Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(lauryna50 @ 2023 07 30, 13:30)
Kely, ypač kai tolimas, durnių užtenka ))))

Apie belgus, mes prieš keletą m, komandiruotėj, po meeto, nuėjom vakarienės, poto daar nusitempė mus į klubą. Aš jau megėja pasiblaškyt, bet belgas pranoko mus abu kartu su vyru sudėjus kokius 5kartus. Galiausia, neiškentėm ir paprašėm, kad paleistų mus eit miegot...😅
Papildyta:
Taip ir mums buvo 🥴
Tai nebeiškentus vyro panikos priepolių sėdau aš vairuot. Dar mechanas buvo, o aš su šlepetėm... gerai, kad tik dabar perskaičiau apie Palermo vairuotojų kultūros išskirtinumą. Dabar būsiu dar drąsesnė 🤭
Papildyta:
Mes taip be gėlių likom...  vasaros pradžioj nepirkom, kad neiškeptų kol nebūsim. O dabar vaisiai ir uogos sode vietoj jų bus puošmena. Vis tiek lauke šalta ir lyja 🙄
Beeet, dar turim visą rugpjūtį, laikom špygas, kad sušiltų 😇

Aš iš italijos atsivežiau hibiscus - rožę kinišką. Taip jos augo nuostabiai ten, kad klausiau šeimininkų kur pirko ir nuvariau nusipirkau žemą krūmelį sau. Persodinau grįžus,sakė turėtų survivinti biggrin.gif

Atsakyti
Na kodėl gi, labai šilta maudytis kai ir valduo ir laukas +18 biggrin.gif Prisimaudėm, prisideginom biggrin.gif dabar su vyru abiems gerkles skauda kažin kur giliai gerklėje, man iš vis kažkoks vertigo antra savaitė, galvą skauda, ausys užgulusios. O dukrai mažoji tai apskritai tik grįžus iš Kipro liepos pradžioje kosėt pradėjo ir iki šiol kosėja, sloga siaubinga, nebežinau kaip gydyt. Nei brontexai nei sinupretai nepadeda. Tokia vat nuostabi vasara.
Atsakyti
JMD gal galite priminti su kokia kuprine jūsų berniukas eina į mokyklą? 4u.gif
Kažkada rašėte, bet neišsisaugojau ax.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Na kodėl gi, labai šilta maudytis kai ir valduo ir laukas +18 biggrin.gifPrisimaudėm, prisideginom biggrin.gifdabar su vyru abiems gerkles skauda kažin kur giliai gerklėje, man iš vis kažkoks vertigo antra savaitė, galvą skauda, ausys užgulusios. O dukrai mažoji tai apskritai tik grįžus iš Kipro liepos pradžioje kosėt pradėjo ir iki šiol kosėja, sloga siaubinga, nebežinau kaip gydyt. Nei brontexai nei sinupretai nepadeda. Tokia vat nuostabi vasara.

O, jei  :cry2: Siunčiu palinkėjimą pasveikti 

Atsakyti

O jums būna, kad tokią vasarą nežinot kuom rengtis? Man ši vasara kažkoks košmaras. Lauke šalta, megztuko man neužtenka. Darbe karšta pietinėj pusėj. Lietpalčių nemėgstu :D Kiekvienas rytas “neturiu ką apsirengti”  :hmm: 

Atsakyti
Suknelė ir švarkelis. Kelnės su marškinukais ir švarkeliu
Atsakyti

Laba 4u.gif
Kas turite didele peda 41,5, ar net 42 imkite siuos timberland sporbus, nu labai faini, as vistik prie 9,5 likau, o siuos perleidziu, nes puse numerio beveik visu dydziu didesni.
Tik 50 euru
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(*Juka* @ 2023 07 30, 21:34)
JMD gal galite priminti su kokia kuprine jūsų berniukas eina į mokyklą?  4u.gif
Kažkada rašėte, bet neišsisaugojau  ax.gif

Ačiū 4u.gif

ejo su tokia, labai panasia

https://bagsandmore....4-spalva-melyna

bisk spalva kitokia
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2023 07 30, 18:19)
Na kodėl gi, labai šilta maudytis kai ir valduo ir laukas +18  biggrin.gif Prisimaudėm, prisideginom biggrin.gif dabar su vyru abiems gerkles skauda kažin kur giliai gerklėje, man iš vis kažkoks vertigo antra savaitė, galvą skauda, ausys užgulusios. O dukrai mažoji tai apskritai tik grįžus iš Kipro liepos pradžioje kosėt pradėjo ir iki šiol kosėja, sloga siaubinga, nebežinau kaip gydyt. Nei brontexai nei sinupretai nepadeda. Tokia vat nuostabi vasara.

jetusmarija unsure.gif kas ty dabar. grajt sveik, o tai reiks tuoj pirkt biggrin.gif atsidarys pirkimo vartai biggrin.gif reiks jegu siurent po puslapius biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Madam V @ 2023 07 31, 06:53)
<p>O jums būna, kad tokią vasarą nežinot kuom rengtis? Man ši vasara kažkoks košmaras. Lauke šalta, megztuko man neužtenka. Darbe karšta pietinėj pusėj. Lietpalčių nemėgstu biggrin.gif Kiekvienas rytas “neturiu ką apsirengti”  hmm.gif </p>

siand pirma diena darbe. 2 dienas galvojau galvojima apie apsirengima. apsivilkau juodus lininius sortus iki keliu, placius baltus marskinius ir sliopancus. velniop tie kosciumai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, kažkada temoje kalbėjote apie trench paltus. Ir buvo minėtos lietuvių įmonės kelios. Buvau išsiaugojus pavadinimus, bet pradingo. Priminkit prašau 4u.gif
Atsakyti
InAvati
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2023 07 31, 17:36)
Sveikos merginos, kažkada temoje kalbėjote apie trench paltus. Ir buvo minėtos lietuvių įmonės kelios. Buvau išsiaugojus pavadinimus, bet pradingo. Priminkit prašau  4u.gif

Dar purpose, rudne kartais pasiuva link sezono
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2023 07 31, 17:35)

jetusmarija  unsure.gif kas ty dabar. grajt sveik, o tai reiks tuoj pirkt  biggrin.gif atsidarys pirkimo vartai  biggrin.gif reiks jegu siurent po puslapius  biggrin.gif
Papildyta:

pasirodo covidas vyrui, o man vestibuliarinis sugedo. Krepšelį pirkinių tai jau pasiruošiau ax.gif
Atsakyti