Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 06 29, 09:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Cypass" data-cid="73084538" data-time="1687978009"><div><p>Man labai patinka jų tamprės, labai gera nešiiojasi, gerai pilvuką apspaudžia. Labai džiaugiuosi atradusi, kol kas kokybė puiki ir kaina labai draugiška, kai nuolaidos būna. vartotojo įkelta nuotrauka
vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>cia kuriu? old navy ar new balance?</p>

Oldnavy

QUOTE(Graada @ 2023 06 29, 10:07)
Labas, ar galite įmesti tamprių nuorodą. Ačiū

Šitos mylimiausios bet nebėra jų, neaktyvi nuoroda.

old navy High-Waisted PowerSoft Rib-Paneled 7/8-Length Leggings for Women
šitų modelis toks pat, tik audinys skiriasi.
tamprės

Šitos irgi smagios
tamprės

tamprės

Dabar kainos nedraugiškos, perku kai buna nuolaida ir taiko cash oldnavy. Tada gaunasi 10-15 dolerių. Dėl dydžio,aš su klubais 102-104 M perku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 29 birželio 2023 - 18:09
QUOTE(ingi @ 2023 06 29, 18:58)
<p>Kiek trūksta TH?  4u.gif​ </p>

Jau turejot gauti "Uzsakyta" 4u.gif

Vaikiski Timberland $28
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2023 06 29, 16:23)
Is amazon perkant dar yra sansu gauti.

Gal galima nuoroda, nes nerandu aš su nuolaida, kad kiek būtų, arba nemoku ieškoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2023 06 29, 14:53)
Gal kas turite per daug užsipirkę AUSTRALIAN GOLD su bronzantu? Tinka SPF15 ir SPF30.  Taip nepasisekė... nauja buteliuką nusivežiau prie ežero ir palikau  unsure.gif . Jau atsisiųsti iki liepos 17d nebespesiu, tai ieškau vietoje  4u.gif

Prieš savaitę Gintarinėje vaistinėje internetu perkant gavosi apie 17€

Aš tai noriu apginti sofalovakedesstalas.lt. Turim iš jų kampą u formos. Be galo smagus ir kokybiškas, aptarnavimas buvo puikus, jokių priekaištų neturiu. Kampą naudojame kokie 4 metai , viskas jam gerai .

Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2023 06 29, 19:30)
Gal galima nuoroda, nes nerandu aš su nuolaida, kad kiek būtų, arba nemoku ieškoti  4u.gif

$6.97

$7.37

FINISHLINE nedaug truksta iki $15 nuo $150 nuolaidos

Kam batu savigynai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 birželio 2023 - 19:07
QUOTE(linamog @ 2023 06 29, 20:04)
$6.97

$7.37

FINISHLINE nedaug truksta iki $15 nuo $150 nuolaidos

Ačiū, siunčiu užsakymą 4u.gif
Atsakyti
Timeless Vitamin B5 serum $12.32

Timeless Coenzyme Q10 Serum 2vnt - $26.38, galime poruoti

Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2023 06 29, 13:14)
Numirčiau. Lb blogai toleruoju alkoholį. Ypač visokius burbuliukus.

Esi arba skandinavė arba čiukčia biggrin.gif jų kepenai neskaido alko.
Papildyta:
QUOTE(ericute @ 2023 06 29, 18:52)
Prieš savaitę Gintarinėje vaistinėje internetu perkant gavosi apie 17€

Aš tai noriu apginti sofalovakedesstalas.lt.  Turim iš jų kampą u formos. Be galo smagus ir kokybiškas, aptarnavimas buvo puikus, jokių priekaištų neturiu. Kampą naudojame kokie 4 metai , viskas jam gerai .

Dabar eurovaistinėj 15€
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2023 06 29, 14:43)
Del impregnavimo nekaltinu ir as, kad jie neimpregnuoti, zinojau pries perkant. Tik nesitikejau, kad impregnuoti jie nebus tinkami naudoti, kiekvienas puoduko pastatymas lieka, neatsivalo, to nesitikejau. Norint juos pagal paskirti naudot, dar dazytoju reikia pabuti. Gal mpregnuoti yra kitokiu priemoniu, kuriom impregnavus balda galima naudoti normaliai, nes ju rekomenduojamas linu semenu aliejus nepasiteisino visiskai.

Aptarnavimas pas juos tragedija unsure.gif
Atsakyti
JCREW papildoma 60% nuolaida sale, JCREW FACTORY papildoma 62% nuolaida clearance su dviem kodais
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 06 29, 20:40)
Esi arba skandinavė arba čiukčia  biggrin.gif jų kepenai neskaido alko.
Papildyta:
Muset
Dabar eurovaistinėj 15€

Apie kremus. Aš atsivežiau į Kiprą pernykštį AG 50 ir nudegėm visi. Ir nesupratau kas per š.. kol nepasitepiau 30 iniu. Pasirodo pasenęs 😳 Dabar vaikštau dryžuota ir nusilupusiais pečiais. Dabar sakiau visus pirksiu tik prieš išvažiuojant.
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2023 06 29, 19:52)
Aš tai noriu apginti sofalovakedesstalas.lt.  Turim iš jų kampą u formos. Be galo smagus ir kokybiškas, aptarnavimas buvo puikus, jokių priekaištų neturiu. Kampą naudojame kokie 4 metai , viskas jam gerai .

Aš irgi skaitau ir man taip keista. Kėdės jų išvis man tokios stabilios ir patogios pasirodė, kiek bandžiau nei vienos tiek nepatiko. Gaminomės tokias:
https://sofalovakede...zaino-kede.html

Kampą irgi U formos pas juos užsakinėjom, nes tik ten radom atitinkantį lūkesčius.

QUOTE(elkin @ 2023 06 29, 20:48)
Aptarnavimas pas juos tragedija unsure.gif

Vilniaus salone aptarnavimas superinis. Kelis sykius važiavau, kol išsirinkau. Visada maloniai patardavo. Ir kaip rašiau, buvau gavau sulūžusią kėdę, pakeitė greit nauja, nors mūsų buvo gaminta pagal spec užsakymą.
Atsakyti