QUOTE(Fia @ 2023 04 20, 09:52)
tas kodas man negalioja, be to parasyta, kad jis galioja tik nuo reguliariu kainu. tai iseitu jog tas ranksluostis kainuoja 16 dol, bet jis neveikia vistiek. raso
Promo Code: HOME. The promo code you entered is invalid. Please check the spelling, expiration date or excluded items.
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2023 04 20, 10:47)
Greičiausiai todėl kad ji antibakterinė, tai papildomai pridėjo kažko, kad nebūtų vien tik 100proc šilkas... Bet jų psl yra ir gryno šilko užvalkalų, galima pasirinkt pagal poreikį. Aš ėmiau dėl spalvos, irgi nepasidomėjau, bet liesdama didelio skirtumo nepajaučiu ir šiaip labai myliu tą užvalkalą, nepatingiu net į keliones pasiimt
Aš jau daug metų, gal 4m iš eilės nepertraukiamai naudoju SENSAI, perku pas mus LT kai nutaikau akciją
Belekaip patinka, išbandžius visas rūšis. Bet jei reiktų rinktis iš Sephora, tai tik Dior lenktu šepetėliu kartu su Dior balta baze, blakstienos wow
Gera proga išbandyt abu https://www.sephora....p500313:product
Arba Lancome Drama, su tuo keistai išraitytu šepetėliu

Aš jau daug metų, gal 4m iš eilės nepertraukiamai naudoju SENSAI, perku pas mus LT kai nutaikau akciją

Arba Lancome Drama, su tuo keistai išraitytu šepetėliu

as ta drama dabar pasiemiau, paskaiciau kad visom l geras. labai patiko hourglass, bet kazkodel po kurio laiko man atrodo jog per mazai koses anas tepa ir as pavatgstu bruzyt belenkiek