QUOTE(lauryna50 @ 2023 07 29, 09:18)
Pabuvojot 5h siaubo filme... Gamta neprognozuojama.
O kokie įspūdžiai apie aplankytas vietas?
O kokie įspūdžiai apie aplankytas vietas?

Oi, neapsakomas grožis. Apvažiavom pusę ežero, tiksliau pusę ežero miestelių , aplankėm 2 vilas, buvom Milane, Lugane. Beje dėkoju tai, kuri pasufleravo pasikelti Lugane į kalną. Mes važiavom į Monte Bre. Aš nualpau ten pamačius viską. Toks nuostabybiškas grožis 💕 kitąmet važiuosim į kitą kalną

O dėl siaubo filmo tai faktas. Aš nesu baili ir tos visos audros iki šiol kažkaip labai manęs nejaudino. Bet mačiau kaip virš ežero sprogo kamuolinis žaibas ir išsitaškė į visas puses, o nuo trenksmo maniau išbyrės stiklai. Va tada supratau, kax aš esu toks mažas mažas nulis šioj žemėj ir kad prieš vėją nepapūsi. Prie mano akių žaibas trenkė į medį ir jį uždegė. Kažkokia apokalipsė. Tada pradėjo byrėt teniso kamuoliukai iš dangaus. Maniau lėksiu dar pridengsiu auto, bet sėdėjau namie ir drebėjau iš baimės kaip epušės lapas, o tie kamuoliukai daužė stogą, augalus, automobilius ir viską kas įmanoma. Gyvenom gan stataus kalno šlaite, tai to malonumo gavom už tėvynę. Užtat vairavimo, parkavimo ir manevravino patirties gavau visam gyvenimui