Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2023 04 13, 20:36)
Žemas spaudimas ir dažnas pulsas gali rodyt santykinį skysčių trūkumą. Daugiau vandens, magnio/kalio papildai- turėtų kiek pagerint savijautą. Dar sportas gerai taiso reikalus. Kai kam papildai su ženšeniu padeda, gerimax ar kažkas panašaus.
Papildyta:
man kablys nuo naujų makijažo/manikiūro trendų biggrin.gif
https://www.pinteres...33343533571311/
https://www.pinteres...70437487316651/

Na va, aš atrodo vandens pakankamai geriu. Dažniausiai 1.5 litro per dieną ar kažkiek daugiau, ir mankšta kasdien bent 20 min. O va spaudimas zemas (seniai jau toks apie 100-109/60) bet va pulsas kažkaip 80 ar daugiau kyla, dar du kartus kazkokia aritmija parodė aparatas. Nerado pulso turbūt.
Kalis, magnis, vit.D norma, tik folio rūgšties dvigubai virš normos 89.02 kai norma 7-45nmol/L unsure.gif Vakar kardiogramą padarė, gera (nors ten trumpi tie fiksavimo momentai), troponinas geras. Gali tiesiog būti aritmija del folio rūgšties perdidelio kiekio?
Pirmadienį bus jau mano gydytoja grįžusi iš atostogų, nors žmonių kalnas, gal per visą dieną pavyks patekti, įrašė papildomai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 14 balandžio 2023 - 21:24
QUOTE(juratela @ 2023 04 14, 21:24)
Na va, aš atrodo vandens pakankamai geriu. Dažniausiai 1.5 litro per dieną ar kažkiek daugiau, ir mankšta kasdien bent 20 min. O va spaudimas zemas (seniai jau toks apie 100-109/60) bet va pulsas kažkaip 80 ar daugiau kyla, dar du kartus kazkokia aritmija parodė aparatas. Nerado pulso turbūt.
Kalis, magnis, vit.D norma, tik folio rūgšties dvigubai virš normos 89.02 kai norma 7-45nmol/L  unsure.gif  Vakar kardiogramą padarė, gera (nors ten trumpi tie fiksavimo momentai), troponinas geras. Gali tiesiog būti aritmija del folio rūgšties perdidelio kiekio?
Pirmadienį bus jau mano gydytoja grįžusi iš atostogų, nors žmonių kalnas, gal per visą dieną pavyks patekti, įrašė papildomai g.gif

Nemažai tų aritmijų be aiškios priežasties, jaunimui irgi. Dažniausiai skiria magnį, mildronatą ir boblašius.
Atsakyti
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.ae.com
www.fossil.com - 40%
www.finishline.com
www.landsend.com
www.tommyhilfiger.com
www.shop.samsonite.com - 10%
www.joesnewbalanceoutlet.com
www.bananarepublic.factory.com - 50%
www.uspoloassn.com - 25%
www.skagen.com - 30%
www.anntaylor.com - 30%
www.us.puma.com - 30%
www.victoriassecret.com
www.nordstromrack.com
www.jomashop.com
www.loft.com - 40%
www.costco.com
www.walmart.com
www.zulily.com
www.belk.com
www.6pm.com
www.sierra.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.tanforless.com
www.sephora.com - 20%
www.bathandbodyworks.com - 25%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.fragranceshop.com - 35%
www.fragrancenet.com - 37%
www.us.pureclinica.com
www.misshaus.com
www.gnld.com
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 04 14, 21:34)
Nemažai tų aritmijų be aiškios priežasties, jaunimui irgi. Dažniausiai skiria magnį, mildronatą ir boblašius.

4u.gif
Na magnį reguliariai geriu, dar kalio nusipirkau, pavaduojanti gydytoja patarė, gudobelės su česnaku. Dar gi pamiršau cholesterolio tyrimą pasidaryti, bet manau kad maniškė grįžusi pirmadienį tikrai paskirs ax.gif
Nebūtų dar šalia neaiškaus pakosčiojimo, gal taip ne nerimaučiau unsure.gif
O kas tas boblašius? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 14 balandžio 2023 - 22:52
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(juratela @ 2023 04 14, 22:51)
4u.gif
Na magnį reguliariai geriu, dar kalio nusipirkau, pavaduojanti gydytoja patarė, gudobelės su česnaku. Dar gi pamiršau cholesterolio tyrimą pasidaryti, bet manau kad maniškė grįžusi pirmadienį tikrai paskirs  ax.gif
Nebūtų dar šalia neaiškaus pakosčiojimo, gal taip ne nerimaučiau  unsure.gif
O kas tas boblašius?  ax.gif

širdies lašiukai
Atsakyti
TH Final sale gerai papildytas
Atsakyti
ELEMIS papildoma 30% nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 04 15, 08:01)
širdies lašiukai

Aišku, aha ir juis patarė nusipirkti. Ale vistiek skauda tarpumentėje ir priekyje unsure.gif Nesuprantu, vakare jau geriau buvo. Turbūt kad vyrui treningus užsakiau arba konjako 50g padėjo biggrin.gif
O validolis ką padeda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 15 balandžio 2023 - 10:51
QUOTE(juratela @ 2023 04 15, 10:51)
Aišku, aha ir juis patarė nusipirkti. Ale vistiek skauda tarpumentėje ir priekyje  unsure.gif  Nesuprantu, vakare jau geriau buvo. Turbūt kad vyrui treningus užsakiau arba konjako 50g padėjo biggrin.gif
O validolis ką padeda?

validolis nieko nepadeda

o gal skrandis kaltas? omeprazolis nepadeda? jei kokia opa, po konjako gali trumpam palengvet, bet paskui tik blogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 15 balandžio 2023 - 10:54
QUOTE(Gafsa @ 2023 04 13, 19:13)

Ačiū, reikia ir man 4u.gif
Atsakyti

Aciuka Linute uz siuntinuka . Tikekimes pagelbesiu  kaimynei, anytai, na ir sau ,vyrui ,  jei  but problemeles.   :4u: . O kremukas tik man :wub: ,  naturalu, jokiu, botoksu,  kudikio odele. 

Atsakyti