Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ericute @ 2023 06 26, 06:47)
Ooooo, jaučiu ir man vis tik jo reikia. O turi su tais visais priedai,ar tik feną?

Kas yra Simas ? biggrin.gif

simas - siurblys. naudoju visus pricendalus. net mano trumpiem plaukam suein ir tie suktukai. kai lauke dregna ir jie ima gabalais raitytis, pustis, as juos tada tvarkingai pasuku, ir visa diena varau graziom bangom.
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2023 06 26, 10:06)
Su priedais tinkamas tik +-ilgaplaukėms.Ir tas fenas nėra ant tiek geras/galingas kur be priedų.Šiaip tai ir prie jo yra keletas skirtingų antgalių.
Turiu tiesintuvą(lb ok jis ir garbanoms) ir džiovintuvą.Išbandyta/naudojama tiek ant trumpų,tiek ant ilgų plaukų.Džiovintuvas išdžiovina super greit,nepūsdamas karšto oro.Vis tiek jie kažkokie kitokie,su ypatinga technologija  biggrin.gif Norint tiesių plaukų-yra antgalis,nereikia nė tiesintuvo.Man abu tikrai lb patinka,užskaitau.

nesutinku. mano plaukai dabar labai trumpi, bet savo gyvenimo be dysono su visais priedais nebeisivaizduoju.

beje as kai juo susitvarkau plaukus, net ryte atsikelus jie buna nuostabus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 26 birželio 2023 - 11:33
kas buvot Lugano: i kuri kalna geriau keltis: MONTE SAN SALVATORE ar MONTE BRE?
Atsakyti

Vilnius gavo 804, susimokėjusios galite paimti šiandien nuo 16:30 iki 19 val. Kvietimai bus vėliau!

Atsakyti

.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egluzek: 26 birželio 2023 - 12:06
QUOTE(gėlužė @ 2023 06 26, 11:25)
Labas 4u.gif

Mano bėdos nesibaigia per atostogas🥺
Mano pauglei jau kuris laikas skauda pilva, jauciu kazkas su skrandziu, o siiryt atsikele visai su dideliu skausmu, pykina. Buvom pas budinti, liepe stebeti ir nieko nepasake.
Gal galite rekomenduoti gera vaiko gastroenterologa privačiai, norim greitai papulti🥺🥺

pradek nuo savo seimos gydytojo, gal tiek ir uzteks.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 06 26, 10:21)
nieko  unsure.gif visai galva nedirba  unsure.gif

Aš jau į tą temą iš Purityans Ginkgo bilboa papirkau biggrin.gif ir šiaip, papildų kitų
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2023 06 26, 13:14)
Aš jau į tą temą iš Purityans Ginkgo bilboa papirkau  biggrin.gif  ir šiaip, papildų kitų

As tos čiumbawambos paemiau
Atsakyti

Ka naudojate spf relikavimui? Viskas ka rekoemdavo kosmetologe-ispirkta 😀 o nuo turimu, gal paseno nes pirkti anais metais, visas smakras spuogais nuejo.

Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2023 06 26, 13:14)
Aš jau į tą temą iš Purityans Ginkgo bilboa papirkau  biggrin.gif  ir šiaip, papildų kitų

man juodai galva neverda ir jauciu nusisneku sykiais biggrin.gif bet viso to priezastis - koronke. Manau kai pries kelias sav buvau iskritus is temos, buvo ta bjaurastis vel. kaip mano gyd sako ta pati mergaite, tik su kitom kurpaitem. nes pamenu ta pati migla ant smegenu buvo po to, kai persirgom pries metus. juodai slubuoja atmintis ir juodai negaliu susikaupt. paskui pagerejo pagerus vaistu ir vel galva veike kaip skaiciavke. bet tas menuo po tos nesamones, tai kazkoks pravalas. puse kambario pereinu, jau pamirsau ko ejau.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 06 26, 13:22)
As tos čiumbawambos paemiau

įmeskit, kur tos čiupakabros imti.
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2023 06 26, 15:09)
įmeskit, kur tos čiupakabros imti.

Prasau, $11
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 06 26, 14:23)
<p>Ka naudojate spf relikavimui? Viskas ka rekoemdavo kosmetologe-ispirkta 😀 o nuo turimu, gal paseno nes pirkti anais metais, visas smakras spuogais nuejo.</p>

supergoop mineralinė pudra
Atsakyti