QUOTE(ericute @ 2023 06 26, 06:47)
Ooooo, jaučiu ir man vis tik jo reikia. O turi su tais visais priedai,ar tik feną?
Kas yra Simas ?
Kas yra Simas ?

simas - siurblys. naudoju visus pricendalus. net mano trumpiem plaukam suein ir tie suktukai. kai lauke dregna ir jie ima gabalais raitytis, pustis, as juos tada tvarkingai pasuku, ir visa diena varau graziom bangom.
Papildyta:
QUOTE(rapoja @ 2023 06 26, 10:06)
Su priedais tinkamas tik +-ilgaplaukėms.Ir tas fenas nėra ant tiek geras/galingas kur be priedų.Šiaip tai ir prie jo yra keletas skirtingų antgalių.
Turiu tiesintuvą(lb ok jis ir garbanoms) ir džiovintuvą.Išbandyta/naudojama tiek ant trumpų,tiek ant ilgų plaukų.Džiovintuvas išdžiovina super greit,nepūsdamas karšto oro.Vis tiek jie kažkokie kitokie,su ypatinga technologija
Norint tiesių plaukų-yra antgalis,nereikia nė tiesintuvo.Man abu tikrai lb patinka,užskaitau.
Turiu tiesintuvą(lb ok jis ir garbanoms) ir džiovintuvą.Išbandyta/naudojama tiek ant trumpų,tiek ant ilgų plaukų.Džiovintuvas išdžiovina super greit,nepūsdamas karšto oro.Vis tiek jie kažkokie kitokie,su ypatinga technologija

nesutinku. mano plaukai dabar labai trumpi, bet savo gyvenimo be dysono su visais priedais nebeisivaizduoju.
beje as kai juo susitvarkau plaukus, net ryte atsikelus jie buna nuostabus.