Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

HM nuostabi tunika, visur buvo išparduota, ilgai gaudyta biggrin.gif puikiai tinka pležui, L dydis, atitinka, gal kas norėtų keistis i M?
arba 27 Eur
vartotojo įkelta nuotrauka
Papildyta:
J.crew zebra coat, nelabai sezonas, bet žinau, kad daug kurios norėjo S d, tiks ir M, 175 Eur
Ant spygliaus nuostabiai wub.gif wub.gif wub.gif
MK nauji auskariukai, tik 29 Eur
Atsakyti
QUOTE(Sexuali @ 2023 06 08, 16:46)
Ar yra papildoma nuolaida sale?

nera
Atsakyti
Birželio 2 d. sąskaitos baigtos 4u.gif
Atsakyti
prie ZULILY reikia prisijungianciu
https://www.zulily.c...fromSearch=true

Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2023 06 08, 18:48)
Birželio 2 d. sąskaitos baigtos  4u.gif

JustArm,gal mano su sekančia siunta siųskite 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2023 06 08, 17:48)
Birželio 2 d. sąskaitos baigtos  4u.gif

einu moket wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
tikiuosi mergaites nesupyks bet reikia sales pagalbos. Buvau siandien masimo duty matavimosi kabinoje ir o siaubas kokios baisios kojos. Kokias veiksmingas priemones ar proceduros yra nuo celiulito??????? Ka esate isbandziusios? Ar geriau nieko nedaryti vistiek nepades?
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2023 06 08, 20:24)
Sveiki,
tikiuosi mergaites nesupyks bet reikia sales pagalbos. Buvau siandien masimo duty matavimosi kabinoje ir o siaubas kokios baisios kojos. Kokias veiksmingas priemones ar proceduros yra nuo celiulito??????? Ka esate isbandziusios? Ar geriau nieko nedaryti vistiek nepades?

Pasirudink savaiminiu įdegiu ir mažiau matysis. Sako vakuuminis masažas veikia, bet jis gali kapiliarus ''ištraukt'' į paviršių, tai gal paprastas masažas būtų geriau huh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2023 06 08, 19:24)
Sveiki,

Rolai,[100%] ranku masazai. 4u.gif Tik nebandykit tu brangiu aparatiniu,[ venus legacy] pinigai i bala[ virs 1000], spjaudziaus negaliu. bash.gif
Atsakyti

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.costco.com
www.uniqlo.com
www.walmart.com
www.hm.com - 20%
www.gap.com~40$
www.gapfactory.com~40%
www.oldnavy.com~40%
www.victoriassecret.com
www.shop.samsonite.com - 35%
www.joesnewbalanceoutlet.com - 30%
www.watchstation.com - 50%
www.saksoff5th.com-25%
www.jomashop.com
www.tjmaxx.com
www.sierra.com
www.zulily.com
www.kohls.com
www.belk.com
www.dkny.com - 30%
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.wholesale.fragranceshop.com
www.bathandbodyworks.com
www.florencebymills.com - 15%
www.swansonvitamins.com - 20%
www.walgreens.com - 15%
www.puritan.com - 30%
www.yesstyle.com - 15%
www.lancome-usa.com - 25%
www.yslbeauty.com
www.gnld.com
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2023 06 08, 13:39)
Su tais kavos aparatais matyt kiekvienam savo. Turėjau Jura sugedo nepataisomai po 10 metų. Kaip ir fainas buvo, nu bet sugedo, vėl pirkt brangus. Tada prisiminiau, kad turiu prieš 20 metų iš Italijos parsivežtą kavinuką, kaip Žalia Rūta rodė. Perėjau prie jo, kava gaunasi gera, ir tikrai nieko panašaus į plikytą, nu bet su juo reikia laiko. Vėl pradėjau ieškot kažko automatinio. Ant Juros vis dar truputį pykau, babkių daug leist nenorėjau, tai pasiėmiau tokį ir dar vėliau nusipirkau kavamalę, kur mala tiesiai į kaušelį. Aš kai mėgstu juodą kavą visai pasiteisino šis reikalas.
O va tie kapsuliniai man neprigijo, buvau į darbą nusipirkusi, kažkokia ne tokia kava nors tu ką.
O tos su pienais aplamai kažkokia chemija

As ir sita delonghi susigundziau ir nusipirkau. Bet stovi dar nenaudotas😂😂ar lengva su juo naudotis? Ar labai garsiai dirba, aktualu del mazo vaiko🙉🙈ir ar bandet ir su puta gamint?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2023 06 08, 14:38)
Aš irgi šitą naudoju, patinka.
Parodykit kavamalę 4u.gif

mano panašus į šitą, tik senesnis
https://www.graef.de...coffee-grinder/
Atsakyti