu, kol kas nieko negaliu pasakyti, šienligė jau “labadiena”. Man asmeniškai daugiau nepatogumų atsirado, nes po jo dar turiu daryti tarpą, reikia tiroksina išgerti, o po jo vėl valandėlės tarpas iki pusryčių. Bet labai tikiuosi, kad po metų kitų padės, nes jau nebeįmanoma patapo, iškrenti iš gyvenimo kasmet 3-4 mėnesiam.</p></div></blockquote><p>Mano situacija manau blogesne nes as alergiska dulkiu erkem. Tai su alergija gyvenu 365 dienas per metus. Jei anksciau dar buvo kontroliuojama, siuo metu geriu vaistus kasdien, plius jau man issivyste astma. Vakar dare alerginius tyrimus. Vaistu buvau negerus para ir vis tiek nustate pacia sunkiausia faze kas reiskia jog jau ir vaistai man nebeveikia. Bet man tu purskiamu nerekomendavo del refliukso. Tai siek tiek neramu pasiryzti 3-5 metus kas menesi vazinet leistis vaistus, bet nebematau jau kitos iseities verysad.gif </p>

Užjaučiu ❤️ Bet manau, kad tikrai verta tada leidžiamus, vieną žmogų tikrai žinau, kuriam padėjo, bet tik tas vienintelis ir yra iš mano žinomų 😀
Dėl refliukso tai manęs neperspėjo, reiks paklausti. Šiaip visada nurydavau tą purškalą, dabar kažkur radau info, kad galima ir išspjauti, gal tada ir refliukso neiššauktų 🤨
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 04 01, 11:49)
This style runs large. Order a half size down. ax.gif

QUOTE(linamog @ 2023 04 01, 13:01)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2023 04 01, 16:13)
Gal kas pasakys, ar visi concersai siauroki? Is seniau kiek pamenu, visi placiai pedai siauri buvo. 4u.gif

Tokio tipo tikrai siauri
Converse

O klasikiniai jei peda nera isskirtinai plati turetu tikti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasosrasotos: 01 balandžio 2023 - 18:58
QUOTE(ramuxis @ 2023 03 31, 21:55)
Gal galit įmesti nuorodą HM maikutės, kur tokia tvirta ir platesnio modelio? Pasimetė nuorodą, o dukrų pačios mylimiausios.
Ačiū  4u.gif

Gal šita ? https://www2.hm.com/...0963662002.html
QUOTE(linamog @ 2023 04 01, 19:10)

4u.gif

Papildyta:

Color: Hush Pink kaina tik 8.80 dol.
https://www.amazon.c...t...;th=1&psc=1
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2023 04 01, 18:56)
Tokio tipo tikrai siauri
Converse

O klasikiniai jei peda nera isskirtinai plati turetu tikti

Ačiū 4u.gif

Gal dar kas nors galit rekomenduoti gera vaiku ortodonta Vilniuje ax.gif isskyrus Latkauskiene, pas ja eiles lb dideles.
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2023 04 01, 19:17)
Ačiū  4u.gif

Gal dar kas nors galit rekomenduoti gera vaiku ortodonta Vilniuje  ax.gif isskyrus Latkauskiene, pas ja eiles lb dideles.

Vilma Pikelienė
868587948 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 04 01, 17:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Baltupyte" data-cid="73061219" data-time="1680362533"><div><p>Gydausi nuo gruodžio, kasryt susipurškiu po liežuviu, kol kas nieko negaliu pasakyti, šienligė jau “labadiena”. Man asmeniškai daugiau nepatogumų atsirado, nes po jo dar turiu daryti tarpą, reikia tiroksina išgerti, o po jo vėl valandėlės tarpas iki pusryčių. Bet labai tikiuosi, kad po metų kitų padės, nes jau nebeįmanoma patapo, iškrenti iš gyvenimo kasmet 3-4 mėnesiam.</p></div></blockquote><p>Mano situacija manau blogesne nes as alergiska dulkiu erkem. Tai su alergija gyvenu 365 dienas per metus. Jei anksciau dar buvo kontroliuojama, siuo metu geriu vaistus kasdien, plius jau man issivyste astma. Vakar dare alerginius tyrimus. Vaistu buvau negerus para ir vis tiek nustate pacia sunkiausia faze kas reiskia jog jau ir vaistai man nebeveikia. Bet man tu purskiamu nerekomendavo del refliukso. Tai siek tiek neramu pasiryzti 3-5 metus kas menesi vazinet leistis vaistus, bet nebematau jau kitos iseities verysad.gif </p>

Mano dukra 8 metu vartoja 4 sezonas. 3 m purskiama, siais metais bandom leidziamus. Musu alergologe tikrai viena geriausiu Lt. Sake 90 proc nuiima arba palengvina simptomus. Su purskiama nemaciau dideliu rezultatu, realiai sezono metu be nosonex ir sunkiausiu etapu plius zirtek neissivertem. Tad alergologe pasiule siemet bandyt leidziamus. Ziuresim kaip bus. Siaip sake vaikams geresnis efektas nei suagusiems imunoterapijos. Plius sake nesigydant vaikui gali dideti alergiju skaicius ir aisku astma issivystyt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 01 balandžio 2023 - 19:50