O kaip pasireiškia?
Mano dukra 8 metu vartoja 4 sezonas. 3 m purskiama, siais metais bandom leidziamus. Musu alergologe tikrai viena geriausiu Lt. Sake 90 proc nuiima arba palengvina simptomus. Su purskiama nemaciau dideliu rezultatu, realiai sezono metu be nosonex ir sunkiausiu etapu plius zirtek neissivertem. Tad alergologe pasiule siemet bandyt leidziamus. Ziuresim kaip bus. Siaip sake vaikams geresnis efektas nei suagusiems imunoterapijos. Plius sake nesigydant vaikui gali dideti alergiju skaicius ir aisku astma issivystyt
O pas ka gydotes?
As su tuo turbut gyvenu jau apie 30 metu, papildomos alergijos neissivyste bet astma jau buvo nustatyta pries kelis metus. Dare ir ta tyrima, vaistai sake gerai veikia. Bet as kas ryta geriu opexa, nasonex naudoju pagal poreiki. Kelis kartus esu tyrusis pas alergologus taciau niekas niekada man imunoterapijos nesiule.
Purskiamos man griestai sake nerekomenduoja jei yra problemu su refliuksu, nes sudirgina stemple. Dar bandziau deretis kad gal pabandyt tai vis tiek atkalbejo. Na uzsisakiau vaistus, startuosiu kai atsius. Jei vien palengvintu simptomus ir nereiktu i save tu kasdien hormonu stampuot, jau butu pliusas.
Ar turit lino patalynes? Kokie atsiliepimai?
O kaip pasireiškia?
Sloga, ciaudulys, akys asaroja, niesti gomurys, kai visai pzdc tada blokuoja kvepavimo takus, susidaro gumulas gerklej, ima dusulys, apsunkeja kvepavimas. Pasunkeja daznai tas rudeni/pavasari su ijungiamu ir isnungiamu sildymo sezonu (nezinau kodel). Simptomai kankina istisus metus. Siaip labai ilgai man nurasinejo ir persalimam nes budavo net balso netenku pavasari
Fantastiniai
As su tuo turbut gyvenu jau apie 30 metu, papildomos alergijos neissivyste bet astma jau buvo nustatyta pries kelis metus. Dare ir ta tyrima, vaistai sake gerai veikia. Bet as kas ryta geriu opexa, nasonex naudoju pagal poreiki. Kelis kartus esu tyrusis pas alergologus taciau niekas niekada man imunoterapijos nesiule.</p><p>Purskiamos man griestai sake nerekomenduoja jei yra problemu su refliuksu, nes sudirgina stemple. Dar bandziau deretis kad gal pabandyt tai vis tiek atkalbejo. Na uzsisakiau vaistus, startuosiu kai atsius. Jei vien palengvintu simptomus ir nereiktu i save tu kasdien hormonu stampuot, jau butu pliusas. </p>
Odilja Rudzeviciene. Na reik tiketis, kad pades. Nes kitu atveju niekas nepades gi
Tai jau ispirkot? Nebera zalios spalvos.
KVIEČIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.uniqlo.com
www.fossil.com - 40%
www.shop.samsonite.com - 10%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.bananarepublic.factory.com - 25%
www.us.boohoo.com
www.nordstromrack.com
www.urbanoutfitters.com
www.32degrees.com