Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(JMD @ 2023 06 26, 00:56)
Kasdien kaip iš kirpyklos vaikštau. Geriausia investicija. Antras - Simas  biggrin.gif

Pritapo Simukas seimoj, ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 06 26, 00:56)
Kasdien kaip iš kirpyklos vaikštau. Geriausia investicija. Antras - Simas  biggrin.gif

Kiekvienai dienai ir aš netaupyčiau ax.gif

O dabar šitą nužiūrėjau https://bigbox.lt/pl...medium=referral
Atsakyti
O man Dyson nelaiko garbanų. Nei taip nei anaip. Ir su įvairiom priemonėm mėginta. Vienintelė opcija sukt laaaaaaabai mažom garbanom, tada išlaiko +5 min. O bendroj sumoj užtrunku kaip min. 40 minučių. Tai rekomenduočiau jeigu yra galimybė, prieš perkant prasitestuot.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2023 06 25, 22:59)
Ačiū !
O gal pameni kokia galutinė kaina gavosi aparato? Pas mus jis nuo 75-100€ kainuoja

Kažkur apie penkiasdešimt keli eu.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2023 06 26, 07:47)
Ooooo, jaučiu ir man vis tik jo reikia. O turi su tais visais priedai,ar tik feną?

Kas yra Simas ? biggrin.gif

Su priedais tinkamas tik +-ilgaplaukėms.Ir tas fenas nėra ant tiek geras/galingas kur be priedų.Šiaip tai ir prie jo yra keletas skirtingų antgalių.
Turiu tiesintuvą(lb ok jis ir garbanoms) ir džiovintuvą.Išbandyta/naudojama tiek ant trumpų,tiek ant ilgų plaukų.Džiovintuvas išdžiovina super greit,nepūsdamas karšto oro.Vis tiek jie kažkokie kitokie,su ypatinga technologija biggrin.gif Norint tiesių plaukų-yra antgalis,nereikia nė tiesintuvo.Man abu tikrai lb patinka,užskaitau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 26 birželio 2023 - 10:06
Turime laisvus:

Moteriškas J.Crew New lady day topcoat in Italian double-cloth wool, dydis 12US (atitinka L), spalva Icy Pink, sudėtyje 75% vilnos, jau Lietuvoje - €135

Moteriškas J.Crew Relaxed cashmere T-shirt, M dydis, Hthr Emerald spalva, jau Lietuvoje - €48

Moteriškos J.Crew Tall Willa full-length flare pant in Italian city wool, dydis 6 Tall, spalva Dark Seascape, jau Lietuvoje - €47

Moteriški Guess Ferina Combat Lug Sole Lace Up Boots, dydis 8.5US (39EU), spalva Brown Multi, jau Lietuvoje - €65

Moteriška Tommy Jeans Bold Stripe Puffer, S dydis, jau Lietuvoje - €65

Moteriškas J.Crew Relaxed cashmere T-shirt, S dydis, Hthr River spalva, jau Lietuvoje - €62

Paaugliška Tommy Hilfiger Kids Longline Puffer Jacket, Navy spalva, L (12-14) dydis, jau Lietuvoje - €38

Mergaitiškos New Balance kelnės, 5/6 metų dydis, jau Lietuvoje - €23

Moteriškas J.Crew Factory Two-button blazer, Modern Clover spalva, dydis 8US, jau Lietuvoje - €57

Moteriški New Balance Nergize Sport, 7.5US dydis, spalva Summer fog with hi-lite, jau Lietuvoje - $27.19

Papildyta:
Turime laisvus:

Vyriškas Rossignol Shell Jacket, Midnight Blue spalva, M dydis (EU48, FR50), jau Lietuvoje - €90

Vyriški Tommy Jeans Men's Straight-fit stretch jeans, 32X32 dydis, Drake dark wash spalva, jau Lietuvoje - €55

Moteriškos J.Crew Collection Willa cropped flare pant in gingham Italian city wool blend, dydis 4US, spalva Camel Blush, jau Lietuvoje - €35

Mergaitiškas Ralph Lauren Girls French Terry Hoodie, M dydis, spalva Night Navy/Chili Pepper, jau Lietuvoje - €31

Moteriški J.Crew Lightweight trainers, 7US dydis, Kelly Green spalva, jau Lietuvoje - €31

Moteriškos Tommy Jeans Ankle Strap Hybrid Sandal, dydis 10US (42EU) - $29.85

J.Crew Factory auskarai, Silver spalva, jau Lietuvoje - €8

Moteriški MICHAEL MICHAEL KORS Cosmo Canvas Trainer, dydis 7US (37EU), spalva LT SAGE MLTI, jau Lietuvoje - €84
Atsakyti
Liko tik kelios dienos iki komandos atostogų unsure.gif Ką perkate biggrin.gif ?
Mokyklai jau reiktų užsipirkti ko trūksta,kad streso nebūtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 06 26, 10:16)
Liko tik kelios dienos iki komandos atostogų  unsure.gif Ką perkate biggrin.gif ?
Mokyklai jau reiktų užsipirkti ko trūksta,kad streso nebūtų  ax.gif

nieko unsure.gif visai galva nedirba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2023 06 26, 11:16)
Liko tik kelios dienos iki komandos atostogų  unsure.gif Ką perkate biggrin.gif ?
Mokyklai jau reiktų užsipirkti ko trūksta,kad streso nebūtų  ax.gif

Man reikia "teisingo" raudono lūpdažio.
Lyg žinojai tokį 💄?
Atsakyti
Turiu klausimą: ar Tori Burch atitinka dydžių lentelę? Domina suknelės pvz USA 8 ar atitiks itališką 44?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2023 06 26, 11:04)
Man reikia "teisingo" raudono lūpdažio.
Lyg žinojai tokį 💄?

nars dragon girl
Atsakyti
Labas 4u.gif

Mano bėdos nesibaigia per atostogas🥺
Mano pauglei jau kuris laikas skauda pilva, jauciu kazkas su skrandziu, o siiryt atsikele visai su dideliu skausmu, pykina. Buvom pas budinti, liepe stebeti ir nieko nepasake.
Gal galite rekomenduoti gera vaiko gastroenterologa privačiai, norim greitai papulti🥺🥺
Atsakyti