Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Fia @ 2023 04 20, 09:52)
macys papludimio ranksluosciai krepselyje tik po 11.2$ su kodu HOME  4u.gif
Lacoste
Hilfiger

tas kodas man negalioja, be to parasyta, kad jis galioja tik nuo reguliariu kainu. tai iseitu jog tas ranksluostis kainuoja 16 dol, bet jis neveikia vistiek. raso
Promo Code: HOME. The promo code you entered is invalid. Please check the spelling, expiration date or excluded items.
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2023 04 20, 10:47)
Greičiausiai todėl kad ji antibakterinė, tai papildomai pridėjo kažko, kad nebūtų vien tik 100proc šilkas... Bet jų psl yra ir gryno šilko užvalkalų, galima pasirinkt pagal poreikį. Aš ėmiau dėl spalvos, irgi nepasidomėjau, bet liesdama didelio skirtumo nepajaučiu ir šiaip labai myliu tą užvalkalą, nepatingiu net į keliones pasiimt biggrin.gif
Aš jau daug metų, gal 4m iš eilės nepertraukiamai naudoju SENSAI, perku pas mus LT kai nutaikau akciją  biggrin.gif Belekaip patinka, išbandžius visas rūšis. Bet jei reiktų rinktis iš Sephora, tai tik Dior lenktu šepetėliu kartu su Dior balta baze, blakstienos wow  wub.gif Gera proga išbandyt abu  https://www.sephora....p500313:product
Arba Lancome Drama, su tuo keistai išraitytu šepetėliu  biggrin.gif

as ta drama dabar pasiemiau, paskaiciau kad visom l geras. labai patiko hourglass, bet kazkodel po kurio laiko man atrodo jog per mazai koses anas tepa ir as pavatgstu bruzyt belenkiek biggrin.gif nors blakstes labai labai ilgos ir atskiros, tada sunaudojau du rudaplaukes rekomenduotus YSL. labai patiko, tik nepatiko, kad labai sunkiai nuplaunamas ir vis man tos koses kitai dienai lieka. as nenaudoju jokiu makijazu valikliu nes mano visas makiazas tai blakstienu tusas. tai sakiau pabandysiu dar kazka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 04 20, 12:51)
tas kodas man negalioja, be to parasyta, kad jis galioja tik nuo reguliariu kainu. tai iseitu jog tas ranksluostis kainuoja 16 dol, bet jis neveikia vistiek. raso
Promo Code: HOME. The promo code you entered is invalid. Please check the spelling, expiration date or excluded items.

Man veike ryte iki 11 val, ir taike -60% nuo raudonu kainu.. matyt nustojo galioti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2023 04 20, 11:01)
Man veike ryte iki 11 val, ir taike -60% nuo raudonu kainu.. matyt nustojo galioti verysad.gif

o taip reikia ranksluoscio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 04 20, 13:19)
o taip reikia ranksluoscio  biggrin.gif

Aha, daug daug 😁
Atsakyti
prie JOMASHOP nedaug truksta
https://www.jomashop...fragrances.html

Atsakyti
QUOTE(Fia @ 2023 04 20, 11:34)
Aha, daug daug 😁

Man 2
Atsakyti
Ačiū už siuntinuką 4u.gif
Tikiuosi krikšto dukrai tiks sportiniai bateliai ax.gif
O man tik žali džinsai wub.gif Ale bais laisvi, reikėjo imti 26 dydį g.gif teks diržu susiveržti biggrin.gif Net apimtis pasimatavau, pasirodo dėl minimalios mankštos jos sumažėjo beveik 10cm blink.gif
Galvoju ko man suknelė pasirodė baisiai laisva savaitgalį, ai, galvoju pasiuvo naują, nes seną buvau nunešusi pagal "garantinį" taisyti, bet sakė ten išplyšę kažkur buvo, tai pasiuvo naują, sakau gal nudidino, pasirodo čia aš susiaurėjau bigsmile.gif
Na ką, eis į trasą RL taškyti džinsai panašūs kaip Spygliauz, ale šiknos neįkišau kai nusipirkau, o dabar puikiai bigsmile.gif

Papildyta:

Ciobreliss, ar gaunate mano žinutes? Rašiau dėl kuprinės, bet gal sm durniuoja, nes aš iš kai ko irgi buvau negavusi žinutės, aišku sužinojau pervėlai, kai pati nusprendžiau dar kartą pasidomėti, bet tada antrą žinutę gavo. Sakau gal ir jūs negaunate mano žinučių ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 20 balandžio 2023 - 13:29

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.fossil.com - 40%
www.finishline.com - $10 nuo $100
www.landsend.com
www.tommyhilfiger.com
www.shop.samsonite.com - 10%
www.jcrewfactory.com - 60%
www.bloomingdales.com - 30%
www.uspoloassn.com - 20%
www.michaelkors.com - 20%
www.us.puma.com - 30%
www.loft.com - 40%
www.sierra.com
www.hm.com
www.zulily.com
www.belk.com
www.yoox.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.tanforless.com
www.sephora.com - 20%
www.bathandbodyworks.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.fragranceshop.com - 35%
www.fragrancenet.com - 37%
www.us.pureclinica.com
www.gnld.com
www.iherb.com

Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2023 04 18, 19:32)
Merginos, ar Gilytes Prato švarkas gerai nešiojasi? Vertas savo kainos? A

QUOTE(Gafsa @ 2023 04 18, 20:33)
new york geras labai

Gal galėtumėt apie švarko dydį daugiau pakomentuoti ax.gif .
Pagal jų dydžių lentelę ir pagal mano 105cm klubus man reiktų XL dydžio. Pvz., pirkau trikot. marškinėlius lisbon ir L paskendau, net ir M didoki. Peržiūrėjau marškinėlių dydžių lentelę, tai marškinėliams dydžių išmatavimai atitinka. Bijau švarko dydžio nepatikyt.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2023 04 20, 17:08)
Gal galėtumėt apie švarko dydį daugiau pakomentuoti  ax.gif .
Pagal jų dydžių lentelę ir pagal mano 105cm klubus man reiktų XL dydžio. Pvz., pirkau trikot. marškinėlius lisbon ir L paskendau, net ir M didoki. Peržiūrėjau marškinėlių dydžių lentelę, tai marškinėliams dydžių išmatavimai atitinka. Bijau švarko dydžio nepatikyt.

Aš turiu XL, esu 40 eu, us dažniausiai perku 10, rečiau 8 arba 12 dydžius, itališką paprastai 44. L tikrai ne per mažas, bet XL kažkaip stilingiau gula, ypač užsegus sagą. O kostiuminę liemenę pirkau M dydžio, ji lengvai laisva.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 04 20, 18:18)
Aš turiu XL, esu 40 eu, us dažniausiai perku 10, rečiau 8 arba 12 dydžius, itališką paprastai 44. L tikrai ne per mažas, bet XL kažkaip stilingiau gula, ypač užsegus sagą.  O kostiuminę liemenę pirkau M dydžio, ji lengvai laisva.

Ačiū už atsakymą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mėgstu laisvesnius drabužius, tai man tikrai tada XL reikia. Pagaliau, grąžinti galima bus, jei netiks.
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2023 04 20, 17:28)
Ačiū už atsakymą  4u.gif 4u.gif  4u.gif 
Mėgstu laisvesnius drabužius, tai man tikrai tada XL reikia. Pagaliau, grąžinti galima bus, jei netiks.

4u.gif

--------------------
wub.gif wub.gif wub.gif ačiū už siuntinį

Katinas dėkoja už pakavimo popierių biggrin.gif įsisukęs į gniužulą jau pusvalandis kaip čeža biggrin.gif net apsąlęs visas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 20 balandžio 2023 - 17:59