Merginos medikės, patarkit Oftalmologė parašė valaciklovirą, kurį gėriau iki šiandien. Pritrūkau jų, šeimistė parašė acic. Vaistinė valacikloviro nedavė. Čia didelis skirtumas? Ryt paprašysiu, kad kitą receptą parašytų. O šiandien gerti acic? Ačiū išanksto
<p>Merginos medikės, patarkit Oftalmologė parašė valaciklovirą, kurį gėriau iki šiandien. Pritrūkau jų, šeimistė parašė acic. Vaistinė valacikloviro nedavė. Čia didelis skirtumas? Ryt paprašysiu, kad kitą receptą parašytų. O šiandien gerti acic? Ačiū išanksto </p>
Mane šiand taromatas irgi bišk nudžiugino. Labai fainos BR šliopkos. Kaip su oro paduškom varysiu. Bet jau maikių kad papirkau - palapininių. ***** kas man šovė galvon papai per pažastų skyles iškraičios ačiukas ❤️
Rankiniu būdu geriausiai nuvalo langus/įv stiklus vanduo+acto+fairy keli lašai.Ir tikrai neblogas kercher langams valyti (tinka ir dušo kabinoms kas netingi).Aš tikrai nemėgėja visokių naturalių valiklių ,bet šitą užskaitau.
😘 šimtas bučkių 😘
iškart bėgau valyti langų 😀
Labai patiko🥰 Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2023 05 23, 17:35)
Mane šiand taromatas irgi bišk nudžiugino. Labai fainos BR šliopkos. Kaip su oro paduškom varysiu. Bet jau maikių kad papirkau - palapininių. ***** kas man šovė galvon papai per pažastų skyles iškraičios ačiukas ❤️
😘 šimtas bučkių 😘 iškart bėgau valyti langų 😀 Labai patiko🥰
pradžioj lyg atrodo ,kad apsimozoja,bet vat bevalant greit nudžiūna ir viskas ok,jokių dryžių nieko ir fairy/acto nepadaugint,bet jei gerai,tada reiškia gerai Gal tinka ir kiti indų plovikliai ,bet aš buvau girdėjusi fairy ,tai kitų nebandžiau.
pradžioj lyg atrodo ,kad apsimozoja,bet vat bevalant greit nudžiūna ir viskas ok,jokių dryžių nieko ir fairy/acto nepadaugint,bet jei gerai,tada reiškia gerai Gal tinka ir kiti indų plovikliai ,bet aš buvau girdėjusi fairy ,tai kitų nebandžiau.