Gydausi nuo gruodžio, kasryt susipurškiu po liežuviu, kol kas nieko negaliu pasakyti, šienligė jau labadiena. Man asmeniškai daugiau nepatogumų atsirado, nes po jo dar turiu daryti tarpą, reikia tiroksina išgerti, o po jo vėl valandėlės tarpas iki pusryčių. Bet labai tikiuosi, kad po metų kitų padės, nes jau nebeįmanoma patapo, iškrenti iš gyvenimo kasmet 3-4 mėnesiam.
Gydausi nuo gruodžio, kasryt susipurškiu po liežuviu, kol kas nieko negaliu pasakyti, šienligė jau “labadiena”. Man asmeniškai daugiau nepatogumų atsirado, nes po jo dar turiu daryti tarpą, reikia tiroksina išgerti, o po jo vėl valandėlės tarpas iki pusryčių. Bet labai tikiuosi, kad po metų kitų padės, nes jau nebeįmanoma patapo, iškrenti iš gyvenimo kasmet 3-4 mėnesiam.
Mano situacija manau blogesne nes as alergiska dulkiu erkem. Tai su alergija gyvenu 365 dienas per metus. Jei anksciau dar buvo kontroliuojama, siuo metu geriu vaistus kasdien, plius jau man issivyste astma. Vakar dare alerginius tyrimus. Vaistu buvau negerus para ir vis tiek nustate pacia sunkiausia faze kas reiskia jog jau ir vaistai man nebeveikia. Bet man tu purskiamu nerekomendavo del refliukso. Tai siek tiek neramu pasiryzti 3-5 metus kas menesi vazinet leistis vaistus, bet nebematau jau kitos iseities
Užjaučiu ❤️ Bet manau, kad tikrai verta tada leidžiamus, vieną žmogų tikrai žinau, kuriam padėjo, bet tik tas vienintelis ir yra iš mano žinomų 😀
Dėl refliukso tai manęs neperspėjo, reiks paklausti. Šiaip visada nurydavau tą purškalą, dabar kažkur radau info, kad galima ir išspjauti, gal tada ir refliukso neiššauktų 🤨
Ačiū
Tokio tipo tikrai siauri
Converse
O klasikiniai jei peda nera isskirtinai plati turetu tikti
Ačiū
Gal šita ? https://www2.hm.com/...0963662002.html
Papildyta:
Color: Hush Pink kaina tik 8.80 dol.
https://www.amazon.c...t...;th=1&psc=1
Ačiū
Gal dar kas nors galit rekomenduoti gera vaiku ortodonta Vilniuje
Gal dar kas nors galit rekomenduoti gera vaiku ortodonta Vilniuje
Vilma Pikelienė
868587948
Mano dukra 8 metu vartoja 4 sezonas. 3 m purskiama, siais metais bandom leidziamus. Musu alergologe tikrai viena geriausiu Lt. Sake 90 proc nuiima arba palengvina simptomus. Su purskiama nemaciau dideliu rezultatu, realiai sezono metu be nosonex ir sunkiausiu etapu plius zirtek neissivertem. Tad alergologe pasiule siemet bandyt leidziamus. Ziuresim kaip bus. Siaip sake vaikams geresnis efektas nei suagusiems imunoterapijos. Plius sake nesigydant vaikui gali dideti alergiju skaicius ir aisku astma issivystyt