Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Labas rytas 4u.gif

Merginos, padėkite, neatsimenu kada taip skaudėjo gerklę🥺Purskiu nuo vakar tatum w., skalauju su druska, gal dar kokiu stebuklingu tableciu stipresniu zinote?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2023 06 21, 10:02)
Labas rytas 4u.gif

Merginos, padėkite, neatsimenu kada taip skaudėjo gerklę🥺Purskiu nuo vakar tatum w., skalauju su druska, gal dar kokiu stebuklingu tableciu stipresniu zinote?

Man Nimesilis nuima ir galvos, ir gerkles skausma ax.gif , bet aš tikrai apie vaistus mažai ką nusimanu, tiesiog rašau, kad man padeda.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

angel_sadangel.gif
pirkau 2 dydį ir per dideli
šortai.
dar laukiu liemenės. gal kas pirko 0 ir mažoki?
norėtų pasimainyti?
kol kas tikrai neparduodu kol negausiu 0 dydžio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm❤nytė: 21 birželio 2023 - 09:19

Man Nimesilis nuima ir galvos, ir gerkles skausma ax.gif, bet aš tikrai apie vaistus mažai ką nusimanu, tiesiog rašau, kad man padeda.

man irgi cia skaudejo gerkle, visada perku isla mossa, bet neciulpiu ten po viena kas kelias valandas o normaliai pavarau. Tai kita diena sveika atsikeliau :)

Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2023 06 21, 10:02)
Labas rytas 4u.gif

Dabar pulinga angina siaučia. Gal jau antibiotikų reikia.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2023 06 21, 09:02)
Labas rytas 4u.gif

isgerk vaistu nuo skausmo, ibuprofeno, dolmeno ar paracetamolio.
Atsakyti
Ačiū, merginos 4u.gif

Praskalavau, pripurskiau jodo, imbubrufenas ir guliu i sodyba atvaziavau, atostogos:((
Tokios pusleles raudonos yra, gal kolkas tik uzdegimas, zinoma reikia guleti kad i pulinga nepereitu🥺
Atsakyti
6PM nedaug truksta iki free shipo
https://www.6pm.com/...alesStyle/desc/

SIERA taip pat nedaug truksta
https://www.sierra.com/clearance~1/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 21 birželio 2023 - 12:02
QUOTE(gėlužė @ 2023 06 21, 11:15)
Ačiū, merginos 4u.gif

Praskalavau, pripurskiau jodo, imbubrufenas ir guliu i sodyba atvaziavau, atostogos:((
Tokios pusleles raudonos yra, gal kolkas tik uzdegimas, zinoma reikia guleti kad i pulinga nepereitu🥺

Herpetinė angina? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2023 06 20, 20:55)

Ačiū komandai ir narei kuri užrodė Hermes padielkas iš Steven Maden biggrin.gif Nu tokio fainumo, labai gražios ir atrodo kokybiškos. Sau pasiemiau dar iš aerie maudymuka, labai gražus ir dar su dydžiu beveik pataikiau  bigsmile.gif  tai viskas džiugina labai  4u.gif

Uz kiek jas pirkote ?
nes matau db akcija yra, jei perki dvi poras nuolaida

gaunasi po 42 $ grubiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2023 06 21, 13:37)
Uz kiek jas pirkote ?
nes matau db akcija yra, jei perki dvi poras nuolaida

gaunasi po 42 $ grubiai  ax.gif

Už tiek ir pirkau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuk: 21 birželio 2023 - 12:39
QUOTE(rasiuk @ 2023 06 21, 13:39)