Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

nu tai gi ten raso kad ITALISKI dydziai, a jus akloooos? kartais buna nurodyta kad vokiski, kartais fr atitikmenys, de atitinka musu supratima, fr daznai bun i mazesne puse. Patarciau pasigooglint italisku dydziu lentele ir i ja paziuret.

Oi, ne Ne aklos  :D Iphone man rodo tik IT dydžius, lentelę vieną ir tokią pat prie kiekvieno rūbo. 38 yra s, bet tikrai kartais būna stipriai didintas. Neturiu kompo namie, bet esu įsitikinusi, kad kompe rodo kitaip dydžių lenteles. O mintis pasižiūrėti kitur IT dydžius puiki, tik aš savo žinau  :4u: 

Atsakyti

aš kaip visad dažniau skaitau ))

gera batų tema, maniškiai turi ir jordan aukštesnius ir žemesnius ir apie dunk buvo minčių.

bet va jiems dar ant bangos adidas superstar ir gazelle  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(Madam V @ 2023 08 19, 09:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="73095750" data-time="1692423863"><div><p>nu tai gi ten raso kad ITALISKI dydziai, a jus akloooos? kartais buna nurodyta kad vokiski, kartais fr atitikmenys, de atitinka musu supratima, fr daznai bun i mazesne puse. Patarciau pasigooglint italisku dydziu lentele ir i ja paziuret.</p></div></blockquote><p>Oi, ne Ne aklos  biggrin.gif Iphone man rodo tik IT dydžius, lentelę vieną ir tokią pat prie kiekvieno rūbo. 38 yra s, bet tikrai kartais būna stipriai didintas. Neturiu kompo namie, bet esu įsitikinusi, kad kompe rodo kitaip dydžių lenteles. O mintis pasižiūrėti kitur IT dydžius puiki, tik aš savo žinau  4u.gif </p>

Yooxe nereik prisirišt prie tų s-m-l kai rūbo dydžiai nurodyti skaičiais, skaičių ryšys su raidėm pas juos nulio vertės. Prie vokiškų, skandinaviškų gamintojų prekių nerodo itališkų atitikmenų, dažniau rašo DE.
Paties yooxo size guide net neverta atsidarinėt, ten briedo primalta. Daugiausia naudos žiūrėt į tokio tipo eilutę: pvz- The size indicated on the label is 40 (DE).
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 08 18, 22:01)
nee, taigi juos vyrai nešiojo  mad.gif klasiokai beveik visi turėjo...

Per išleistuves pas mane klasėj kiečiausi bernai buvo su žaliais ir bordiniais cool.gif Reiks, kai būsiu pas mamą, nuotraukų paieškot biggrin.gif
Atsakyti
BANANA REPUBLIC FACTORY papildoma 50% nuolaida clearance ir 20% kitoms prekems
vartotojo įkelta nuotrauka

COLUMBIA turime papildoma 20% nuolaida sale prekems

JCREW

JCREW FACTORY papildoma 70% clearance ir 30% kitoms prekems

OLD NAVY

PUMA

SAKSOFF5TH

SKINBEAUTIFULRX turime papildoma 25% nuolaida

TOMMY HILFIGER tik siandien papildoma 20% nuolaida krepsy sale prekems

YOOX
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 08 18, 23:38)
As is mauslaus loaferius papirkau. Dar nezinau kaip nesiosis bet labai nustebino ir aptarnavimas ir grozis, atrodo irgi kokybiski

Aš irgi kaupiuos Maslauskų batam, labai ten pas juo viskas gerai padaryta. Draugė vienus pirko sau ir vienus vyrui, sakė kokybė superinė rolleyes.gif Ir aš noriu.... ax.gif

QUOTE(juratela @ 2023 08 19, 09:45)
Gal kas turi Jeffrey Campbell firmos batus ir gali pasakyti, jeigu pusinis dydis, tai imti į didesnę pusę? Nedidinti?
Nusiunčiau įprastai perkamą (7), kai nebūna pusinio, bet sakau dar pasitikslinsiu ☺️

https://www.urbanout...e...&quantity=1

Turėjau uždarus, tai buvo mažinti, pardaviau. Tapkėm manau nėra reikalo žiūrėt pusinius, imi realiai savo dydį ir vistiek viskas bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2023 08 18, 13:33)
priespaskutinis, paskutinis dvigubai ir daugiau brangiau  bigsmile.gif

tongue.gif

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2023 08 18, 13:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kriziukas" data-cid="73095572" data-time="1692355799"><div><p>Maniske lygiai tokiu pat nori vartotojo įkelta nuotraukakazin yra sansu kur su nuolaida rast? Sake, cia paskutinis mados klyksmas vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>kad as tokius pirkau pries 2 metus  biggrin.gif cia turbut labiau klasika nei klyksmas.</p>

As kai nesidomejau, tai patikejau, kad paskutinis biggrin.gif dukrai iki dabar irgi kazkaip nerupejo batai, galedavau pati pirkt, o dabar neleidzia nieko uzsakyt pries tai neparodzius smile.gif
Atsakyti

Aš irgi kaupiuos Maslauskų batam, labai ten pas juo viskas gerai padaryta. Draugė vienus pirko sau ir vienus vyrui, sakė kokybė superinė rolleyes.gifIr aš noriu.... ax.gif

Dziugu, labai laukiu savu. As uzsisakiau per interneta ir dydi emiau pagal dydziu lentele. Labai bijojau nusimazint nes pasirodo kad visada perku per mazus batus, Ispanijoj suzinojau 😀 ir aisku nusidinau. Nesiau grazint i parduotuve Klaipedoj tai pasigailejau kad iskart nenuejau. Labai maloni moteris dirba, ismatavo koja, nusiunte viska gamybai. Ir kainos siuo metu man pasirode geros.

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 08 19, 15:54)
Aš irgi kaupiuos Maslauskų batam, labai ten pas juo viskas gerai padaryta. Draugė vienus pirko sau ir vienus vyrui, sakė kokybė superinė  rolleyes.gif Ir aš noriu.... ax.gif
Turėjau uždarus, tai buvo mažinti, pardaviau. Tapkėm manau nėra reikalo žiūrėt pusinius, imi realiai savo dydį ir vistiek viskas bus gerai  biggrin.gif

Bais nepatogu kai tapkės iki pusės kulno, geriau didesnės
Atsakyti
Merginos, reik pagalbos, visiškai neplanuota kelionė (7N) į Barį su vaikais už keletos dienų.
Bet šį kartą norim smėlio ne uolėtų paplūdinių. Ar yra šansų rasti tokių, ne miniatiūrinių iš Adrijos pusės?
Man toj pusėj daug įdomesni miestukai atrodo trumpom išvykom... Prioritetas jūra, nes bernų prie +30 neištempsiu į miestus, tik vakarop.

O gal ką rekomeduotumėt iš Jonijos pusės, miestą, paplūdimius?
Bišk jau galva plyšta nuo neapsisprendimo. AČIŪ ax.gif 4u.gif

Į batų/šlepečių temą, šias turiu. Labai labai smagios ir atrodo reperzentatyviai, jei apie tapkes gali taip išsireikšti. Siaurintos, plačiai pėdai netiks. Arba papult į lietų ir tuomet truputį palaisvėjo smile.gif Mane labai džiugina. Imčiau puse dydžio didesnes

https://www.jcrew.co...oductCode=BH411
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna50: 19 rugpjūčio 2023 - 18:21
Atopalm kuno losjonas uz puse kainos
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2023 08 19, 16:54)
Aš irgi kaupiuos Maslauskų batam, labai ten pas juo viskas gerai padaryta. Draugė vienus pirko sau ir vienus vyrui, sakė kokybė superinė  rolleyes.gif Ir aš noriu.... ax.gif
Turėjau uždarus, tai buvo mažinti, pardaviau. Tapkėm manau nėra reikalo žiūrėt pusinius, imi realiai savo dydį ir vistiek viskas bus gerai  biggrin.gif

Mano kolegė ir sesuo turi. Man primokejus tokiu neuzdetum 😵‍💫

QUOTE(lauryna50 @ 2023 08 19, 19:13)
Merginos, reik pagalbos, visiškai neplanuota kelionė (7N) į Barį su vaikais už keletos dienų.

Gaudot vasara už skverno 😊 smagių atostogų 🥰
Atsakyti