Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Žinoma
(Teva tai ne, man nepatinka vaizdas)

Nu bet netrina 😀

Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2023 04 25, 13:16)
Basučių nežinau.
Tik espadriles nusiunčiau, bet dar neužsakė smile.gif
https://www.yoox.com...p...Q&sizeId=11

Turėtų būti patogios smile.gif Kaži neslysta nuo kojų, neturėjau eskadrilių ax.gif
šitų visai norėčiau smile.gif
Papildyta:
Ar jau pirkote Yoox? 4u.gif
Atsakyti

Beje as pasiemiau siandien savo kelis uzsakymus tai ziauriai esu patenkinta tuo TH dust bagu  :wub:  ir prekes is levis dar niekada nenuvyle! 

Atsakyti
Nu jau labiau probleminės pėdos negu mano neįsivaizduoju, vargstu tai vargstu, bet atsirenku kas patogu, o i ka net pažvelgti negaliu. Pėda pano labai plati, kauliuka turiu vienoj kojoj ir dar gale kulnys atsikise, tai nesioju ir 9 ir 9,5 ir 10 ar net 11 usa.
Patogiausia žinoma tik kedai-platus adidasai ar nb, bet mano koja tokia, kad net saltuoju metu jeigu daug vaikstau net ant pedu pusles, mazoliai susidaro blink.gif
Tad kai karsta labai tik basutes, tik gink dieve ne su dirzeliais, dideliais pagrazinimais, kurie trina tuoj pat. Tad renkuosi platesnes, kad nebutu kietos, uzeitu ant kauliuko, o ne ties juo..
Dar mama ismokiusi triuka, kad pries aunantis basutes istepti kremu pedos pirstus, ties kaulais, na zinoma tik ne pada:)) Ir veikia tikrai, netrina bent jau ilgesni laika.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2023 04 25, 21:05)
Nu jau labiau probleminės pėdos negu mano neįsivaizduoju, vargstu tai vargstu, bet atsirenku kas patogu, o i ka net pažvelgti negaliu. Pėda pano labai plati, kauliuka turiu vienoj kojoj ir dar gale kulnys atsikise, tai nesioju ir 9 ir 9,5 ir 10 ar net 11 usa.
Patogiausia žinoma tik kedai-platus adidasai ar nb, bet mano koja tokia, kad net saltuoju metu jeigu daug vaikstau net ant pedu pusles, mazoliai susidaro blink.gif
Tad kai karsta labai tik basutes, tik gink dieve ne su dirzeliais, dideliais pagrazinimais, kurie trina tuoj pat. Tad renkuosi platesnes, kad nebutu kietos, uzeitu ant kauliuko, o ne ties juo..
Dar mama ismokiusi triuka, kad pries aunantis basutes istepti kremu pedos pirstus, ties kaulais, na zinoma tik ne pada:)) Ir veikia tikrai, netrina bent jau ilgesni laika.

https://www.eurovais...medium=referral
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2023 04 25, 21:05)

Decathlone yra kremas nuo nutrynimų. Juo gali tept šlaunis, jei trinasi, pažastis ar kitas kūno vietas. O aš juo tepu pėdučių pirštukus per atostogas, arba tas vietas kur yra dirželiai. Nėra nuo to laiko niekur nutrynę, jokių mozolių ar pūslių. Bais gers krems. Romoj avėjau naujais kedais, maniau bus xana. Ir buvo nexana 😁
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2023 04 25, 21:07)

Baisinis brangums.

Gėluže, turiu tau pasiūlyt NB kedukus juodus gražius. MAn jie platūs labi ir trumpakoki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 25 balandžio 2023 - 21:24
Turiu ta šlaunims irgi pedoms naudoju:))
JMD, juodu nenoriu dabar, bet idek čia, gal bais grazus:)
Atsakyti
https://www.6pm.com/...572392/color/72

šitos tai buvo minkštutės, atnešiojau visą vasarą daug ėjau su jomis ir damušiau rudenį Ispanijoje. Greitai tik nusitrynė kažko.
Atsakyti

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.landsend.com
www.walmart.com
www.mihaelkors.com-20%
www.finishline.com - $10 nuo $100
www.karllagerfeldparis.com - 30%
www.anntaylor.com - 30%
www.jcrewfactory.com - 60% ir 20%
www.bananarepublic.factory.com - 50%
www.tommyhilfiger.com
www.ashford.com - 10%/15%
www.shop.samsonite.com - 10%
www.uspoloassn.com - 20%
www.saksoff5th.com
www.us.boohoo.com
www.loft.com - 40%
www.jomashop.com
www.hm.com - 20%
www.costco.com
www.venus.com
www.belk.com
www.zulily.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.theperfumespot.com
www.bathandbodyworks.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.fragranceshop.com - 35%
www.megababebeauty.com
www.us.pureclinica.com
www.lancome.com
www.gnld.com

Atsakyti
Aš tokio tipo basutes renkuosi savo plačiai pėdai, kad nebūtų jokių dirželių ant pirštų Šitos gamintos Miroslav Narkevič

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 26 balandžio 2023 - 04:22
QUOTE(Lux @ 2023 04 26, 04:20)
Aš tokio tipo basutes renkuosi savo plačiai pėdai, kad nebūtų jokių dirželių ant pirštų Šitos gamintos Miroslav Narkevič

vartotojo įkelta nuotrauka

Labai platus dirželis aplink riešą kojos, man tokios blauzdas kaip kalades iš kart padaro.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 04 25, 19:54)
Aš nekenčiu basučių... man VISOS nutrina iki mėsos, pernai išvis žiaurus vaizdas buvo.
Vienintelės basutės suaugusio žmogaus gyvenime, kurios man netrynė- Kickers gladiatoriai kažkada 6pm pirkti. Nesuprantu, kaip aš vaikystėj tas basutes nešiodavau kiaurą vasarą unsure.gif

O tu drauge mano 😅

QUOTE(Kirisama @ 2023 04 25, 21:03)
Oi kokia gera tema apie basutes  wub.gif kažkada čia uzrodet iš yoox man negirdėtos firmos, kažkokios pampalini, labai smagios buvo, netryne ir prie daug ko tiko. Būt gerai vėl rasti tokias ar panašias. Tik nebematau elegantiškų paprastų basuciu. Visos labai jau sportiškos, grubios.
Spyglis, gal galėtum priminti kaip vadinasi J. Crew švarkas, kur prieš kiek tai laiko rodeisi? Tas toks storesnis.

Apie kurį tu 😅
Atsakyti