Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(linamog @ 2023 05 22, 15:13)
Taip ir padarykit. Pamatysit, ir varda duosit, ir charakteri savo tures. Maniske tai Orka (nes juodai balta) ir uzsispyrus kaip velnias, trauki uz subines is po komodos, isispriegus verziasi atgal, nors tu ka.

Pas mus Salivanas ir Vazovskis 🤣 Vienas garsiai dirba (irobot roomba), o kitas vos girdisi (irobot braava plovejas) 😁

QUOTE(Jolancike @ 2023 05 22, 22:22)
Aš turiu tokį, tik senesnį 7-tą. Labai juo džiaugiuosi. Ta kampuota puse geriau kampuose išvalo nei visai apvalus siurblys. Kasdien jis darbuojasi.  biggrin.gif

Tikrai, irobot roomba garsiai dirba. Bet mūsų senukas roomba bent jau visur palenda. Kada nors reiks išsirinkti. Labai tas hobot plaunantis vilioja ir kad tas šiukšles supresuoja, kai pirmas aukštas ploto nemažo, gal ir praverstų g.gif

QUOTE(regal @ 2023 05 22, 23:46)
anksčiau tikrai mažai nešiojau, o pastaruoju metu kažkaip beveik neišlendu iš jų smile.gif
Papildyta:

turiu hobot 298, jau buvu rašius anksčiau, kad jei langai nedideli, tai geriau ir greičiau pats su rankytėm nusivalysi, bet kai pas mane langai vienoj pusėj 6 metrai, tai per daug sudėtinga juos valyti net ir su kotu. Kai būna langų valymas, tai kai kuriuos, ma-esnius pati nusivalau, didelius vitriniinius palieku robotui darbuotis. Tiesa, idealiai nenuvalo langų, bet matosi dryžiai tik kai saulė pašviečia smile.gif
Papildyta:

turim robotą, paprastas siurblys ir pas mus labai retai ištraukiamas, nebent kokius vorus nusiurbt smile.gif
Papildyta:

aš turiu šį: https://roboshop.lt/...obot-roomba-i7/
vienintelis minusas- garsokai dirba, lyginant su prieš tai turėtu LG, na ir truputėlį aukštesnis, tai po komoda jau nepalenda, bet protingesnis, o ir nereikia valyt kiekvieną kartą, išsivalo pats stotelėj ir vėl toliau dirba.

Stotelė gal ir gerai, bet jeigu aukštas, tai nepalys po sofa.
Atsakyti

turiu hobot 298, jau buvu rašius anksčiau, kad jei langai nedideli, tai geriau ir greičiau pats su rankytėm nusivalysi, bet kai pas mane langai vienoj pusėj 6 metrai, tai per daug sudėtinga juos valyti net ir su kotu. Kai būna langų valymas, tai kai kuriuos, ma-esnius pati nusivalau, didelius vitriniinius palieku robotui darbuotis. Tiesa, idealiai nenuvalo langų, bet matosi dryžiai tik kai saulė pašviečia smile.gif

Į langų valymo temą:
Su kuo ten merginos sakėt reik valyt langus (anksčiau diskutavot, lyg -vanduo ir krakmolas? Kokiom proporcijom?)
Nes kai užšviečia vakarinė šoninė saulė - tai baisu tie dryžiai
Langų valikliai visokių rūšių išbandyti, langų šluostės irgi 4u.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(juratela @ 2023 05 23, 01:43)
Pas mus Salivanas ir Vazovskis 🤣 Vienas garsiai dirba (irobot roomba), o kitas vos girdisi (irobot braava plovejas) 😁
Tikrai, irobot roomba garsiai dirba. Bet mūsų senukas roomba bent jau visur palenda. Kada nors reiks išsirinkti. Labai tas hobot plaunantis vilioja ir kad tas šiukšles supresuoja, kai pirmas aukštas ploto nemažo, gal ir praverstų g.gif
Stotelė gal ir gerai, bet jeigu aukštas, tai nepalys po sofa.

As tai save raminu, kad jei garsus, reiskia, galingas (kas liecia siurbima). Tiesa, del siurblio formos, tai pritariu del keturkampi priekio, kad geriau prie kampu prieina, jei apskritas, tai ziureti, kad soniniai sepeteliai butu ilgesniais sereliais, tada kompensuos forma.

QUOTE(rasamal @ 2023 05 23, 08:11)
Su kuo ten merginos sakėt reik valyt langus (anksčiau diskutavot, lyg -vanduo ir krakmolas? Kokiom proporcijom?)

Muiluotas skudurelis ir Karcher langu valytuvas, tas braukiamas. Prisiruosi, ir per 40min apeini viso buto langus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 gegužės 2023 - 08:16
QUOTE(rasamal @ 2023 05 23, 07:11)

Į langų valymo temą:

Mes irgi turim langams hobot. Kur pasiekiam, su šepečiu ilgu kotu pabrūžinam langus, nes pirmam aukšte beveik visi dideli iki pat žemės, tada leidžiam robotą, puikiai išvalo 👍 Žinoma vieni langai iki pat lubų, tai ten be jo nepasiektume niekaip kruopščiai išvalyti, tik kiek ilgu šepečiu. O viduje nereikia patiems su šepečiu varinėti, užtenka robotą paleisti. Dryžių nesimato, nes didžiausius nešvarumus iš lauko pusės nubraukiam su šepečiu, nes kitaip tikrai liktų dryžiai.
Atsakyti
Rankiniu būdu geriausiai nuvalo langus/įv stiklus vanduo+acto+fairy keli lašai.Ir tikrai neblogas kercher langams valyti (tinka ir dušo kabinoms kas netingi).Aš tikrai nemėgėja visokių naturalių valiklių ,bet šitą užskaitau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 23 gegužės 2023 - 08:21
QUOTE(linamog @ 2023 05 23, 08:08)
vartotojo įkelta nuotrauka
As tai save raminu, kad jei garsus, reiskia, galingas (kas liecia siurbima). Tiesa, del siurblio formos, tai pritariu del keturkampi priekio, kad geriau prie kampu prieina, jei apskritas, tai ziureti, kad soniniai sepeteliai butu ilgesniais sereliais, tada kompensuos forma.
Muiluotas skudurelis ir Karcher langu valytuvas, tas braukiamas. Prisiruosi, ir per 40min apeini viso buto langus.

Na tikrai, gal ir galingas.
O kacher tikrai liuks, mes jam turim ilgą kotą, tai papurškia, paplauni su juo, nubrauki. Bet kai langai dideli vistiek gerai paleisti mums robotą, kad išblizgintų, kol gyvenom bute, tai kacher užtekdavo, nors būtų pravertęs robotas, nes turėjome balkoną stiklinį, priekinis stiklas vientisas, neatidaromas, tai jį iš išorės buvo sunku išplauti 8 aukšte 😁

O jeigu plovimui, sakė, kai vyras pirko, kad tas aštuoniukės robotas geriau išplauna tuos nešvarumus nei hobot, bet buvau prisižiūrėjus video, kad hobot geriau, tai pirkom hobot. Dabar nematau to aštuoniukės roboto, bet panašus kaip hobot R3, bet ten buvo ne hobot, kitos firmos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 23 gegužės 2023 - 08:27
Nu eina sau, reiks išsitraukt langų Kercherį biggrin.gif Man toks nevykęs pirkinys jis, aš vis tiek geriau/ greičiau su rankytėm išivalau unsure.gif Vyrui patinka, jis tik su juo valo, man - ne.
Atsakyti
Gal kas gali pakomentuoti Philipp Plein dydžius, domina rūbų viršutinė dalis ?😏
Atsakyti

As buvau pasiskolinusi ta is Raypath langu valymo sistema issivalyti langam tai 2 vitrininius didelius buto langus ir du mazus issivaliau per max 40 minuciu. Del statybu buvau nevalius 2 metus tai per tiek laiko issvaliau du kartus nes vieno karto neuzteko 😀 siaip ziauriai easy pasirode, teko biski pasipratint bet be jokiu valikliu tik su vandeniu. Siaip pirkt nepirkciau gal nes retai valau bet uzskaiciau. 

Atsakyti

Kal kas gavote ir norite keistis, lyg nemazai kas is Yoox pirkote. Turiu M purpl spalvos, reikia S

[URL=https://www.part.lt/perziura/e7c845f989a4897afc90f0d61bb79068412.jpg]e7c845f989a4897afc90f0d61bb79068412.jpg[/URL]

Atsakyti

Vilnius gavo 799 prekes. Susimokėjusiems galiu atiduoti šiandien nuo 15:30. Pasiskambinkit. Kvietimai bus vėliau vakarop!

Atsakyti
Ačiū už siuntinį, paštomatas nudžiugino biggrin.gif linamog užrodyti BR vyriški džinsai puikiai tinka ilgoms moteroms, klynas normalus, ne kilometrinis biggrin.gif
Atsakyti