Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

JMD, o tu šnd varai į Erą plaukus šalinti, ar kokiai kitai procedūrai? Nes jei plaukus, kaip tuomet dėl laiko, nes prieš vasarą unsure.gif susižiūrėjau savo darbo grafiką, paskraidyčiau kas 6 sav., bet prieš vasarą negerai tikriausiai lazeriuotis...
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2019 03 18, 13:05)
Norvegijoje 2 mg melatoninas, Circadin pavadinimu, tik su receptu  smile.gif
Esu skaičiusi, kad jo ilgai gerti negalima, yra pašalinis poveikis, tik nepamenu, kas kaip ir koks  unsure.gif

Aš pamenu, kad kai ėmiau skaityt pašalinį, nuspręndžiau, kad "tiek to" fear.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 03 18, 13:09)
Aš pamenu, kad kai ėmiau skaityt pašalinį, nuspręndžiau, kad "tiek to"  fear.gif

Bet nuo visokių Imigran'ų šalutinis poveikis irgi yra, jau nekalbu apie Ibuprofen'ą ar leidžiamą Ketanov'ą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cos @ 2019 03 18, 12:02)
<p>Sveikos, gal numanot kiek toks chalatas galetu sverti? <a data-ipb='nomediaparse' href='https://ww.victoriassecret.com/sleepwear/robes-and-slippers/cozy-plush-long-robe?ProductID=410884&CatalogueType=OLS'>https://ww.victoriassecret.com/sleepwear/robes-and-slippers/cozy-plush-long-robe?ProductID=410884&CatalogueType=OLS</a></p>
<p> </p>

Pirkau labai panasu tik trumpesni xs-s dydzio, svere 700 gramu.
Atsakyti
Mergaites, pamenu kalbejot apie skalbykles-dziovykles 2 in 1. priminkit pls kuom patenkinti. Lyg rasiausi, bet dabar nerandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2019 03 18, 13:09)
Aš pamenu, kad kai ėmiau skaityt pašalinį, nuspręndžiau, kad "tiek to"  fear.gif

Ir aš tą patį pagalvojau- - "aaii, gal apsieisiu ir be jo" biggrin.gif

QUOTE(tikinga @ 2019 03 18, 13:27)
Bet nuo visokių Imigran'ų šalutinis poveikis irgi yra, jau nekalbu apie Ibuprofen'ą ar leidžiamą Ketanov'ą unsure.gif

Tai taip, viskas turi pašalinį poveikį, net ir paprasčiausiems vitaminams alergija gali būti smile.gif Užtat kol galiu ištverti be visokių triptanų ir melatoninų, tol tveriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RIJADA @ 2019 03 18, 13:08)
JMD, o tu šnd varai į Erą plaukus šalinti, ar kokiai kitai procedūrai? Nes jei plaukus, kaip tuomet dėl laiko, nes prieš vasarą  unsure.gif  susižiūrėjau savo darbo grafiką, paskraidyčiau kas 6 sav., bet prieš vasarą negerai tikriausiai lazeriuotis...

Šiandien varau. O tai kas jom nutiks. Juk po lazerio nebėgsiu į pliažą. Priešingu atveju aš niekada nepradėsiu. Man atostogos rugpjūtį. Turiu dar daug gražaus laiko.
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2019 03 18, 13:27)

Tais tai tiesa. Jei gerai menu, kažkur radau parašyta, kad išvis dar neištirtas iki galo poveikis, tai ta 'misterija' labiausiai ir išgązdino. Nes jei jau ištyrė tuos baubus, tai bent jau žinai, o kai neištyrė, tai jau baisu net pagalvot, fantazija ką paišo smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2019 03 18, 11:52)
Ar turit VITACOST parduotuvej nuolaida???
O gal kitur turit pradeje rinkti vitaminus su nuolaida???

Sitie miegui labai patiko
https://www.vitacost...quid-softgels-2

ma irgi 4u.gif
Atsakyti
Supratau, ten TIK Crearance
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 18 kovo 2019 - 14:45
QUOTE(Vitro @ 2019 03 18, 15:44)
Mergaites, pamenu kalbejot apie skalbykles-dziovykles 2 in 1. priminkit pls kuom patenkinti. Lyg rasiausi, bet dabar nerandu  unsure.gif

AEG biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina.nesvarbu033 @ 2019 03 18, 15:27)

Sita ir as atsimenu 4u.gif , gal kas modeli konkretesni ax.gif
Atsakyti