Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Aš irgi dėkoju už siuntinuką 4u.gif Beveik viskas vyrui ir dukrai. Dukra labai patenkinta coversais, tik bijo, kad netrintų
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 04 20, 18:57)
4u.gif

--------------------
wub.gif  wub.gif  wub.gif ačiū už siuntinį

Katinas dėkoja už pakavimo popierių  biggrin.gif įsisukęs į gniužulą jau pusvalandis kaip čeža  biggrin.gif net apsąlęs visas biggrin.gif

Aciu jums. Popieriai, maisai ir dezutes geriausia katinu valiuta. biggrin.gif

QUOTE(Lux @ 2023 04 20, 19:18)
Aš irgi dėkoju už siuntinuką 4u.gif Beveik viskas vyrui ir dukrai. Dukra labai patenkinta coversais, tik bijo, kad netrintų

Aciu jums. As tokiais atvejais pirmam praavejimui uzsiklijuoju iskart pleistru rizikingas vietas ant pedu.
Atsakyti
Kokių gražių dalykų gavau, pavydėkit tongue.gif biggrin.gif
nusipirkau Jcrew lininę suknę. Impulsyviai. Paskui gailėjaus, galvoju kur aš su tais naktiniais čia dabar varysiu biggrin.gif kai gera wub.gif super. reik dabar pasiorganizuot terbelę ir visi italjaškos bus mano biggrin.gif
Torės basutės nuostabios. Ačiū Gafsai už dydžio suorientavimą. 4u.gif idealiai. Dar noriu wub.gif biggrin.gif
dar pirkau tokį factory švarkioką margą, susiuvinėtą. sakiau sklepan eit bus gers. nugi toks nais, rytoj darban išsipuošiu biggrin.gif
ačiū pačiū 4u.gif
Atsakyti
aš tai Jordanus gavau biggrin.gif žilė galvon... biggrin.gif
Papildyta:
dar biški info iš prekyčių žinovo archyvo biggrin.gif labai gera striukė, labai kokybiška, nemažinta, rankovės labai ilgos https://www.yoox.com...d...W&sizeId=-1
Atsakyti

Palaukit manes :lietuva: , del  SIERROS , vyrui turiu parodyt ka  radau  :B  :rolleyes:​ 

Atsakyti
QUOTE(oda @ 2023 04 20, 19:48)
<p>Palaukit manes lithuania.gif , del  SIERROS , vyrui turiu parodyt ka  radau  cool.gif  rolleyes.gif​ </p>

Ok, renkasi naujas SIERRA ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 04 20, 19:45)
Papildyta:
dar biški info iš prekyčių žinovo archyvo biggrin.gif labai gera striukė, labai kokybiška, nemažinta, rankovės labai ilgos https://www.yoox.com...d...W&sizeId=-1

Kam parodet????? bigsmile.gif kokia faina, noriu, nors spintoje dar su etiketem kabo kokios 3....
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2023 04 20, 19:17)
Kam parodet?????

nes aš blogas žmogus iš principo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 04 20, 11:47)

Šitą ne kartą esu bandžius , o kadangi paskutinį kartą pirkau Kristianoje ir buvo sudžiuvęs, tai įsižeidžiau ir nebeperku dioro tušų biggrin.gif bet va Sensai tai pabandyti reikia

QUOTE(Gafsa @ 2023 04 20, 19:45)
aš tai Jordanus gavau biggrin.gif žilė galvon... biggrin.gif
Papildyta:

Kokia faina striukė, bet mano dydžio tik ta violetinė spalva verysad.gif ir nesuprasi kokia ten ta spalva realybėje
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2023 04 20, 19:30)
Šitą ne kartą esu bandžius , o kadangi paskutinį kartą pirkau Kristianoje ir buvo sudžiuvęs, tai įsižeidžiau ir nebeperku dioro tušų  biggrin.gif  bet va Sensai tai pabandyti reikia
Kokia faina striukė, bet mano dydžio tik ta violetinė spalva verysad.gif ir nesuprasi kokia ten ta spalva realybėje

Jaučiu bus baklažaninė
Atsakyti
OLD NAVY renkasi su Super Cash, tik siandien marskiniai gerom kainom ir dar 39-40% nuolaida papildoma
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 04 20, 20:42)
Jaučiu bus baklažaninė

Dabar galvoju, gražu ar nelabai biggrin.gif jaučiu nelabai vis tik man gražu
Atsakyti