Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 01 balandžio 2023 - 20:05
BANANA REPUBLIC papildoma 20% nuolaida sale prekems
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 04 01, 18:35)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Baltupyte" data-cid="73061219" data-time="1680362533"><div><p>Gydausi nuo gruodžio, kasryt susipurškiu po liežuviu, kol kas nieko negaliu pasakyti, šienligė jau “labadiena”. Man asmeniškai daugiau nepatogumų atsirado, nes po jo dar turiu daryti tarpą, reikia tiroksina išgerti, o po jo vėl valandėlės tarpas iki pusryčių. Bet labai tikiuosi, kad po metų kitų padės, nes jau nebeįmanoma patapo, iškrenti iš gyvenimo kasmet 3-4 mėnesiam.</p></div></blockquote><p>Mano situacija manau blogesne nes as alergiska dulkiu erkem. Tai su alergija gyvenu 365 dienas per metus. Jei anksciau dar buvo kontroliuojama, siuo metu geriu vaistus kasdien, plius jau man issivyste astma. Vakar dare alerginius tyrimus. Vaistu buvau negerus para ir vis tiek nustate pacia sunkiausia faze kas reiskia jog jau ir vaistai man nebeveikia. Bet man tu purskiamu nerekomendavo del refliukso. Tai siek tiek neramu pasiryzti 3-5 metus kas menesi vazinet leistis vaistus, bet nebematau jau kitos iseities verysad.gif </p>

O kaip pasireiškia?
Atsakyti
QUOTE(elkin @ 2023 04 01, 19:39)
Vilma Pikelienė
868587948  4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti

Mano dukra 8 metu vartoja 4 sezonas. 3 m purskiama, siais metais bandom leidziamus. Musu alergologe tikrai viena geriausiu Lt. Sake 90 proc nuiima arba palengvina simptomus. Su purskiama nemaciau dideliu rezultatu, realiai sezono metu be nosonex ir sunkiausiu etapu plius zirtek neissivertem. Tad alergologe pasiule siemet bandyt leidziamus. Ziuresim kaip bus. Siaip sake vaikams geresnis efektas nei suagusiems imunoterapijos. Plius sake nesigydant vaikui gali dideti alergiju skaicius ir aisku astma issivystyt

O pas ka gydotes?
As su tuo turbut gyvenu jau apie 30 metu, papildomos alergijos neissivyste bet astma jau buvo nustatyta pries kelis metus. Dare ir ta tyrima, vaistai sake gerai veikia. Bet as kas ryta geriu opexa, nasonex naudoju pagal poreiki. Kelis kartus esu tyrusis pas alergologus taciau niekas niekada man imunoterapijos nesiule.

Purskiamos man griestai sake nerekomenduoja jei yra problemu su refliuksu, nes sudirgina stemple. Dar bandziau deretis kad gal pabandyt tai vis tiek atkalbejo. Na uzsisakiau vaistus, startuosiu kai atsius. Jei vien palengvintu simptomus ir nereiktu i save tu kasdien hormonu stampuot, jau butu pliusas. 

Atsakyti
Kokio grozio zalio silko marskiniai
Atsakyti
Ne į temą.
Ar turit lino patalynes? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti

O kaip pasireiškia?

Sloga, ciaudulys, akys asaroja, niesti gomurys, kai visai pzdc tada blokuoja kvepavimo takus, susidaro gumulas gerklej, ima dusulys, apsunkeja kvepavimas. Pasunkeja daznai tas rudeni/pavasari su ijungiamu ir isnungiamu sildymo sezonu (nezinau kodel). Simptomai kankina istisus metus. Siaip labai ilgai man nurasinejo ir persalimam nes budavo net balso netenku pavasari :) 

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2023 04 01, 20:43)

Fantastiniai wub.gif kaip gaila kad visi maži unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 04 01, 20:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lyn" data-cid="73061258" data-time="1680371337"><div><p>Mano dukra 8 metu vartoja 4 sezonas. 3 m purskiama, siais metais bandom leidziamus. Musu alergologe tikrai viena geriausiu Lt. Sake 90 proc nuiima arba palengvina simptomus. Su purskiama nemaciau dideliu rezultatu, realiai sezono metu be nosonex ir sunkiausiu etapu plius zirtek neissivertem. Tad alergologe pasiule siemet bandyt leidziamus. Ziuresim kaip bus. Siaip sake vaikams geresnis efektas nei suagusiems imunoterapijos. Plius sake nesigydant vaikui gali dideti alergiju skaicius ir aisku astma issivystyt</p></div></blockquote><p>O pas ka gydotes?
As su tuo turbut gyvenu jau apie 30 metu, papildomos alergijos neissivyste bet astma jau buvo nustatyta pries kelis metus. Dare ir ta tyrima, vaistai sake gerai veikia. Bet as kas ryta geriu opexa, nasonex naudoju pagal poreiki. Kelis kartus esu tyrusis pas alergologus taciau niekas niekada man imunoterapijos nesiule.</p><p>Purskiamos man griestai sake nerekomenduoja jei yra problemu su refliuksu, nes sudirgina stemple. Dar bandziau deretis kad gal pabandyt tai vis tiek atkalbejo. Na uzsisakiau vaistus, startuosiu kai atsius. Jei vien palengvintu simptomus ir nereiktu i save tu kasdien hormonu stampuot, jau butu pliusas. </p>

Odilja Rudzeviciene. Na reik tiketis, kad pades. Nes kitu atveju niekas nepades gi verysad.gif as dar dukrai labai daznai darau nosies plovima. Su minimaliai druskos , praktiskai be jos, bet man atrodo padeda jis irgi lengviau jai kvepuot
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2023 04 01, 21:43)

Tai jau ispirkot? Nebera zalios spalvos.
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.fossil.com - 40%
www.shop.samsonite.com - 10%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.bananarepublic.factory.com - 25%
www.us.boohoo.com
www.nordstromrack.com