Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mergaitės, kokią skystą geležį patartumėte pagerti (suaugęs žmogus, hemoglobinas 105g/l)?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2023 06 08, 10:02)
Cia dar tas atvejis, kai reikia megti plikoma malta kava. Man tai tokia neskani, draugei pati skaniausia.

Nieko panašaus!
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 06 08, 10:02)
Norit visą maršrutą važiuot? Aš iki Kylio plaukčiau keltu. Labai faina patirtis. Tada leisčiausi žemyn į Rotterdamą. Jei norit visą laiką važiuot, padaryčiau a lia teminę kelionę pajūriais. GDANSKAS +Helis - ščecinas - būtinai Rügen'as, Lübeckas, ir tada leiskitės į Rotterdamą. O jei nenorit pajūriais varot Vilnius-Varšuva- Vroclavas - Drezdenas - Leipcigas - ir jqu tada kilčiau į viršų link Bylefeldo, Oldenzalo. Utrechtas toliau ir šalia pat Roterdamas. Nes nors per Berlyną ir arčiau, bet man jame išskyrus zoo sodą ir bundestagą nlb yra ką ten matyt tokio žadą atimančio. Žiūrint ko norit ir ką mėgstat. Galėčiau pasakyt daugiau hei žinotau kryptį konkretesnę  biggrin.gif

jei vayiuosit ne pajuriais, tai jokiu telkiniu vandeniniu nebus isskzrus nusukimas i mikolaikas biggrin.gif o jei pajuriais, tai vandens ir suraus bus daug. Siaip Rügenas yra labai ir labai vertas grieko. skardziai, juros platybes, nuostabus vaizdai!!! va i sita uzsikartumet

https://treetop-walks.com/ruegen/en/

tiesa, bisk pamelavau, jei varysit pro berlyna bus tropical islands parkas.

Oi, kaip AČIŪ. Tikrai gera mintis keltas. Labiau norisi gamtos, o ne asfalto smile.gif Pajūriai labai vilioja. Tikslas nuvežti dukrą iki universiteto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuxis @ 2023 06 08, 09:54)
Oi, kaip AČIŪ. Tikrai gera mintis keltas. Labiau norisi gamtos, o ne asfalto smile.gif Pajūriai labai vilioja. Tikslas nuvežti dukrą iki universiteto smile.gif

Keltu galit varyt ir atgal, o priekin pajūriais, arba atvirkščiai. Kai vairavimas nebedžiugina, tai tas 19 valandų bais gerai tiesiog pabimbinėt. Pasiimkit kajutę su vaizdu į jūrą, su balkoniuku ir pakaifuokit. o budami Rotterdame, nusaukit butinai butinai iki Hagos. butinai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 08 birželio 2023 - 10:07
QUOTE(Kirisama @ 2023 06 08, 08:11)
Sorry už nei tema, bet gi čia pačios nuostabiausias merginos, patariancios visais gyvenimo atvejais  4u.gif automatinis kavos aparatas - kad būtų lengvai prižiūrimas,valomas, pieną imtų is pakelio, turėtų automatinį nusikalkinima. Biudžetas +-500-800 €. Gali būti ir pigesnis. Atsidariau kavos draugas ir galva sukasi.... Ką pačios turite? Kuo patenkintos? Kiek išlaikymas atsieina?

Aš vistik už JURA, prieš tai turėjom kavos aparatą už 600Eur, nepasakysiu pavadinimo, pamiršau biggrin.gif Bet vargom, taisėm garantiniame 2x, po garantinio vėl 2x, trečio kai reikėjo - supykus išmečiau blink.gif Tarnavo gan neilgai sakyčiau, o naudojam nedaug, tik du suaugę ir tai po 1 puodelį dienoj, retą kartą 2. Svečiam išvis retai, tai net nesiskaito...
Dabar turiu JURA, atgailėjau, bet esam patenkinti, burzgia pasišokinėdamas, išlaikymas nėra brangus, biški filtrui po 17-18eur į 2-3 mėn kartą, nukalkinam kartą per pusmetį kai pasiprašo, o tablečių perku pakuotę, tai užtenka n kartų, tik pieno valymo sistemai reik priemonės, pravalau labai dažnai, kas antrą, trečia dieną su chemija, o pakuotė ~20eur, užtenka 1,5mėn, priklauso kiek geriam puodelių su pieneliu biggrin.gif Bet mano akimis žiūrint tai nėra bais brangu išlaikyt rolleyes.gif
Bet dabar turbūt pirkčiau išvis kapsulinį, kokį Dolce Gusto ar Nespesso, nes nupirkau tėvam "ant bajerio" ir nustebau kokią skanią kavą daro blink.gif Tik kapsulės turi būti ne su tirpia kava, o pupelių. Puta gaunasi tiršta, nesudrimba ilgai, pasakysiu net geresnė kava gaunasi nei su mūsų JURA iš tikro pieno biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2023 06 08, 11:00)
Keltu galit varyt ir atgal, o priekin pajūriais, arba atvirkščiai. Kai  vairavimas nebedžiugina, tai tas 19 valandų bais gerai tiesiog pabimbinėt. Pasiimkit kajutę su vaizdu į jūrą, su balkoniuku ir pakaifuokit.

O kelte yra langų ne į jūrą.... unsure.gif
Atsakyti
Renkasi GAP, GAP FACTORY, OLD NAVY su Cash
Atsakyti
BANANA REPUBLIC turime 30% nuolaida, galioja ir sale
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 06 08, 10:19)
Aš vistik už JURA, prieš tai turėjom kavos aparatą už 600Eur, nepasakysiu pavadinimo, pamiršau  biggrin.gif Bet vargom, taisėm garantiniame 2x, po garantinio vėl 2x, trečio kai reikėjo - supykus išmečiau  blink.gif Tarnavo gan neilgai sakyčiau, o naudojam nedaug, tik du suaugę ir tai po 1 puodelį dienoj, retą kartą 2. Svečiam išvis retai, tai net nesiskaito...
Dabar turiu JURA, atgailėjau, bet esam patenkinti, burzgia pasišokinėdamas, išlaikymas nėra brangus, biški filtrui po 17-18eur į 2-3 mėn kartą, nukalkinam kartą per pusmetį kai pasiprašo, o tablečių perku pakuotę, tai užtenka n kartų, tik pieno valymo sistemai reik priemonės, pravalau labai dažnai, kas antrą, trečia dieną su chemija, o pakuotė ~20eur, užtenka 1,5mėn, priklauso kiek geriam puodelių su pieneliu  biggrin.gif Bet mano akimis žiūrint tai nėra bais brangu išlaikyt  rolleyes.gif
Bet dabar turbūt pirkčiau išvis kapsulinį, kokį Dolce Gusto ar Nespesso, nes nupirkau tėvam "ant bajerio" ir nustebau kokią skanią kavą daro  blink.gif Tik kapsulės turi būti ne su tirpia kava, o pupelių. Puta gaunasi tiršta, nesudrimba ilgai, pasakysiu net geresnė kava gaunasi nei su mūsų JURA iš tikro pieno  biggrin.gif
O kelte yra langų ne į jūrą.... unsure.gif

Yra be langų
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2023 06 08, 09:43)
Mergaitės, kokią skystą geležį patartumėte pagerti (suaugęs žmogus, hemoglobinas 105g/l)?

Šitą :
https://www.eurovais...kRoCTGYQAvD_BwE
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 06 08, 11:00)
Keltu galit varyt ir atgal, o priekin pajūriais, arba atvirkščiai. Kai  vairavimas nebedžiugina, tai tas 19 valandų bais gerai tiesiog pabimbinėt. Pasiimkit kajutę su vaizdu į jūrą, su balkoniuku ir pakaifuokit. o budami Rotterdame, nusaukit butinai butinai iki Hagos. butinai!

Oi, kaip vilioja smile.gif kad tik atostogų nebūtų per mažai smile.gif
Ačiū labai. Pagelbėjot ir užvedėt ant kelio. Planas aiškus, belieka įgyvendinti smile.gif
O jau galvojau, kad nebus ką pamatyti, tik miestus. O čia tokie vaizdai wub.gif Rügen wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2023 06 08, 07:11)
Sorry už nei tema, bet gi čia pačios nuostabiausias merginos, patariancios visais gyvenimo atvejais  4u.gif automatinis kavos aparatas - kad būtų lengvai prižiūrimas,valomas, pieną imtų is pakelio, turėtų automatinį nusikalkinima. Biudžetas +-500-800 €. Gali būti ir pigesnis. Atsidariau kavos draugas ir galva sukasi.... Ką pačios turite? Kuo patenkintos? Kiek išlaikymas atsieina?

Aš esu labai, labai patekinta Delonghi Dinamica Plus, visapusiškai, tikrai rekomenduoju. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciora @ 2023 06 08, 13:24)
Aš esu labai, labai patekinta Delonghi Dinamica Plus, visapusiškai, tikrai rekomenduoju.  4u.gif

Aš turiu Deloghi jau tris metus. Nei karto negedo, be jokių pretenzijų. Veikia puikiai ir kava labai skani. Tik filtrą statom ir nukalkinam, kai lemputė užsidega. Dar turiu Nespresso kelionėms ir sodybas. Kava irgi labai skani
Atsakyti