Va gražios, panašios į Marni https://www.6pm.com/...40/color/117036
Papildyta:
dar tos man labai fainos https://www.zara.com...s...&v2=2215118
norėčiau tų fisherman'o sandalų, cos lyg pernai gerus turėjo, bet turbūt tektų autus vyniotis, kad kraujai iš pūslių nevarvėtų...
Papildyta:
Pernai mane šitos bandė papjaut https://www.6pm.com/...572392/color/72
QUOTE(Gafsa @ 2023 04 25, 21:19)
Bet šitų vidus ne oda. Gal dėl to dar trynė.
Nors man basutės irgi tik trumpam prasiėjimui. Kitaip mazoliai. Geriau pašutinsiu kanopėles, bet su kedukais

QUOTE(Sexuali @ 2023 04 25, 19:24)
Bet šitų vidus ne oda. Gal dėl to dar trynė.
Nors man basutės irgi tik trumpam prasiėjimui. Kitaip mazoliai. Geriau pašutinsiu kanopėles, bet su kedukais

Neee, draugė tokias pat pirko, jai normaliai

aš irgi už kedus, arba kažką panašaus, pvz iš clarks originals, su kaučiukiniu paduku.
Aš nekenčiu basučių... man VISOS nutrina iki mėsos, pernai išvis žiaurus vaizdas buvo.
Vienintelės basutės suaugusio žmogaus gyvenime, kurios man netrynė- Kickers gladiatoriai kažkada 6pm pirkti. Nesuprantu, kaip aš vaikystėj tas basutes nešiodavau kiaurą vasarą
O tevas ar birkenstockus bandei?
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 04 25, 19:30)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="73066994" data-time="1682441679"><div><p>Aš nekenčiu basučių... man VISOS nutrina iki mėsos, pernai išvis žiaurus vaizdas buvo.
Vienintelės basutės suaugusio žmogaus gyvenime, kurios man netrynė- Kickers gladiatoriai kažkada 6pm pirkti. Nesuprantu, kaip aš vaikystėj tas basutes nešiodavau kiaurą vasarą
</p></div></blockquote><p>O tevas ar birkenstockus bandei?
</p>

Žinoma
(Teva tai ne, man nepatinka vaizdas)
Niekas nieko nežinot
Kokias basutes perkat? Kažkaip nieko gero nerandu
šitos visai gražios, tik atrodo grubios ir gali trinti...
Oi kokia gera tema apie basutes
kažkada čia uzrodet iš yoox man negirdėtos firmos, kažkokios pampalini, labai smagios buvo, netryne ir prie daug ko tiko. Būt gerai vėl rasti tokias ar panašias. Tik nebematau elegantiškų paprastų basuciu. Visos labai jau sportiškos, grubios.
Spyglis, gal galėtum priminti kaip vadinasi J. Crew švarkas, kur prieš kiek tai laiko rodeisi? Tas toks storesnis.

Spyglis, gal galėtum priminti kaip vadinasi J. Crew švarkas, kur prieš kiek tai laiko rodeisi? Tas toks storesnis.
QUOTE(Kirisama @ 2023 04 25, 20:03)
Tik nebematau elegantiškų paprastų basuciu.
Galima pavyzdį? Man fantazija nedirba kažko.
QUOTE(Gafsa @ 2023 04 25, 20:27)
Neee, draugė tokias pat pirko, jai normaliai
aš irgi už kedus, arba kažką panašaus, pvz iš clarks originals, su kaučiukiniu paduku.

Normaliai normaliai ,turiu

aš irgi už kedus

QUOTE(Gafsa @ 2023 04 25, 22:13)
Mano pėdutėm būtų kapiecas

QUOTE(Sexuali @ 2023 04 25, 20:17)
Aš ir dantis išsimuščiau