Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 07 24, 13:02)
<p>O dar vyksta pirkimai ar jau atostogos?</p>

Atostogos, bet jau i pabaiga, rugpjucio 1d griztame su pirkimais. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! Atsimenu seniau kalbėjote, bet db nebeatgaminu, kokie geriausi vaistai vaikams nuo pykinimo kelionėse. Iš anksto dėkoju wub.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
https://usa.tommy.co...y=Tier_18482887

parduodu, nes netiko dydis ax.gif wub.gif
6,5 ( 36,5 ) Tommy Hilfiger, 50 eurų , rašykite a.ž.
Atsakyti
[quote=gėlužė,2023 06 28, 12:37]
Laba diena 4u.gif
Parduodu išgirtą Jcrew dzemperi tall M.
Atiduosiu uz 40, maziau nei mokejau.
[/quote]
[/quote]

40 eur su siuntimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 07 26, 12:20)
Sveikos merginos! Atsimenu seniau kalbėjote, bet db nebeatgaminu, kokie geriausi vaistai vaikams nuo pykinimo kelionėse. Iš anksto dėkoju  wub.gif

Nežinau apie ką buvo kalbėta, bet dabar kaip tik grįžtam iš atostogų - dėkoju Cinnarizinui, kuris išgelbėjo mūsų atostogas.
Atsakyti
Ae džinsai jau nebeliudi, rado naują seimininke 4u.gif
Bet dar liūdi nauja šilkinė palaidinė, 2 dydis, atiduosiu už 20 €
Sorel Roaming Buckle Slide Black, 8 dydis. Porą kartų išėjau į lauką. 20 €.

Papildyta:
QUOTE(Loram @ 2023 07 26, 20:34)
Nežinau apie ką buvo kalbėta, bet dabar kaip tik grįžtam iš atostogų - dėkoju Cinnarizinui, kuris išgelbėjo mūsų atostogas.

Cinnarizinas vaikams? blink.gif kad tik suaugusiems šitas vaistas? Mums vaistinėje geriausiu atveju parduoda tik travel-go.
Atsakyti
Gal atsirastų kas norėtų keisti šią juodą striukę? Turiu M, norėčiau S. Neparduodu.

My Webpage
Atsakyti
Paskutinės siuntos sąskaitos baigtos
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2023 07 27, 07:30)

Papildyta:

Cinnarizinas vaikams?  blink.gif kad tik suaugusiems šitas vaistas?  Mums vaistinėje geriausiu atveju parduoda tik travel-go.

Ir atsargiai su cinarizinu, jis labai slopina, migdo. Aš pati tik kelias sunaudojau, paskui keičiau į imbiero tabletes ( tik dažniau gėriau, nei nurodyta). 🤗
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2023 07 26, 13:20)
Sveikos merginos! Atsimenu seniau kalbėjote, bet db nebeatgaminu, kokie geriausi vaistai vaikams nuo pykinimo kelionėse. Iš anksto dėkoju  wub.gif

Gal padėtų ? https://www.gintarin...medium=referral
Atsakyti
QUOTE(Cirkas @ 2023 07 27, 15:38)
Ir atsargiai su cinarizinu, jis labai slopina, migdo. Aš pati tik kelias sunaudojau, paskui keičiau į imbiero tabletes ( tik dažniau gėriau, nei nurodyta). 🤗
Papildyta:
Gal padėtų ? https://www.gintarin...medium=referral

Taip, pirkau su receptu. UK yra šio vaisto indikacija - kelionių pykinimas, 15mg nuo 5m. Aš savo penkiametei daviau po 12.5mg (pusę lietuviškos tab.)
Netikiu aš tais imbierais ir kitom zolem ar apyrankem, bet jei padeda - puiku
Maniskes nemigde - nei karto neužmigo važiuodama, o vakarais vos 23val uzmigdydavom
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2023 07 20, 09:05)
Vakar gautos iš yesstyle kelnes. Gal kuriai paaugliukei tiks. Mums netiko dydis. Džinsas minkštas,malonus prie kūno, M dydis. Ilgis nuo šono 93cm, Klešnė nuo klynuko 29cm,apačioje 19cm. Daugiau nuotraukų galiu atsiųsti asmeniškai,nes čia nepavyksta įkelti normalaus dydžio.20eur.

Dingo visos rezervavusios mamytės unsure.gif
Džinsiukai parduodami toliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *finy*: 27 liepos 2023 - 18:19
QUOTE(Loram @ 2023 07 27, 17:37)
Taip, pirkau su receptu. UK yra šio vaisto indikacija - kelionių pykinimas, 15mg nuo 5m. Aš savo penkiametei daviau po 12.5mg (pusę lietuviškos tab.)
Netikiu aš tais imbierais ir kitom zolem ar apyrankem, bet jei padeda - puiku
Maniskes nemigde - nei karto neužmigo važiuodama, o vakarais  vos 23val uzmigdydavom

Indikacija - kelionių pykinimas rašo ir lietuviškai. Tiesiog pas mus vaistinėse apie tokį vaikui net nekalba, tai ir nustebau. Mano vaiką irgi kartais pykina, duodu imbierine ir nuteikiu, kad tikrai padeda, tai jam ir padeda. Matyt daugiau psichologiškai ax.gif
Atsakyti