Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

TURIME PRADĖTUS RINKTI UŽSAKYMUS IŠ ŠIŲ PARDUOTUVIŲ

KVIEČIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.uniqlo.com
www.costco.com
www.dillards.com
www.anntaylor.com
www.jcrewfactory.com - 50%/25%
www.finishline.com - $15 nuo $150
www.famousfootwear.com
www.victoriassecret.com
www.shop.samsonite.com
www.nordstromrack.com
www.ashford.com - 7%
www.dkny.com - 50%
www.oldnavy.com
www.belk.com
www.sierra.com
www.tjmaxx.com
www.asos.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.puritan.com - 22%
www.wholesale.fragranceshop.com
www.florencebymills.com
www.theperfumespot.com
www.yesstyle.com - 15%
www.yslbeauty.com
www.glossier.com - 10%
www.iherb.com - 5%
Atsakyti
tai aš irgi turiu klausimą apie baldus. Gal kas turit boconcept? kokie atsiliepimai būtų?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2023 06 29, 21:44)
Apie kremus. Aš atsivežiau į Kiprą pernykštį AG  50 ir nudegėm visi. Ir nesupratau kas per š.. kol nepasitepiau 30 iniu. Pasirodo pasenęs 😳 Dabar vaikštau dryžuota ir nusilupusiais pečiais. Dabar sakiau visus pirksiu tik prieš išvažiuojant.

Pamatytum kaip mano brolis įdegė, nesiskustum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pasipurske su aerozoliniu spf ir neištrynė 🤣🤣🤣🤣 tokiom juostomis raitytom baltom, o visas juodas 😅😅😅
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 29 birželio 2023 - 22:14
Panos, parekomenduokit skubiai rankinę plovyklą automobiliui, kad kruopščiai išvalytų automobiliuką.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 06 30, 07:00)
Panos, parekomenduokit skubiai rankinę plovyklą automobiliui, kad kruopščiai išvalytų automobiliuką.

Svaros broliai Panoramoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2023 06 30, 06:06)
Svaros broliai Panoramoje g.gif

Oi ne. Norėčiau kažką be tų brolių atrast.
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
CONVERSE papildoma 40% nuolaida sale prekems su kodu EXTRA40
Atsakyti

Pamatytum kaip mano brolis įdegė, nesiskustum 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pasipurske su aerozoliniu spf ir neištrynė 🤣🤣🤣🤣 tokiom juostomis raitytom baltom, o visas juodas 😅😅😅

praeitais metais Ispanijoje drauge pasieme kremo i rankas ir pasitepliojo pati nugara tai visa nudege o delnu zymes liko baltos   :D  :D  :D 

Svaros Loftas ateities g

Atsakyti
Merginos ar nera akciju tusam pvz 2 uz 1?praziopsojau kai lancomui buvo😭reikia ruostis rugsejui🤯
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 06 29, 23:13)

😆
Atsakyti
Sveikos, merginos, kol dar neatostogaujate ir kai jau atostogausite, labai kviečiu pasiklausyti mano Gabijos naujausios dainos https://youtu.be/smdzCdoKvNY wub.gif
Atsakyti