Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(lauryna50 @ 2023 07 29, 09:18)
Pabuvojot 5h siaubo filme...  Gamta neprognozuojama.
O kokie įspūdžiai apie aplankytas vietas?  bigsmile.gif

Oi, neapsakomas grožis. Apvažiavom pusę ežero, tiksliau pusę ežero miestelių , aplankėm 2 vilas, buvom Milane, Lugane. Beje dėkoju tai, kuri pasufleravo pasikelti Lugane į kalną. Mes važiavom į Monte Bre. Aš nualpau ten pamačius viską. Toks nuostabybiškas grožis 💕 kitąmet važiuosim į kitą kalną biggrin.gif Tada dar pasibadziojom po tirolį, nuvarėm prie Lago di Breies, Toblacher See. 3 savaitės prabėgo kaip 3 dienos. Turėjom kosmosinį baseiną su kosmosiniu vaizdu, sūnus turėjo daug fainų draugų, tai man buvo tikros atostogos. Nei vaiko užsiėmimais rūpintis nereikėjo, nei sukt galvos ką veikt biggrin.gif
O dėl siaubo filmo tai faktas. Aš nesu baili ir tos visos audros iki šiol kažkaip labai manęs nejaudino. Bet mačiau kaip virš ežero sprogo kamuolinis žaibas ir išsitaškė į visas puses, o nuo trenksmo maniau išbyrės stiklai. Va tada supratau, kax aš esu toks mažas mažas nulis šioj žemėj ir kad prieš vėją nepapūsi. Prie mano akių žaibas trenkė į medį ir jį uždegė. Kažkokia apokalipsė. Tada pradėjo byrėt teniso kamuoliukai iš dangaus. Maniau lėksiu dar pridengsiu auto, bet sėdėjau namie ir drebėjau iš baimės kaip epušės lapas, o tie kamuoliukai daužė stogą, augalus, automobilius ir viską kas įmanoma. Gyvenom gan stataus kalno šlaite, tai to malonumo gavom už tėvynę. Užtat vairavimo, parkavimo ir manevravino patirties gavau visam gyvenimui biggrin.gif dabar galiu turbūt ir fūrą užsimerkus vairuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 07 29, 10:01)
Oi, neapsakomas grožis. Apvažiavom pusę ežero, tiksliau pusę ežero miestelių , aplankėm 2 vilas, buvom Milane, Lugane. Beje dėkoju tai, kuri pasufleravo pasikelti Lugane į kalną. Mes važiavom į Monte Bre. Aš nualpau ten pamačius viską. Toks nuostabybiškas grožis 💕 kitąmet važiuosim į kitą kalną  biggrin.gif  Tada dar pasibadziojom po tirolį, nuvarėm prie Lago di Breies, Toblacher See. 3 savaitės prabėgo kaip 3 dienos. Turėjom kosmosinį baseiną su kosmosiniu vaizdu, sūnus turėjo daug fainų draugų, tai man buvo tikros atostogos. Nei vaiko užsiėmimais rūpintis nereikėjo, nei sukt galvos ką veikt  biggrin.gif
O dėl siaubo filmo tai faktas. Aš nesu baili ir tos visos audros iki šiol kažkaip labai manęs nejaudino. Bet mačiau kaip virš ežero sprogo kamuolinis žaibas ir išsitaškė į visas puses, o nuo trenksmo maniau išbyrės stiklai. Va tada supratau, kax aš esu toks mažas mažas nulis šioj žemėj ir kad prieš vėją nepapūsi. Prie mano akių žaibas trenkė į medį ir jį uždegė. Kažkokia apokalipsė. Tada pradėjo byrėt teniso kamuoliukai iš dangaus. Maniau lėksiu dar pridengsiu auto, bet sėdėjau namie ir drebėjau iš baimės kaip epušės lapas, o tie kamuoliukai daužė stogą, augalus, automobilius ir viską kas įmanoma. Gyvenom gan stataus kalno šlaite, tai to malonumo gavom už tėvynę. Užtat vairavimo, parkavimo ir manevravino patirties gavau visam gyvenimui  biggrin.gif dabar galiu turbūt ir fūrą užsimerkus vairuot  biggrin.gif

Eina sau, šiurpas ima vien skaitant... Kino filmui buvo geras fonas biggrin.gif
Smagu, kai grįžtam pasipildę D ir laimės vitaminų biggrin.gif
Mes Palerme vos mašinoj neišsiskyrėm ))) vyrui neatlaikė nervai dėl italų vairavimo ypatumų. Tai sėdau aš prie vairo, nes man niekad negėda neskubėti, jei ne savam krašte esu. Jie net nebesivargina eismo juostų braižyti, kas kaip nori, taip važiuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2023 07 29, 11:52)
Eina sau, šiurpas ima vien skaitant... Kino filmui buvo geras fonas  biggrin.gif
Smagu, kai grįžtam pasipildę D ir laimės vitaminų biggrin.gif
Mes Palerme vos mašinoj neišsiskyrėm ))) vyrui neatlaikė nervai dėl italų vairavimo ypatumų. Tai sėdau aš prie vairo, nes man niekad negėda neskubėti, jei ne savam krašte esu. Jie net nebesivargina eismo juostų braižyti, kas kaip nori, taip važiuoja  biggrin.gif

Oi, italų vairavimo subtilybėms galima knygą rašyt, bet bet kuriuo atveju manęs tai neerzino. Užtat vokietijoj čekas, dirbantis benzo kolonėlėj mane vijosi, ir pasivijęs vidurinius pirštus veidan kišo. Teko parašyt jo vadovams laiškelį. Aš nekenčiau čekijos iki šiol, manęs niekad netraukė ta šalis ir žmonės Kiek važiavau visur dirba xamai. Tai dar vokietijoj, kažkoks atvykėlis dirbantis kasoj man fakus rodo. Ir už ką? Vienas dievas težino. Tikiuosi jau nebedirba. Jis užblokavo mano mašiną neaišku kodėl. Ir atlėkęs kaip beprotis išvadino mane visokiais žodžiais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 07 29, 14:19)
Oi, italų vairavimo subtilybėms galima knygą rašyt,  bet bet kuriuo atveju manęs tai neerzino. Užtat vokietijoj čekas, dirbantis benzo kolonėlėj mane vijosi, ir pasivijęs vidurinius pirštus veidan kišo. Teko parašyt jo vadovams laiškelį. Aš nekenčiau čekijos iki šiol, manęs niekad netraukė ta šalis ir žmonės Kiek važiavau visur dirba xamai. Tai dar vokietijoj, kažkoks atvykėlis dirbantis kasoj man fakus rodo. Ir už ką? Vienas dievas težino. Tikiuosi jau nebedirba. Jis užblokavo mano mašiną neaišku kodėl. Ir atlėkęs kaip beprotis išvadino mane visokiais žodžiais  blink.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsiprašau, suprantu, kad tau nejuokinga, bet skaitau ir žvengiu
Žodž, atostogos pasisekė nenuobodžiai 150% bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 29 liepos 2023 - 17:53

Mes Palerme vos mašinoj neišsiskyrėm ))) vyrui neatlaikė nervai dėl italų vairavimo ypatumų. Tai sėdau aš prie vairo, nes man niekad negėda neskubėti, jei ne savam krašte esu. Jie net nebesivargina eismo juostų braižyti, kas kaip nori, taip važiuoja biggrin.gif

Labai daug keliavę Italijoj, bet Palermas - kažkas baisaus. Galvojau, kad maniškis Palerme išlips iš mašinos ir nueis savais keliais. Dar niekad taip blogai nebuvo. Pagarba, kad išdrįsot vairuoti.

Draugės vyras išlipo šlapias nuo prakaito.

Atsakyti
QUOTE(lauryna50 @ 2023 07 29, 17:53)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Atsiprašau, suprantu, kad tau nejuokinga, bet skaitau ir žvengiu
Žodž, atostogos pasisekė nenuobodžiai 150%  bigsmile.gif

Žiauriai gerai buvo biggrin.gif

Užtat šiand važiavau tai buvo blogiau nei palerme turbūt biggrin.gif bmw vairuotojai tai iš viso savo vairuotojų pažymėjimus šiukšlyne radę biggrin.gif jau norėjau lipt iš mašinos prie šviesoforo ir duot snukin. Garbės žodis. Nors po atostogų esu rami kaip belgas. Nors mano vaiko atostogų draugas buvo belgas ir gyveno po mumis, tai nė velnio jie neramūs biggrin.gif tūsinom su jais tik daina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2023 07 26, 13:20)
Sveikos merginos! Atsimenu seniau kalbėjote, bet db nebeatgaminu, kokie geriausi vaistai vaikams nuo pykinimo kelionėse. Iš anksto dėkoju  wub.gif

aš saviškiams imbiero tabletes pirkdavau
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2023 07 29, 18:29)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lauryna50" data-cid="73091400" data-time="1690624346">
<div>
<p>
Mes Palerme vos mašinoj neišsiskyrėm ))) vyrui neatlaikė nervai dėl italų vairavimo ypatumų. Tai sėdau aš prie vairo, nes man niekad negėda neskubėti, jei ne savam krašte esu. Jie net nebesivargina eismo juostų braižyti, kas kaip nori, taip važiuoja vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Labai daug keliavę Italijoj, bet Palermas - kažkas baisaus. Galvojau, kad maniškis Palerme išlips iš mašinos ir nueis savais keliais. Dar niekad taip blogai nebuvo. Pagarba, kad išdrįsot vairuoti.</p>
<p>Draugės vyras išlipo šlapias nuo prakaito.</p>

mes irgi po Palermą važinėjom, ir sako, kad jei Palerme sėkmingai pavažinėjus , tai visose pasaulio šalyse laisvai gali auto važiuoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 07 28, 11:32)
Kaip čia pas jus šalta, eina peklon 🥶 vakar grįžtu - +11, liepos 27-ą dieną. Nors imk ir važiuok atgal 😂

Mes 27d iš Vln oro uosto išskristi turėjom, tai oras kažkas baisaus buvo, palikom +14 ir baisu spalio mėnesio lietų, vasara vadinas. Sėdim dbr prie +31 ir galvojam, kaip čia reiks grįžt atgal į šiaurę.... Savam pliaziuke šiemet buvau lygiai 3 kartus, nors iki pliažo su masina 5min unsure.gif verysad.gif Gaila kai turi jūrą šalia, o pasinaudot negali, turi kažkur skrist už jūrų marių šilumos ieskot.... unsure.gif
Atsakyti

Šalta ne tas žodis… Šią vasarą du kartus kiemo baseine maudžiaus, košmaras kaip šalta. Praėjusi vadara tikrai buvo karštesnė

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2023 07 30, 12:59)
<p>Šalta ne tas žodis… Šią vasarą du kartus kiemo baseine maudžiaus, košmaras kaip šalta. Praėjusi vadara tikrai buvo karštesnė</p>

Lauko baldų nė neperku,arba vėjas baisinis, arba lyja arba šalta. Nėr kada tam lauke sėdėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 07 29, 21:05)
Žiauriai gerai buvo  biggrin.gif

Užtat šiand važiavau tai buvo blogiau nei palerme turbūt  biggrin.gif bmw vairuotojai tai iš viso savo vairuotojų pažymėjimus šiukšlyne radę  biggrin.gif jau norėjau lipt iš mašinos prie šviesoforo ir duot snukin. Garbės žodis. Nors po atostogų esu rami kaip belgas. Nors mano vaiko atostogų draugas buvo belgas ir gyveno po mumis, tai nė velnio jie neramūs  biggrin.gif tūsinom su jais tik daina  biggrin.gif

Kely, ypač kai tolimas, durnių užtenka ))))

Apie belgus, mes prieš keletą m, komandiruotėj, po meeto, nuėjom vakarienės, poto daar nusitempė mus į klubą. Aš jau megėja pasiblaškyt, bet belgas pranoko mus abu kartu su vyru sudėjus kokius 5kartus. Galiausia, neiškentėm ir paprašėm, kad paleistų mus eit miegot...😅
Papildyta:
QUOTE(niedulis @ 2023 07 29, 20:29)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lauryna50" data-cid="73091400" data-time="1690624346">
<div>
<p>
Mes Palerme vos mašinoj neišsiskyrėm ))) vyrui neatlaikė nervai dėl italų vairavimo ypatumų. Tai sėdau aš prie vairo, nes man niekad negėda neskubėti, jei ne savam krašte esu. Jie net nebesivargina eismo juostų braižyti, kas kaip nori, taip važiuoja vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Labai daug keliavę Italijoj, bet Palermas - kažkas baisaus. Galvojau, kad maniškis Palerme išlips iš mašinos ir nueis savais keliais. Dar niekad taip blogai nebuvo. Pagarba, kad išdrįsot vairuoti.</p>
<p>Draugės vyras išlipo šlapias nuo prakaito.</p>

Taip ir mums buvo 🥴
Tai nebeiškentus vyro panikos priepolių sėdau aš vairuot. Dar mechanas buvo, o aš su šlepetėm... gerai, kad tik dabar perskaičiau apie Palermo vairuotojų kultūros išskirtinumą. Dabar būsiu dar drąsesnė 🤭
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2023 07 30, 14:10)
Lauko baldų nė neperku,arba vėjas baisinis, arba lyja arba šalta. Nėr kada tam lauke sėdėt  biggrin.gif

Mes taip be gėlių likom... vasaros pradžioj nepirkom, kad neiškeptų kol nebūsim. O dabar vaisiai ir uogos sode vietoj jų bus puošmena. Vis tiek lauke šalta ir lyja 🙄
Beeet, dar turim visą rugpjūtį, laikom špygas, kad sušiltų 😇
Atsakyti