Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(spygliz @ 2023 06 21, 16:33)
Tikinga, tikrai KTU gimnazija - labai gera mokykla, o konkurencija tikrai jaučiasi, o jei mokinys silpnesnis jam tikrai bus sunku. Konkurencijos gal nejaučia tie stipriausi ( mano asmenine nuomone). Ne veltui ten yra stojamieji, o sustoja stiprus ir motyvuoti vaikai. Kadangi pažistu daug besimokiusių, besimokančių, vieni buvo išmesti dar Burgio už rūkymą, kiti baigė su pagyrimas, tai kaip ir visur yra visko. Vat apie kokias nors patyčias ar blogas įtakas ten neteko ne karto girdėti, kas šiais laikais lb svarbu.
Papildyta:

Jablonskio prieš 3 metus buvo ta mokykla kur per patikrinimus rasdavo daugiausiai narkotikų pėdsakų 🤣
Tarptautinė klasė ten tikrai stipri. Su Saulės gimnazija asmeninė patirtis lb nekokia. Rasos gera jei vaikas humanitaras. Jezuitų Vilniuj stipresnė. LSMU nebloga, bet dukterėčia db ten, tai patyčios aukščiausiam lygy.. Net nzn kur tiksliuką reikėtų leist jei neįstoja į KTUG

Vilniaus licėjus matematinis
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 06 21, 16:33)
Tikinga, tikrai KTU gimnazija - labai gera mokykla, o konkurencija tikrai jaučiasi, o jei mokinys silpnesnis jam tikrai bus sunku. Konkurencijos gal nejaučia tie stipriausi ( mano asmenine nuomone). Ne veltui ten yra stojamieji, o sustoja stiprus ir motyvuoti vaikai. Kadangi pažistu daug besimokiusių, besimokančių, vieni buvo išmesti dar Burgio už rūkymą, kiti baigė su pagyrimas, tai kaip ir visur yra visko. Vat apie kokias nors patyčias ar blogas įtakas ten neteko ne karto girdėti, kas šiais laikais lb svarbu.
Papildyta:

Jablonskio prieš 3 metus buvo ta mokykla kur per patikrinimus rasdavo daugiausiai narkotikų pėdsakų 🤣
Tarptautinė klasė ten tikrai stipri. Su Saulės gimnazija asmeninė patirtis lb nekokia. Rasos gera jei vaikas humanitaras. Jezuitų Vilniuj stipresnė. LSMU nebloga, bet dukterėčia db ten, tai patyčios aukščiausiam lygy.. Net nzn kur tiksliuką reikėtų leist jei neįstoja į KTUG

Vau, Spygli, ačiū už tokią plačią apžvalgą. Ką apie Maironį?
LSMU aš nusiteikus prieš pati :/ Ir tikrai nuoširdžiai pavydžiu mažesnių miestų vaikams, pati iš tokio atvažiavau. Ir nors daug kas sakė, kad dideliam mieste mano dešimtukai dings, jie niekur nedingo ir tą patį KTU baigiau labai gerai smile.gif

Koks ilgis vidinės siūlės tų morkos džinsų?
Atsakyti
QUOTE(_evita_ @ 2023 06 21, 13:37)
Uz kiek jas pirkote ?
nes matau db akcija yra, jei perki dvi poras nuolaida

gaunasi po 42 $ grubiai  ax.gif

apie kokią čia rankinę eina kalba?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm❤nytė @ 2023 06 21, 10:18)
vartotojo įkelta nuotrauka

angel_sadangel.gif
pirkau 2 dydį ir per dideli
šortai.
dar laukiu liemenės. gal kas pirko 0 ir mažoki?
norėtų pasimainyti?
kol kas tikrai neparduodu kol negausiu 0 dydžio.

2 šortuku dydis atitinka S’a?
Labai grazus komplektukas
Atsakyti
VIX geros kainos
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2023 06 21, 18:21)
apie kokią čia rankinę eina kalba?
4u.gif

apie tapkes man rodos kalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2023 06 21, 19:06)
Vau, Spygli, ačiū už tokią plačią apžvalgą. Ką apie Maironį?
LSMU aš nusiteikus prieš pati :/ Ir tikrai nuoširdžiai pavydžiu mažesnių miestų vaikams, pati iš tokio atvažiavau. Ir nors daug kas sakė, kad dideliam mieste mano dešimtukai dings,  jie niekur nedingo ir tą patį KTU baigiau labai gerai smile.gif

Koks ilgis vidinės siūlės tų morkos džinsų?

Morkos džinsai https://www.ralphlau...0074010802.html

Dabar apsirengus, išėjus iš namų, metro neturiu, bet ne ką didesnis nei kitų polo. Bet kadangi jie laaabai oversize tai tas ilgis nemaišo. Beje tokia karšta diena kaip ši jie nerealiai.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 06 21, 20:06)
apie tapkes man rodos kalba  ax.gif

Aaaa biggrin.gif ok tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 06 21, 19:07)
Morkos džinsai https://www.ralphlau...0074010802.html

Dabar apsirengus, išėjus iš namų, metro neturiu, bet ne ką didesnis nei kitų polo. Bet kadangi jie laaabai oversize tai tas ilgis nemaišo. Beje tokia karšta diena kaip ši jie nerealiai.

Spygli, puikiai atrodai su abejais džinsais! Ačiū už foto mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 06 21, 16:00)
Ktu lyg benderi turi, ciurlionke irgi  bigsmile.gif

Turi, ir yra gyvenančių jame moksleivių .
Tikinga, turejau omeny, ar sunus zino dabar i kokia toliau gimnazija norėtų eiti, nes pvz mano sunaus ankstesnėje klasėje prigimnaIjoje vaikai kaip jau ir žinojo, kur norėtų toliau tęsti mokslus. Maniskis pirmoje vietoje norėjo i KTUG, o kitos gimnazijos buvo tik kaip alternatyva , istojo ir i jezuitus , i saule jau net nebeejo egzo laikyt, nes jau žinojo kad istojo i savo norėtą.
Jei jau ziureti pagal reitingus, ty rezultatus, tai saules gimnazija labai pakilus, ir dabar jau taip nera, kad saule tiksliukams, Jablonskis - humanitarams ir pan.
Pas mano vaiką buvo surikiuotos gimnazijos tokiu eiliškumu: KTUG, Jėzuitai ( mokosi ne vienos koleges vaikai o ir siaip pažįstamu vaikai - atsiliepimai tikrai geri , nebent jus visiškai nedraugaujat su bažnyčia ) , LSMU ir paskutine - Saulė. Rasos gimnazija nusivaziavus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2023 06 21, 18:57)
Turi, ir yra gyvenančių jame moksleivių .
Tikinga, turejau omeny, ar sunus zino dabar i kokia toliau gimnazija norėtų eiti, nes pvz mano sunaus ankstesnėje  klasėje prigimnaIjoje vaikai kaip jau ir žinojo, kur norėtų toliau tęsti mokslus. Maniskis pirmoje vietoje norėjo i KTUG, o kitos gimnazijos buvo tik kaip alternatyva , istojo ir i jezuitus , i saule jau net nebeejo egzo laikyt, nes jau žinojo kad istojo i savo norėtą.
Jei jau ziureti pagal reitingus, ty rezultatus, tai saules gimnazija labai pakilus, ir dabar jau taip nera, kad saule tiksliukams, Jablonskis - humanitarams ir pan.
Pas mano vaiką buvo surikiuotos gimnazijos tokiu eiliškumu: KTUG, Jėzuitai ( mokosi ne vienos koleges vaikai o ir siaip pažįstamu vaikai - atsiliepimai tikrai geri , nebent jus visiškai nedraugaujat su bažnyčia ) , LSMU ir paskutine - Saulė. Rasos gimnazija nusivaziavus smile.gif

Nu va , o as apie Rasos gimnazija kaip tik gerus atsiliepimus girdejau, visai nenusivaziavus. ax.gif As tai aplamai galvoju taip, jeigu vaikas mokinasi ir nori , tai visko pasiekti gali bent kurioje mokykloje. Dar kaip tik man yra baisiau kur mokinasi tose "poniuku "gimnazijose [ ten daugiau visokiu negeru pasiulu vartojimui]. Na cia mano nuomone, nes kai matau kokie susirenka is tu mokyklu isleistuves [ pas mus sodyboje] tai ui ui , pamatai ko nemacius.

Aisku cia mano nuomone, visur visko buna , visu vaikai skirtingi. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2023 06 21, 19:11)
Nu va , o as apie Rasos gimnazija kaip tik gerus atsiliepimus girdejau, visai nenusivaziavus.  ax.gif As tai aplamai galvoju  taip, jeigu vaikas mokinasi  ir nori , tai visko pasiekti gali bent kurioje mokykloje. Dar kaip tik man yra baisiau kur mokinasi tose "poniuku "gimnazijose [ ten daugiau visokiu negeru pasiulu vartojimui]. Na cia mano nuomone, nes kai matau kokie susirenka is tu mokyklu  isleistuves [ pas mus sodyboje] tai ui ui , pamatai ko nemacius.

Aisku cia mano nuomone, visur visko buna , visu vaikai skirtingi. blink.gif

Na tik is dalies sutinku su tavim, nes jei vidutiniškai klase silpna, tai kartele yra nuleista , pačiam geriausiam nera kur stiebtis, nes jis pats geriausias, kur dar stiebtis.
O del paciu gimnazijų, tai aš kalbu tik apie mokymosi lygį, ty. kaip aukstai uzkelta kartele.
O ir del poniuku gimnazijų nelabai sutinku, nes pvz KTUG mokestis metams yra lyg 200 eur, tai tikrai nera tokie pinigai, kad tėvai negaletu sumokėti uz vaiko iišsilavinima, jezuituose buvo 600, dabar pakilę kazkiek, tai irgi ne kosmosas, o ir tai, jei tėvai negali sumokėti, tai buna, kad atleidžiama nuo mokesčio. Manau prioritetu nusistatymas daugiau lemia, kam leidžiami pinigai, ar vaikų išsilavinimui ar kitiems dalykams.
Bet… tikrai nereiskia , kad baigęs stipria gimnazija , gyvenime bus sėkmingas , laimingas ir pan. Aš manau, kad neretai daugiau pasiekia gyvenime ir yra laimingesni tie vadinamieji vidutiniokai , o ne “ vunderkindai”
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 21 birželio 2023 - 20:40