Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2023 05 23, 14:39)
Ačiū už siuntinį, paštomatas nudžiugino biggrin.gif linamog užrodyti BR vyriški džinsai puikiai tinka ilgoms moteroms, klynas normalus, ne kilometrinis biggrin.gif

Vuo, kaip fainiai.

TOMMY HILFIGER papildoma 40% ir 15% krepsy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 23 gegužės 2023 - 14:08
TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.nordstromrack.com
www.shop.samsonite.com - 10%
www.karllagerfeldparis.com - 20%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 50/25%
www.jcrewfactory.com - 50%
www.uspoloassn.com - 30%
www.ashford.com - 8%
www.intimissimi.com
www.victoriassecret.com - 25%
www.levi.com - $75 nuo $200
www.tjmaxx.com
www.dkny.com - 50/30%
www.bluefly.com - 15%
www.jomashop.com
www.costco.com
www.ae.com
www.belk.com
www.yoox.com - 20/25/30%
www.sierra.com
www.zulily.com
www.hm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.sephora.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.bathandbodyworks.com
www.swansonvitamins.com - 20%
www.florencebymills.com - 20%
www.paulaschoice.com - 15%
www.megababebeauty.com
www.yesstyle.com - 15%
www.walgreens.com
www.puritan.com - 22%
www.misshaus.com - 10%
www.iherb.com - 5%
www.gnld.com
Atsakyti
Egle, o dalinimo laikai ar dienos nesumaišytos? 4u.gif
Atsakyti

Merginos medikės, patarkit  :4u:  Oftalmologė parašė valaciklovirą, kurį gėriau iki šiandien. Pritrūkau jų, šeimistė parašė acic. Vaistinė valacikloviro nedavė. Čia didelis skirtumas? Ryt paprašysiu, kad kitą receptą parašytų. O šiandien gerti acic? Ačiū išanksto  :aciuks:​ 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2023 05 23, 15:45)
<p>Merginos medikės, patarkit  4u.gif  Oftalmologė parašė valaciklovirą, kurį gėriau iki šiandien. Pritrūkau jų, šeimistė parašė acic. Vaistinė valacikloviro nedavė. Čia didelis skirtumas? Ryt paprašysiu, kad kitą receptą parašytų. O šiandien gerti acic? Ačiū išanksto  aciuks.gif​ </p>

Didelis skirtumas, aš tiesiog praleisčiau dieną.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 05 23, 13:39)
Ačiū už siuntinį, paštomatas nudžiugino biggrin.gif linamog užrodyti BR vyriški džinsai puikiai tinka ilgoms moteroms, klynas normalus, ne kilometrinis biggrin.gif

Mane šiand taromatas irgi bišk nudžiugino. Labai fainos BR šliopkos. Kaip su oro paduškom varysiu. Bet jau maikių kad papirkau - palapininių. ***** kas man šovė galvon biggrin.gif papai per pažastų skyles iškraičios biggrin.gif ačiukas ❤️
Atsakyti
reikia prisijungianciu prie REEBOK
-50% papildoma nuoalida

https://www.reebok.c...scid=51k7_ued7x
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 05 23, 09:19)
Rankiniu būdu geriausiai nuvalo langus/įv stiklus vanduo+acto+fairy keli lašai.Ir tikrai neblogas kercher langams valyti (tinka ir dušo kabinoms kas netingi).Aš tikrai nemėgėja visokių naturalių valiklių ,bet šitą užskaitau.

😘 šimtas bučkių 😘
iškart bėgau valyti langų 😀
Labai patiko🥰
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2023 05 23, 17:35)
Mane šiand taromatas irgi bišk nudžiugino. Labai fainos BR šliopkos. Kaip su oro paduškom varysiu. Bet jau maikių kad papirkau - palapininių. ***** kas man šovė galvon  biggrin.gif papai per pažastų skyles iškraičios  biggrin.gif ačiukas ❤️

Paro oro paduškas, man irgi tokių reikia😀
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zibuteg: 23 gegužės 2023 - 17:10
QUOTE(zibuteg @ 2023 05 23, 17:11)
😘 šimtas bučkių 😘
Labai patiko🥰
Papildyta:

Paro oro paduškas, man irgi tokių reikia😀

Pliam neturiu acto 🤔 ir vietoj feirio turiu Liudwiką 😪 liksiu neplautais langais.

Šliopancai šiti

https://bananarepubl...dp-page-content
Atsakyti
Ačiū komandai už siuntinuką 4u.gif

Visi šeimoj aprūpinti.

Labai patiko šios BR kelnės, guli puikiai, labai patogios

https://bananarepubl...dp-page-content

Labai vykę šie TH megztukai trumpom rankovėm, tinka į darbą eiti. Ačiū už reklamas FB, daug gėrių ten dedate

https://usa.tommy.co...16IH6jmEsLLUMP0
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2023 05 23, 18:11)
😘 šimtas bučkių 😘
Labai patiko🥰

wub.gif pradžioj lyg atrodo ,kad apsimozoja,bet vat bevalant greit nudžiūna ir viskas ok,jokių dryžių nieko bigsmile.gif biggrin.gif ir fairy/acto nepadaugint,bet jei gerai,tada reiškia gerai biggrin.gif Gal tinka ir kiti indų plovikliai ,bet aš buvau girdėjusi fairy ,tai kitų nebandžiau.
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 05 23, 18:56)
wub.gif pradžioj lyg atrodo ,kad apsimozoja,bet vat bevalant greit nudžiūna ir viskas ok,jokių dryžių nieko  bigsmile.gif  biggrin.gif ir fairy/acto nepadaugint,bet jei gerai,tada reiškia gerai  biggrin.gif Gal tinka ir kiti indų plovikliai ,bet aš buvau girdėjusi fairy ,tai kitų nebandžiau.

Feirio nenaudoju, pyliau sonet, tiko. Dar noriu valyt 🤣
Atsakyti